Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

End of the World joulukuussa 2012, saapuminen Antikristuksen, entä Raamattu?

End of the World 2012 ennustus?

600_konec_sveta_2012.jpg

End of the World joulukuussa 2012, saapuminen Antikristuksen, entä Raamattu?

Lisätty: 09.12.2012
Näkymät: 151649x
Aiheet: End of the World 2012 ennustus?
PrintTisk

Lähestymme monet ennustivat päivämäärä, jona liikkuu tapahtumat kaikissa tiedotusvälineissä. Käymme eri mail kysyttävää tästä tieto. Päivämäärä 21 joulukuu 2012, johon mayojen kalenteri päättyy. Voiko apokalyptinen maailman loppu? Vai aikooko siirtymisen uuteen Vesimiehen uudelleen värisemään viidenteen ulottuvuuteen? Puhdistaa maapallolle ja myöhemmin siirrytään aikakauden rauhan ja hyvinvoinnin progressiivinen? Vai uusi maailmanjärjestys palautetaan, ikä totalitarismin? Antikristus on tulossa, ja pidetään toinen Jeesus Kristus? Will sähkökatkokset ovat kolmen päivän pimeys? On todella mielenkiintoista katsella ympärilleen internet, jossa erilaisia ​​tietoja yllä tietoja. Jokainen teoria, joka ajankohta on epävakaa, muuttuva ja jatkuvasti kehittyvä yhä uutta tietoa. Minä kutsuisin sitä tietoa kehityksestä vuonna 2012. Keskuudessa pelkoa ja paniikkia. Esimerkiksi Venäjällä on levittää paniikkia lopusta maailmasta, ja hän joutui puuttumaan ministeri ja eduskunnan. Ihmiset siellä alkoi lunastaa ruokaa koska kauhu Apocalypse, huolet ovat myös ihmisiä vankilassa. Parlamentti kehotti median teorioita maailman loppu hyökätä. Kuka on tämän takana ilmiö, joka johtaa ihmiset purkaa paniikkia?

Planet Earth, taistelukenttä hyvän ja pahan välillä

Raamattu kertoo meille, että meillä on kaksi maailman valtaa. Jumala, joka edustaa hyvyys, on jatkuva muuttumaton, sanoi kerran, että tämä on totta ikuisiksi ajoiksi. Mitä me kirjoitti Sanassaan Raamatussa on täynnä absoluuttisen tarkasti. Toisaalta, on langennut kerubi, joka pyyhkäisi pois kolmannen taivaallinen sotajoukko kapinaan Jumalaa vastaan. Hänet heitettiin alas taivaasta, toi ensimmäiset ihmiset syntiin, kapinaan Jumalan lakia. Hän väittää, että Jumalan laki on virheellinen, ja ei tarvitse pitää. Se on Saatana, valheen isä, joka edustaa pahaa. Se on ei-const, volatile, kuten löysä hiekka. Tässä maailmassa, taistelu hyvän ja pahan välillä.

Kun palaamme päivämäärä 21. joulukuuta 2012, jolla säännellään monet ennustavat tapahtumia, kun katsomme okkultismin verenhimoinen mayojen sivilisaation, mikä puoli tässä työssä on peräisin? Uskallan sanoa, että kaikki nämä teorioita maailman loppu tulee yhdestä lähteestä ja lähettäjää valheita Saatanan. Jo alussa Saatana on käyttänyt kaikkia taitojaan vietellä Aadamin ja Eevan syntiin. Se toimii myös tänään vielä enemmän työtä, joka on kehittynyt vuosien mittaan pettää koko maailman kuiluun synnin ja kapinaa Jumalaa. Raamattu kertoo meille, että lain rikkominen = synnin, kuoleman ja saatanan sanoo kuolet, älä huoli, tiedät enemmän, te tulette niinkuin Jumala. Pettää ihmiskunta rajoittamaton määrä uskontoja, teorioita, vain harhauttaa ihmisiä Jumalasta ja Hänen rakkauden laki.

Tulossa Antikristus

En tiedä, mitä tapahtuu tuon tiedon vain tietää, että se on epäraamatullinen spekuloida, määrittää, ennustaa tulevaisuutta. Sen lisäksi kaikki eri siis epäraamatullinen teorioita maailman loppu, uudelleen värähtelemään viidenteen ulottuvuuteen, muunnokset, ja enemmän, vei minut muutamia paikkoja mainita saapumista Antikristuksen, joka olisi useiden lähteiden tapahtua joulukuussa 2012. Kuten monet artikkelit tietää amazinghope.net esitetään ennen Herran Jeesuksen Kristuksen tulee jälleen, se jäljitellä hänen saapuessaan. Saatana muodoltaan jäljittelemällä Kristuksen ja hänen tulemistaan ​​kunniassa. Se on perimmäinen petos hänen hallituskautensa täällä maan päällä pettää ja veti hänen puolellaan kansannousuja ympäri maailmaa.

Ns. visionäärien katolisen kirkon nähneet useiden vuosien ajan ja että lopullinen tapahtumia planeettamme maa. Valmistaudu Jeesuksen ja vastaanottaa viestin saapumisesta Antikristuksen.

Lainaan yhtä niistä: sanoma 499th sanoma Jeesuksen 20. heinäkuuta 2012 17:46.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

... Kolme ja puoli vuotta aikaa Suuren Ahdistuksen alkaa joulukuussa 2012. Tämä on aikaa, jolloin Antikristus näkyy sotasankari. Hänen sielunsa luovutettiin Saatanan, joka omistaa kaikki sen osa. Voima, joka kantaa, aiheuttaa aika jatkaa pidettävä paitsi rauhantekijänä, mutta ihmiset ajattelevat, että se on minun, Jeesus Kristus, Vapahtaja ihmiskunnan. Lopulta myös sitä mieltä, että Antikristus lähetettiin ilmoittamaan toinen tulossa. Miksi niin monet onnettomat ihmiset joilla halukkuus hyväksyä tuotemerkin pedon. Koska hän on peto joka suhteessa, koska miten Saatana itse on ilmeisen hänen ruumiinsa. Ihmeitä tapahtuu taivaalla. Se parantaa ihmisiä. Suuntaavat uuden maailman uskonto. Yhdessä väärä profeetta joka johtaa ulkopakkauksen katolisen kirkon maassa työskentelee tiiviisti, jotta pettää kaikki Jumalan lapsia ...

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

On ymmärrettävää, että katolinen kirkko, jonka jäsenet palaavat tutkimaan Jumalan sanaa, he tarvitsevat täyttääkseen Raamatun profetian ja määrittää antikristuksen ja hänen tulevan. Siksi Saatana yrittää pettää näitä vilpittömiä uskovia ja kokoontuu uudelleen sanat "jos mahdollista ne irstailu ja vaalit." Antikristus niiden näkemystä, bude karismaattinen henkilö yhdistää uskonto on yliluonnollisia ominaisuuksia tekee ihmeitä, parantaa, niin katsotaan ihmiset Kristuksen luokse. Lisää varovani.org. Tämä viesti mutta ei hyväksy Raamatun totuudet ja tukea kahta suurimmista virheistä, otettu pakanuuden ja kristillistä opetusta. On virhe, joka ei ole enää tarpeen noudattaa kaikkia käskyjä Jumalan lakia, mukaan lukien lauantain virhe ja sielun kuolemattomuuteen.

On mielenkiintoista, että katolinen kirkko odottaa antikristus, joka on hyvin samankaltainen kuin Maitreya, joka odottaa New Age Messias. Ns Maitrea Kristus on pian mukaan Benjamin Creme Skotlannista tulla tämän maan päälle. Ns julistuksen Day, jolloin Maitrea tulee näkyviin, ja alkaa toimia julkisesti. Sen pitäisi olla karismaattinen henkilö, opettaja kansojen, on yhtenäistää maailman uskonnoista. Hän on tuoda maailmaan rauhaa ja harmoniaa. Saapuminen Maitreyan prichod.cz

Raamattu kertoo meille, että ennen toista tulemista Jeesuksen Kristuksen, ja monet tulevat matkimaan Kristuksen. On selvää, että jäljitelmiä Kristuksen tulemisen voi olla useita sivustoja, useita osapuolia. Näitä vääriä kristuksia saarnaa valtavan rakkauden, armon, myötätunnon, mutta ilman kuunnella kaikkia Jumalan käskyjä.
Siksi Raamattu on ainoa toimenpide, miten nämä huijarit, jotka tulevat Jeesuksen Kristuksen nimessä paljastaa. Huomaa, että apostoli Paavali selvästi varoittanut tätä todeten, että sinun pettää miestä laittomuuden (toisin sanoen, hän, joka polkee Jumalan laki), ja totesi, että tämä laittomuuden salaisuuden tulevat kristillinen kirkko, joka on toiminut aika .

Saatana polkee Jumala alusta asetusten ja voi siksi helposti havaita, että Messias, joka puhuu vastoin Jumalan lakia ja edistää ajatusta ensimmäinen hajallaan paratiisissa että kuolleet eivät kuole, vaan heidän sielut ovat yhä elossa, antikristuksen henki hengestä Saatana!

2. Tess 2,1-8 - meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ja meidän kokoontumiseemme hänelle, pyydämme teitä, veljet, antaa itsensä helposti ravistaa tietonsa tai hätkähdyttää joko henki tai sanan tai kirje julkaistiin meidän, koska se päivä, jonka Herra on jo tullut. Älköön kukaan vietellä millään tavalla, ei tule ennenkuin luopumus tulee ensin ja ei paljasteta henkilölle laittomuuden, kadotuksen lapsi, joka rakentaa vastustuskykyä kaikkea ja ylpeänä nousee kaiken, mitä kutsutaan Jumalaksi tai palvotaan, niin että itse asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa, ja itsensä Jumalaksi. Muistatteko, että sanoin tämän, kun olin vielä kanssasi? Tiedät myös, mitä hän nyt asuu, on paljastanut vain kerran. Sillä laittomuuden salaisuus on jo aktiivinen, vain odottaa kunnes joka nyt asuu ei otettu resurssi. Ja niin se paljastuu ilman laillista, jonka Herra Jeesus poistaa tuulahduksen suunsa, ja on tuhota hänet ja hänen tekonsa selkeää ilmestys hänen tulevan.

Matteus 24,24 - Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä pettääkseen, (jos mahdollista) jopa valitutkin. "

Luuk. 21,8 - "Varokaa, ettei teitä harhaan. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen että minä olen Kristus, ja aika on nopeasti lähestymässä. Sentähden Älä mene heidän peräänsä."

From kirjoituksia Ellen G. Whiten tulemisesta Antikristuksen

Naamioitu valkeuden enkeliksi, joka (Saatana) kävellä maan kuin ihmeidentekijä. Kaunis kieli esittelee ylevä ajatuksia. Puhuu ystävällisistä sanoista ja tehdä hyviä tekoja. Olevansa Kristus, mutta jossain vaiheessa tulee selvä ero. Saatana kääntyy pois ihmisiä Jumalan lakia. (FE 471472)

Väittävät että lauantaina muutettiin seitsemännen ensimmäisen viikonpäivän, ja master ensimmäisenä viikonpäivänä esitellään tämän lauantaina väärä testi uskollisuutta hänelle. (MS 153, 1902)

Me kertoo meille palvomaan tätä olento, että maailma kirkastaa Kristuksen. Mitä meidän pitäisi tehdä? Kerro heille, että Kristus varoittaa meitä juuri tällainen vastustaja, joka on pahin vihollinen ihmisen, mutta väittää, että hän on Jumala. Ja kun Kristus tulee, se on suurella voimalla ja kunniaa, mukana enkeleitä määrä tuhatta kertaa kymmenen tuhatta ja kymmenen tuhatta ja että kun hän tulee, me tiedämme Hänen äänensä. (6bc 1105,1106)

Raamattu puhuu ja varoittaa, että käskyt ovat muuttumattomia, ja että voima tulee, joka yrittää muuttaa Jumalan käskyjä. On tärkeää tutkia asiaa ja varmista, mitä Raamattu sanoo.

Psalmi 111,7-8 - "Säädökset, hänen kätensä ovat totuutta ja oikeutta; kaikki hänen käskynsä ovat luotettavia, luotettavia, aina ja ikuisesti, antaa vilpittömästi ja oikeamielisesti."

Daniel 7,25 - (pieni sarvi, tai Antikristus) "on lausu sanoja Korkeinta vastaan ​​ja anna pyhien Korkeimman. Se harkitsee myös muuttaa ajat ja lain" (STUD) "pyrkii muuttamaan ajat ja lain. "

Mistä tiedämme todellisen antikristuksen?

1 naamioitu valkeuden enkeliksi, se olento emme ole koskaan ennen nähneet
2 Hän paljastaa itsensä eri paikoissa, ei voi nähdä ja kuulla kaikkialla maailmassa aikaan
3 Se tekee ihmeitä ja ihmetekoja, parantamaan sairaita
4 Hän kääntyy pois ihmisiä Jumalan lakia
5 Hän sanoo, että lauantai muuttui seitsemäntenä päivänä ensimmäisen viikonpäivä sunnuntai
6 Ne, jotka eivät hyväksy pedon sunnuntaina jatkossakin pyhittää sapattia, tullaan vainotaan

Mikä on todellinen Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen?

1 Jeesus Kristus on kuultavissa ja nähtävissä kaikkialla maailmassa aikaan
2 Jeesus Kristus on jo tullut alas maan päälle, näkyy pilven ja vanhurskaat napata sen
3 avataan hautoja, ja vanhurskaat Aadamista nykyinen nousu elämään
4 jumalattomat menehtyvät Jeesuksen Kristuksen, ei kestänyt kunniaa hänen tulevan
5 Kun Jeesuksen Kristuksen, maailma sellaisena kuin me sen tunnemme ei enää jatka, maa pysyy kuluttua 1000 vuotta hävityksen

Luuk. 17,24 - kuin salama valaisee maiseman toisesta päästä taivas toiselle, niin tulee Ihmisen Pojan hänen päivä.

1 Tess 4,16-18 - Tulee innostava komento, äänellä arkkienkeli ja pasuunan Jumalan itse Herra on tuleva alas taivaasta ja ensimmäisen kerran Kristuksessa kuolleet nousevat. Elämme yhdessä heidän kanssaan saimme ylös pilviin kohtaamaan Herraa, niin me olla Herran kanssa ikuisesti. Kannusta toisianne näillä sanoilla.

Ilm. 1,7 - Katso, tulossa pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, nekin, jotka hänet lävistivät. Kaikki heimot maan hänelle itkeä. Kyllä, aamen.

Lopuksi

En väitä, mikä on mystinen paikka tietojen joulukuussa 2012, se ei ole meidän tehtävämme määritellä päättymispäivä maailman. Haluan vain huomauttaa, että kaikki nämä teoriat ovat työpaja isänsä sijaitsee Saatanan. Joka tapauksessa on selvää, että olemme aivan lopussa maailman historiassa. Raamatun profetiat täyttyvät, maailma on kuin kaikki Sodoman ja Gomorran. Älkäämme olko niinkuin Nooan päivinä, tai Sodoma ja Gomorští, eläkäämme ennakoiden paluuta Vapahtajamme.

Luuk. 17, 26-29 - Kuten Nooan päivinä, niin on päivinä Ihmisen Pojan: syöminen ja joivat, naivat ja naittivat, kunnes päivä Nooa meni arkkiin. Sitten vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki. Samoin Lootin päivinä: he söivät ja joivat, ostivat ja myivät, istuttivat, rakensivat, mutta sinä päivänä, Loot lähti Sodomasta, satoi tulta taivaasta tuhoamaan rikki ja kaikki. Nyt se päivä, jolloin Ihmisen Poika tulee.

Uskon, että Herra Jeesus Kristus tulee pian takaisin hänen kirkkautensa ja päättyy historiaa tämän maailman synnin. Älä ole huolissasi siitä, milloin se on tai kun Antikristus ilmestyy, ja se tapahtuu ja että. Anna meidän huolehtia siitä, meidän sydämet ovat valmiita tapaamaan Jumalaa joka hetki. Kukaan ei tiedä tuleeko huomenna, jos emme herätä uuteen aamun. Tehtävä jokaisen kristityn on valmisteltava ja ohjattava Pyhä Henki, Jeesus säteillä merkki päivittäin. Ei ole mitään syytä murehtia tapahtumista, joita voi esiintyä. Meidän tehtävämme on jakaa maailmalle toivoa ja pelastusta varoittaa maailman Jumalan vihan. Tavoitteenamme on tuoda ihmisiä Jumalan laki, näytä se ihmisille valossa hänen rakkautensa ja armonsa ilosta ja toivosta Jeesukseen Kristukseen osoittamaan Jeesuksen uhrin ja liittyä taivaalliseen perheeseen.

Eläkäämme puhtaan kristillisen elämän ilman eripuraa ja haluaa maailmalle. Pidättäytymällä maallisista asioista, musiikista, televisio, mässäily ja tutkia Jumalan sanaa joka päivä. Kaikille, jotka täyttävät meidät nähdä, että Kristus asuu meissä, Jumalan poika, joka esiteltiin meille Jumalan Sana Raamatussa. Joka luopui hänen valtaistuimensa, laittaa kaiken uhri, kun ihmisen muodossa ja kuoli meidän syntisten, että voisimme saada iankaikkisen elämän. Kuten on kirjoitettu synti on kuolema, Jeesus maksoi meille luopuneet verta - jokaiselle meistä!

1 Peter 4,1-4 - Minulle tehtiin fyysistä kärsimystä Kristuksen, ja näin samalla sitoumuksen käsivarteen liian. Kuka kärsi laitos on lopettanut synnistä, joten loput elämästään keho ei käsitellä ihmisten halut, mutta Jumalan tahto. Meillä on jo tarpeeksi tuhlata aikaa, he nauttivat pakanoille: elämä häpeämätöntä intohimoja, humalajuominen, mässäily, vuonna mässäykset ja inhottava epäjumalanpalvelusta. Kun he eivät tuota niitä rajaton tuhlaavaisuus, ne ovat outoja ja panettelua sinua.

Room 13:11-14 - Ja vielä yksi asia. Ymmärtää, mitä on aika tuli aika herätä unesta. Pelastus on lähempänä meitä nyt kuin silloin uskoimme. Yö eteni ja päivä on lähellä. Katsotaanpa keskeyttää siksi toimii pimeyden ja laittaa haarniska valon! Vaeltakaamme rehellisesti kuin päivä, ei mässäily ja juopottelu, eikä irstaileva ja räikeästi, ei riidassa ja kateutta. Sen sijaan huolta fyysisestä halu laittaa Herra Jeesus Kristus.

Rukous: Rakas Herra Jeesus, kiitos vuodattanut verta se että olet ottanut minun synnin maksanut minun syyllisyys ja pelasti minut kuoleman varjon. Ole hyvä puhdistaa minut kaikesta synnistä, lisätä minut teidän uhri ansioihin. Lyijy minua Pyhällä Hengellä päälle joka päivä, anna minulle puhdas sydän, joka tehdään lihaa ja purista surua, jokaisen konvertoitumaton ihmiselle. Näen, että maailma on niin paljon pettymyksiä ja maailma lähestyy niin nopeasti loppuun. Kirjoita minulle sinun pyhä laki sydämessäni, onko pidän sen rakkaudesta sinua. Ole hyvä pidättäytyminen minut itseni ja kirjoita minulle hahmosi minun tylsää kasvoihin. Ellei houkutteli minua, ja tulkaa pian sinun valtakuntasi, jossa on riitaa, petosta ja kamppailu. Antakaa minulle viisautta erottaa hyvän pahasta, anna minulle voimaa aina teidän tukenanne. Tule sydämeeni, kiitos, minä rakastan sinua, ja haluat vain seurata ja palvoa. Aamen.


Liittyvät artikkelit ura - End of the World 2012 ennustus?

End of the World 2012, Maya ja kalenteri?

74_mayan-calander.jpg Katastrofaalisena maailman loppu vuoteen 2012 mennessä? Vai aikooko siirtymisen uuteen aikaan, hengellisesti perustuva yhteiskunta? Ovatko nämä tiedot paikkansa vai tarua, petos ja vilppi?Päivä lähestyy, joista monet pitävät väristykset. Tämä päivämäärä on ...
Lisätty: 14.01.2011
Näkymät: 325390x

Voimme määritellä päättymispäivä maailman ja Jeesus Kristus?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Viime aikoina jatkuvasti kasvava joukko ihmisiä, jotka ymmärtävät, että tulee meidän Lunastajamme Jeesus Kristus on hyvin lähellä. Ihmiset ajattelevat, opiskelu profetia ja yrittää erottaa eri merkkejä, joko raamatullisia tai epäraamatullinen.On Öljymäki ...
Lisätty: 09.10.2011
Näkymät: 191279x

Nostradamus 2012 - väärät profetiat

192_nostradamus.jpg Haluaisin kirjoittaa jotain profetioita Nostradamus, koska internet hänestä paljon keskustelua ihmisten keskuudessa ja puhuu usein. Monet hänen pelottava pelottava profetia, toiset sanovat että se on fiktiota. Monia sivustoja, jotka kirjoittavat hänen ...
Lisätty: 25.10.2010
Näkymät: 429550x

Video - viimeinen tapahtuma, maailman loppua mukaan Raamatun profetia

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - Final Tapahtumat Raamatun profetianKatsokaa tätä asiakirjaa, jotka Doug Batchelor esittelee tapahtumia, ennen maailman loppua. Nämä tapahtumat ovat sopusoinnussa Raamatun profetia. ...
Lisätty: 03.09.2010
Näkymät: 267886x
Suositeltava

Profetia - New York 9 / 11 - WTC romahtaa - 11 syyskuu 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Lue tämä mielenkiintoinen ennustus. Ellen White näki visioita siitä, mitä tapahtuu New Yorkissa 11. syyskuuta 2001? Meille nämä tapahtumat ovat edelleen odottaa tulevaisuudessa? Lue ja arvioida itse.New YorkJumala ei ole tehnyt ...
Lisätty: 09.12.2010
Näkymät: 203854x

Fi.AmazingHope.net - End of the World joulukuussa 2012, saapuminen Antikristuksen, entä Raamattu?