Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Infinite Universe

Evoluutio tai luominen?

455_mlhovina_orion.jpg

Infinite Universe

Lisätty: 30.07.2011
Näkymät: 115308x
Aiheet: Evoluutio tai luominen?
PrintTisk

Arvoisat lukijat. Kun sanot sanan maailmankaikkeus, kuten muistetaan tähdet, kuu, aurinko ja sininen taivas yläpuolella. Ja jos ajattelemme, ja ihmettele miten kaikki voisi sinne. Mutta kun opimme astrologit, että he Galaxy, Linnunrata ja planeettoja, niin mieli pysähtyy. Ja minusta tuntuu, kuin muurahainen tarkastellaan ihmisen ja kertoo, millaista olento.

Kun me kuvitella maamme, joten se on vain jauhe maailmankaikkeudessa. Ja mikä on maamme mies? Bipedal MITÄÄN. Ja tämä mies sanoo - jos vain voisin valloittaa ja hallita universumia. Mutta kiitos Jumalalle, että ihminen tekee sitä. Me ihmiset ihmettelemään loi maailmankaikkeuden.

Olin antaa sinulle muutamia seuloa ajatuksen:

Story: Isäni opetti poikansa viiden vuoden aikana maailmankaikkeus toimii. Koska meidän maa ja planeetat kiertävät aurinkoa. Tällä kertaa hän muisti että koulussa on pieni planetaario. Hän kysyi johtaja onko poika osoitti planetaario ja miten maailmankaikkeus toimii. Tämä planetaario on käynnistänyt käyttäen kampi. Ja kun näkee kuinka kaikki pyörii, isä kysyi poika, jos hän ymmärtää? Poika kysyi häneltä: Kuka planetaario pyörivät avaruudessa? Mistä maailmankaikkeus ja missä on sen loppu? Se on kysymys jokaisen harkittuja mies.

Kukapa ei takavarikoitu taivaallista kelloa?

Kuningas Daavid sanoo:

Ps. 8.4 - Kun näen taivaat, työtä sinun sormet, kuu ja tähdet, mukaan lukien niitä, jotka panevat siellä .... niin ihmettelen työtäsi ...

Ps. 19.2 - taivaat kertovat Jumalan kunniaa, Hänen kättensä puhuu taivas.

Paljain silmin voi nähdä 2000 tähteä ja kaukoputken 10 kertaa enemmän. Etäisyys lasketaan tähteä valovuoden - että on etäisyys nopeus valo kulkee sekunnissa. Tiedoksi, (1 sekunti on 300 000 km. Yksi valovuosi on 9.000.000.000.000 km.) Polaris on lähin tähti meidän 50 valovuoden päässä, kanoja -450 valovuoden. Tähtikuvio Orion sijaitsee (M 42) 1500 valovuoden. Miljoonat muut tähdet sijaitsevat 120000000000 valovuotta. Tämä osoittaa, että maailmankaikkeus on ääretön.

Tähdet on oma laki ja järjestys - saaret, galaksi, linnunrata, kierre galaksi.

Job 26,13 - taivas kirkastui minun hengenvetoon, limainen käärme kättäni satuttaa. ... Antoi loisto ja kunnia ....

Job 9,8-10 - Hän levittää taivaat, kävelemällä meren aallot. Hän teki Otava ja Orion, Plejadien ja tähtikuviot etelässä. Hänellä oli suuri ja salaperäinen asioita, hänen ihmeensä ovat lukemattomat.

Maapallo pyörii akselinsa ympäri ja kiitää läpi avaruuden. Missä on lopussa maailmankaikkeuden? Maailmankaikkeus laajenee, galaksit eivät ole satunnaisia, vaan ovat vain telakoituna avaruudessa.

Mikä voisi maailmankaikkeuden energiaa? Se on enemmän valtaa kuin tuli, käsittämättömän kevyt ja enemmän atomienergian, ja vielä takaisin.

Hepr 11.3 - Uskon kautta me ymmärrämme, että maailmankaikkeus luotiin Jumalan sanalla, niin mitä näemme, ei ole tehty mitään näkyvää. Luotiin ...

Me ihmiset seisovat Pankista annetun tiedon. Mutta meidän maaplaneetalla on lähempänä arkista, joka kompastuu avaruuden läpi ja odottaa, kunnes se osuu taivaankappale, ja meidän kaunis maa yksi päivä lakkaa olemasta. Luojan kiitos se ei tapahdu siksi, että Jumala loi maan päälle kotimme.

Ajattele kanssani kotiin - maapallomme.

HOME - jokainen haluaa kaunis ja rauhallinen koti. Kun kotiin pois, niin siellä helposti. Perhe - isä, äiti, lapset, sisarukset, ystävät ... Olemme yksi perhe - Jumala loi.

Ps. 95,3-6 - Suuri on Herra Jumala teki, suuri kuningas yli kaikkien jumalien. Kädessään ovat maan perustukset, hänelle kuuluu vuorenhuiput. Hän omistaa mereen, kun kaikki on tehty, ja hänen kätensä ovat luoneet maasta! Tule ja palvonta, ennen kuin se putoaa, Herra on meidän Luojamme, polvistuu hänen eteensä!

Jes 45,11-12 - Näin sanoo Herra, Pyhä Israelin, jotka muodostivat: Tulevaisuudessa haluat kysyä minulta? Tietoja lapseni, minun kätteni työn antaa minulle tilauksia? Minä olen se joka teki maan ja luonut ihmisen sen päälle. Olen mies kädet ojennettuina taivasta ja kaikki heidän valvonnassaan väkijoukkoon.

Maatamme on kotimme.

Jumala on istuttanut aurinkokunnan ja antoi liike ja suunta avaruudessa, ja tilaa akselinsa ympäri ja ympyrä ympäri nopeus auringon ympäri (149000000 km.) Päivässä lentävät nopeudella 407103 km. universumi ja silti pyörii akselinsa ympäri.

Neljä päivää Jumala loi maan elämämme olosuhteissa. - (Genesis 1,3-19)

Ensimmäisenä päivänä Jumala loi Light - erotti valkeuden pimeydestä ... valo nimeltään päivä ja yö pimeys ...

Toisena päivänä Jumala loi taivaan - Arch ... Jumala on kutsunut Heaven ...

Kolmantena päivänä Jumala on tehnyt meren ja Sous - Jumala sanoi ... muuttuu vihreäksi maa ... ja vihreät yrtit ja hedelmät puulajit vaihtelivat, joka kantaa hedelmää ...

Neljäntenä päivänä oli Aurinko ja Kuu - Jumala sanoi: Ole valo ... vuonna taivaankansi ... mittaus päivinä, kuukausina ja vuosina. ... Ja valaisemaan maa ... jakaa päivää yöstä ...

Jumala on valinnut Sun sopii maamme ja on halkaisijaltaan koko 1392000 km. Sun mahtuisi 109 maapallollamme. Lämpötila pinnalla Sun on 6000 astetta ja lämpötila on noin 25 miljoonaa astetta.

Kaikki maamme on ihailtavan luotu ja kaikki on hyvin täydentää. (Veden kierto, kasvien palauttaa happi, sademetsät - keuhkot maassa jne.).

Viidentenä päivänä, Jumala loi kaikki elävät olennot maan päällä - kalat, linnut ja kaikki hyönteiset, jne. (Genesis 1,20-23)

Kuudes päivä Jumala loi - erilaisia ​​peli, karjan ja matelevaisten erilaisia, Jumala loi ihmisen myös kruunu luomakunnan.

Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja sen kuvaa (hän ​​oli varustetaan viisautta). Mies ja nainen hän loi heidät ja kertoi heille hedelmälliset ja täyttäkää maa ... ja hallitsemaan kaikki mitä on maassa hallita kaiken hyvin ja he olivat siinä maassa, jonka Jumala antoi heille ... vallita meren kalat, linnut ilmaan ja yli kaiken mikä liikkuu maan päällä. (Genesis 1,24-31)

Genesis 2,1 - Tämä valmistui taivaan ja maan kanssa kaikessa moninaisuudessaan.

Man oli rakennettu kauniiseen Eedenin puutarhaan - Eden. Jotain ihmeellistä ja kaunista. Ja hän oli elää ikuisesti, koska hän oli pääsy Tree of Life, joka oli keskellä paratiisi. Nämä ovat sukupolvien taivaan ja maan. (Genesis 2,4-24)

Seitsemäs päivä - seitsemäntenä päivänä Jumala oli lepäsi kaikesta työstään ja niin Jumala siunasi ja pyhitti seitsemännen päivän (sapatti). Jumala lepäsi että päivä ja teki aika, että ihmiset kokee hienoja hetkiä yhdessä. Siksi mies käski joka lepäsi seitsemäntenä päivänä työnsä ja nauttivat Jumalan yhteyteen, ihmiset ja luonto. (Exodus 20,8-11)

Hyvät lukijat kaipaavat niin koti - paratiisi - se on mahdollista ja se tulee pian, tai planeettamme maa elää lopun maailman historiassa. Etkö usko? Mihin aikaan erottaen meidät ydinsodan ja New World? Jumala pidämme historiasta heidän käsissään.

Ilm. 21.1 - Sitten minä näin uuden taivaan ja uuden maan. Sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa kadonneet ja meri ei enää.

Maamme on puhdistettiin ja entisöitiin. Kuinka voimme saavuttaa ikuisen elämän?

John 17.3 - ja tämä on iankaikkinen elämä - että he tuntevat sinut, ainoan todellisen Jumalan, ja jonka olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen.

Löydä uusia ja uusia asioita ja odottaa kaunis uusi tulevaisuus. Se toivottaa sydän MG


Liittyvät artikkelit ura - Evoluutio tai luominen?

Mihin uskomme - 3 Creature

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 CreaturesJumala on kaiken Luoja Raamatussa antoi luotettava selvitys luovaa työtä. Kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja kaiken maallisen luominen ja lepäsi seitsemäntenä päivänä, että ensimmäisellä viikolla. Se perustettiin ...
Lisätty: 29.09.2010
Näkymät: 92582x

Evolution tai Creation - Mitä kertoo perhosen siipi?

254_motyl_9.jpg Ajatus elävän luonnon ilmaisee suunnatonta kauneutta, hellyys, hyvinvointi, ehtymätön inspiraation lähde runoilijat, kirjailijat, säveltäjät, taiteilijat - perhosen siipi on todiste Jumalan majesteetti. Wing Butterfly, Swallowtail, perhosen siipi tai trooppisilla alueilla - ...
Lisätty: 08.11.2010
Näkymät: 182837x

Merkkejä elämästä maailmankaikkeudessa etsii yli sadan turhaan

356_vznik_zovota_vesmir.jpg Monet uskovat nyt, että elämä voisi kehittyä muualla maailmankaikkeudessa. Itse asiassa on olemassa merkkejä elämästä etsivät yli vuosisadan täysin turhaan, ja vain siksi, primitiivinen käsite jotkut tiedemiehet, että "kun vesi ja ...
Lisätty: 17.02.2011
Näkymät: 102302x

Ikiroudan jää planeettamme - Raamattu antaa hyvä "lab notes"

369_planeta_zeme.jpg Genesis 1,2 - maa oli mitätön ja tyhjä, pimeys oli syvyyden, ja pysytellyt yli vedet Jumalan Hengen."Vesi Planet, joka sijaitsee syvällä avaruudessa, jäinen planeetta. Poikkeuksellisen alhainen lämpötila vallitsee maailmankaikkeudessa, pimeä tähti ...
Lisätty: 25.02.2011
Näkymät: 118415x

Big Bang roztříská jotakin sen sijaan rakentaa.

365_velky_tresk_evoluce.jpg Monet uskovat nyt, että maailmankaikkeus syntyi yksi Big Bang. Itse turska kolari on jotakin sen sijaan rakentaa. Tänään, osoittaa selvästi, että maailmankaikkeus on projektio, ja tässä hankkeessa, Big-Bang - big bang ...
Lisätty: 23.02.2011
Näkymät: 100874x

Fi.AmazingHope.net - Infinite Universe