Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Jatka uskonpuhdistuksen meidän innokas esi

True kymmenen käskyä

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg

Jatka uskonpuhdistuksen meidän innokas esi

Lisätty: 13.12.2011
Näkymät: 135353x
Aiheet: True kymmenen käskyä
PrintTisk

Kuva lähde: Wikipedia

Kokonaiset sukupolvet Tsekin maa oli keskellä uudistetun uskossa koko Euroopassa. Jokainen meistä tietää nimiä kuten Jan Hus ja Jan Zizka. Mutta te tiedätte, kuinka suuri Jumalan voima on mukana? Muinaisessa Israelissa, Jumala johti kansaansa taistelussa vihollisen kanssa siten, että jopa paljon suurempi armeija ei ollut mahdollisuutta. Paljon suurempi ja aseistetut armeijat ilman taistelua, kauhu, ja antoi paeta, koska Israel oli Jumala.

Kukapa meistä tänään, mutta tietää, että sama juttu tapahtui Hussilaissotien aikana, thecommon ihmiset menivät taistelemaan aseistettu paljon suuremman armeijan, ja että vaikka kauhuissaan ja juoksi pois ilman taistelua? Kyllä, Hussites oli Jumala ja että Hän johti uskonpuhdistuksen ja oli pää ihmiset jotka taistelivat uskonpuhdistuksen. Esi-isämme olivat syvästi uskonnollisia ihmisiä monia eloisia kokemus Jumalan kanssa.

Ote kirjasta Suuri taistelu - Luku 6 Hus ja Jerome.

Johtaja Hussites oli Jan Zizka, jotka pian sodan alusta sokaisi molemmissa silmissä, mutta joka kuitenkin oli yksi kykenevimpiä komentajien aikansa. Hussites vastusti monilukuisempia voimat rakennettu heitä vastaan, koska he uskoivat Jumalaan ja olivat vakuuttuneita siitä, että niiden syy on juuri. Uudestaan ​​ja uudestaan, uusi keisari kokosi joukkonsa ja valloitti Böömin. Hänen joukkonsa on kuitenkin aina ollut häpeällisesti kukistettu. Hussites ei tiennyt kuolemanpelko eikä kukaan voi seistä niitä.

Kahden vihamielisen armeijat lähestyivät toisiaan, kunnes vain joki niiden välillä. "Crusader armeija oli paljon voimakkaampaa, vaan lähti joen yli ja ottivat yhteen taisteluun Hussites, jonka mukaan toistaiseksi marssi, jähmettyi ja tuijotti dumbly klo Hussilaissotien Warriors. (Wylie, Vol.. 3, CH. 17) sitten yhtäkkiä kaikki osui armeijan salaperäinen kauhu. Ilman laskee aamulla, valtava sotilaallinen valta romahti, murskasivat kuin näkymätön voima. Hussilaissotien joukot voittaa paljon vihollisen sotilaat ja alkoivat jahdata pakolaisia. Voittajat käsiin suurten saalista, ja niin sota oli köyhdyttää Bohemia, on rikastunut.

Muutamaa vuotta myöhemmin kuin uusi paavi järjestetään toinen ristiretki. Kuten ennenkin, tällä kertaa sekä puolustustarvikkeiden toimittamista kaikissa Euroopan maissa sovelletaan paavi. Kaikki, jotka osallistuivat tämän vaarallisen yritys, paavi lupasi suuri palkinto. Jokainen crosshead lupasi täydellisen anteeksiannon ja pahimmat rikokset. Kaikille niille, jotka kuuluvat sodassa, lupasi runsaasti palkita taivaassa. Ne, jotka selviävät, he niittää rikkauksia ja kunniaa taistelukentällä. Paavi kehotti jälleen valtava armeija, ylitti rajan ja hyökkäsi Bohemia. Hussilaissotien joukot vetäytyivät ennen häntä, ja houkuttelivat tunkeilija, jotka pitävät voittoon tiettyjä, kauemmas ja kauemmas sisämaahan. Lopuksi Prokop armeija pysähtyi, kääntyi kohtaamaan vihollisen ja valmis taisteluun. Ristiretkeläiset, jotka nyt ymmärtänyt hänen virhe, odottamassa hänen leirin Hussilaissotien hyökkäys. Kun kuulet melu lähestyvät joukot, ennen Hussites koskaan löydetty, hän putosi ristiretkeläiset kauhua. Princes, komentajat ja tavallisten sotilaiden pudottamalla aseensa ja pakenivat kaikkiin suuntiin. Turhaan paavin lähettiläs, joka johti kampanjaa, yritti järjestää jälleen peloissaan ja pakenivat armeijan. Huolimatta siitä hänen paras, hän oli lopulta pestä pois pakenee. Koko armeija sekava ja hajanainen käsiin suuria voittajia putosi jälleen saalista.

Valtava armeija, posted vahvin Kansakuntien Euroopassa, armeija rohkeita sotureita, koulutettu ja valmiudet torjua, ja pakeni muita ilman laukaustakaan pienestä puolustajia ja sitten heikko kansakunta. Se oli osoitus jumalallinen voima. Aliens pyyhkäisi yliluonnollista kauhua. Jumala, joka voitti armeija faraon Kaislameren rannalla ja kääntyi pakenemaan ennen joukkojen Midianin Gideon ja hänen kolme miestä, joka eräänä yönä voitti armeija Assurin ylpeitä jälleen kerran ojensi kätensä estääkseen voiman sortajia. "TTY huomattavasti pelkää, jossa ei ole pelkoa. Jumala varmasti scatter luut heille, että olet sotilaallisesti saarrettu, zahanbíš on Jumalaa halveksitaan heitä." (Ps. 53.6)

Ja tänään? Let uskoa sinut?

Useimmat meistä huusi on kommunismia, on vaikeat olosuhteet ja rajoitukset, mutta miksi meidän piti ottaa tämä arvokas? Usko Jumalaan esi-isiemme koko edellisten sukupolvien? Intoa ja zealousness totuuden puolesta kirjattu Jumalan Sana - Raamattu?

Monet meistä tänään bemoans tuhoisia ja liioiteltuja demokratia jälleen kerran antaa sen ottaa arvokkain. Miksi lähteä mukavasti tänään, etsivät rahaa, ruokaa ja viihdettä jälleen otti harras usko esi-isiemme, sillä hän ei epäröi pyytää heidän elämäänsä?

On monia syitä uskoa, että Jumala on. Jokaisella on halu Jumalan sydämessäni paljon pelastuu, vaikka se kiistää useimmat ihmiset, hetkinä eniten tarvitseville ja suurin riski kaikkien Jumala kutsuu. Oletko, miksi?

Kun kokonainen sukupolvi taisteli uudistetun uskossa, kärsi sorrosta, nälästä, usein ihmiset uskosta on karkotettu kodeistaan ​​tai tapettiin. Miten on mahdollista että se voisi vastustaa? Ne oli uskoa ja elää paljon kokemusta Jumalan kanssa. Onko erityisten toimien Jumalan elämäänsä, ja sitä vahvistetaan. Uskollisia rohkeat uudistajat eivät olleet vain tavalliset ihmiset, mutta se oli aateliston, ruhtinaat, ja vielä oli valmis luopumaan kaikesta. He luottivat ja kokemusta, jonka kautta he tiesivät he olivat oikealla puolella.

Sama voi elää Jumalan kanssa tänään. Jos suuntaa mielesi Jumalaan, Jeesukseen Kristukseen, joka on ainoa tie pelastukseen ja kiitoksemme kuolemaan syntiemme tähden, ja valtavan armon me olemme pelastetut. Hän kääntyy sydämesi ja Pyhä Henki hänen omien sanojensa mukaan hänen muuttumaton rakkauden laki. Sydämemme sitten päinvastainen, kun tarkastellaan valtava uhraus meidän viaton Vapahtajamme syntiemme kaipaa Jumalan tahtoa, rakkautta ja kiitollisuutta kunnioittaa mitä Jumala on lempeä ja on kirjoitettu kymmenen pistettä muuttumaton kymmenen käskyä. Silloin näet, että elämäsi muuttuu ja alatte kokea Jumalan voima ja toiveajattelua odotukset Hänen toista tulemistaan ​​ja pelastuksen.

Voitaisiin sanoa, että kokemus voi elää ja ne, jotka eivät noudata koko Jumalan lain. Kyllä, näin on, Jumala katsoo vilpittömyyttä ja syke tiedon kunkin henkilön. Siksi Hussites voisi kokea tällaista valtaa, vaikka uskonpuhdistus oli vielä lapsenkengissä eikä vielä täysin tiedä.

Mutta vaarana on, koska jopa Saatana tapahtuu ihme työtä, ja varsinkin ennen kynnyksellä Jeesuksen Kristuksen olevan vääriä ihmeitä hyvin laajeta. Ne, jotka tunsivat pysyvä pätevyys Jumalan lain ja hylänneet totuuden, ja on laskettu liikkeeseen vaarassa Saatanan vallan. Siten, vaikka kristinusko ympäri maailmaa voivat olla toiminut niin paljon ihmeitä, ilmestys, usein lyhyen aikavälin elpymisen ja vielä ei olla Jumalan voima.

Matteus 24,24-25 - syntyy, koska vääriä messiaita ja vääriä profeettoja tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin pettää (jos mahdollista) jopa valita.

Esi-isämme olivat uskossa rakennettu vankka perusta Jumalan sanan. Katse ei, mitä ne toimittavat vääriä paimenia kirkoissa, mutta rukoili vilpittömästi kaipuusta totuuden ja tutki Raamattua. He anna Pyhä Henki johtaa eikä jättää valheita. Siksi palatkaamme heidän perintönsä. Uskokaa Jumalaan koko sydämestäsi ja sielun, mielen. Rakastu Hänen rakkauden laki on kirjoitettu kymmenen käskyä, ja hyväksyä se Pyhä Henki heidän sydämiinsä kiitollisena, uskoa ja rakkautta lohdutuksen Jumalan. Jeesus sanoi:

Luuk. 16,17 - vaan taivaan ja maa katoavat, kuin lakkauttamaan yhden pisteen lakia!

Matt 5,17-20 - "Älkää luulko, että minä olen tullut kumoamaan lakia tai profeettoja. En tullut kumoamaan, vaan täyttämään ne. Totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat ei pienin kirjain eikä yhtäkään tittelin lain ennen kuin se kaikki totta.

Miksi me uskomme nyt yli pastoreidemme ja niiden vääristyneet tulkinnat, että laki ei ole enää voimassa, kuin sanat Jeesuksen Kristuksen? Miksi historia luopumuksen Jumalan periaatteista muinaisessa Israelissa, ensimmäinen kirkon ja protestanttisuuden tänään ja vielä toistaa? Paluu anna itsesi ohjata vain Pyhän Hengen ja Jumalan sanan, eikä ihmisiä! Ole uskon jälleen kerran valmis taistelemaan ja puolustamaan häntä. Jumala sitten vastata niiden johtoa, selkeää häiriöitä elämääsi.

Muista, että Raamattu on kirjoitettu tavallisille ihmisille, ei vain teologista oppineiden, ja siksi kaikki tärkeitä totuuksia siitä johdolla Pyhän Hengen myös ymmärrettävää. Raamattu ei kuitenkaan relativize, vähennä, twist ja tulkita mukaan näkemyksiään. Raamattu on aina tulkita Raamattua! Tämä tarkoittaa, että jae ei voi lukea, tulkitsee taas toisessa jakeessa on, että teema. Jeesus Kristus sanoi:

Matteus 18,3 - "Totisesti minä sanon teille: jos käännyt ympäri ja tulla lasten kaltaisiksi, ei menetä taivasten valtakuntaan.

Ajattelevat meistä. Mikä Kymmenen pistettä olisi kumottava?

Jos mukaan kirkon johtajat naulittiin ristille vain kymmenen käskyä, eikä vain seremoniallinen Mooseksen laki, joka osoitti ensimmäistä Messiaan tulon, ja että kuolema Jeesus Kristus todella täyttyy, huomauttaa, että kymmenen käskyä olisi siis pysähtynyt maksaa?

Ensimmäinen - "Minä olen Herra, teidän Jumalanne, joka toin sinut pois Egyptistä, orjuuden maasta. Älä ole muita jumalia kuin minä. (Meillä siis ei ole muita jumalia?)

Toinen - eivät tuota epäjumalien muodossa mitään ylhäällä taivaassa, maan alla tai vesillä maan alla. Neklan heitä ja palvella heitä, sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala. Rankaisee pahat teot isiensä lasten luokse kolmanteen ja neljänteen polveen, jotka vihaavat minua, ja osoittaa armoa tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni. (Voimme siis enää palvoa epäjumalia ja rauhallisesti soškám ja palvella harrastukset?)

Kolmas - Älä käytä Herran nimeä sinun Jumalasi turhaan, niille, jotka ottaisi hänen nimensä turhaan, Herra ei jätä ilman rangaistusta. (I, voimme pilkata Jumalan nimiä, vannon ja pilkkaamaan?)

4. - Muista pyhittää päivä pyhittää se. Kuutena päivänä tee työtä ja hoida kaikkia työ: mutta seitsemäs päivä on sapatti Herran, sinun Jumalasi. Älä tee mitään työtä - sinä, poikasi eikä tyttäresi, sinun miespalvelija eikä sinun palvelijattaresi, eikä sinun karjaa, maahanmuuttaja teidän portit. Kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaiken niissä on, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi. Niin Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen. (Kun Jumala lepäsi lauantaina tapaamaan meitä ja vahvisti suhteitaan, voimme aalto kättä ja olla tulematta, kun Jumala odottaa?)

5. - Kunnioita isääsi ja äitiäsi, olitpa kauan siinä maassa, jonka minä annan Herra, teidän Jumalanne. (Oletko valmis tottelematon vanhempiamme?)

6. - Älä tapa. (No, tämän me mennä vankilaan, mutta kun Jumalan laki poistanut sen pitäisi enää sallita?)

7. - tee aviorikosta. (Voin aviorikosta, nauttia, ja sillä ei ole väliä jos vahingoittaa kumppani?)

8. - Älä varasta. (Se myös saa enää edes varastaa?)

9. - Älä valehtele lähimmäistäsi. (Kuinka paljon tuskaa toisi jos voisimme valehdella lähimmäistäsi?)

10. - Envy lähimmäisesi huonetta. Envy lähimmäisesi vaimoa, hänen orja, hänen piika, hänen härkä tai aasi - kateellinen naapurisi mitään. "(Saatanan kateellisia, kaikki alkoi, nyt pitäisi olla sallittua?)

Tuotenumero, joka ei ole enää voimassa? Ehkä vain neljännessä käskyssä?

Ja miksi, juuri kun se on sinetti Jumalan lain. Vaikka Jumalan silmissä on sama merkitys kaikki käskyt (James 2:10), vain neljännessä käskyssä löydämme merkkejä Jumalan sinetti:

1 Nimi lainsäätäjä: "Herra - Herrasi ja sinun Jumalasi"

2. titteliään: Luoja, "Herra on tehnyt - Luoja taivaan ja maan"

3 alue, johon lakia sovelletaan: "Taivas ja maa, meri ja kaikki ne".

Exodus 31,13,17 - "Puhu israelilaisille: Pidä minun sapatti, sillä se on merkkinä meidän välillämme, minun ja sinun sukupolvesta sukupolveen sinun tietävän, että minä olen Herra, teidän pyhittäjä. On ikuinen merkki välillä minua ja Israelin lapset. Kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi ja otti henkeä. "

Hesekiel 20,12,20 - myös minä annoin heille sapatti, olla merkkinä minun ja heidän tietävän, että minä olen Herra, joka pyhitän heidät. Hallow minun sapatti, onko merkki minun ja teidän, te tiedätte, että minä olen Herra, teidän Jumalanne.

Ilm. 14.12 - Tarvitset pitkäjänteisyyttä pyhien jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.

Kyllä, lauantai on todellinen osoitus Jumalan ja Hänen kansansa!

Jos kymmenen käskyä todella Jeesuksen kuolema nosti romahdus olisi hallituksen rakkautta ja sanat Jeesus Kristus Herra ja rakastaa lähimmäistä ei mennä tapaamaan, koska rakkaus on koko laki ja profeetat. Vain rakkauden sanoja, Jeesus tiivisti koko kymmenen käskyä.

Matteus 22,37 - Jeesus sanoi hänelle: "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi, kaikesta sielustasi ja kaikesta sinun mielen." Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky. Toinen like it: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. "Näissä kahdessa käskyssä riippuu kaikki laki ja profeetat."

Me kristityt, jotka ovat nykypäivän hengellinen Israel, ei ehkä sana meille?

Jeremiah 7,9-10 - Varastitko, murha, aviorikos, vannovat väärin, suitsuttamaan Baalille, seuraa muita jumalia tuntemattomia, ja sitten tulevat seisomaan minun edessäni tässä talossa, joka on otettu minun nimiini, ja "Me tallennettu? Että voit sitoa kaikki kyseiset julmuudet?

Jeremiah 4,1-2 - "Toivotan teille, oi Israel, palata, sanoo Herra, toivotan teille takaisin minulle! Toivotan teille kirosanoja poistettu silmistä ja enää nebloudil! Toivotan teille totuuden, yhteisöjen tuomioistuin ja vannon, "Niin totta kuin Herra elää!"

Jeremia 7,23 - Kuuntele minua, ja minä olen teidän Jumalanne ja te tulette minun kansani. Kävele aina tiellä, jota minä käskin teitä ja pitää sinut hyvin. "

John 15,10 - Jos te pidätte minun käskyni, te pysytte minun rakkaudessani, niin kuin minä olen pitänyt Isäni käskyt ja pysyn hänen rakkaudessaan.

1. Joh. 5,3 - Jumalan rakkaus on, että me noudatamme hänen käskyjään - ja hänen käskynsä eivät ole raskaita.


Liittyvät artikkelit ura - True kymmenen käskyä

Kymmenen käskyä oli ristiinnaulittu?

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Raamattu sanoo, että Jumala antoi lain - kymmenen käskyä, joka oli kirjoittanut sormi Jumalan kivitauluihin, ja se tuli liitonarkin.Toiseksi seremoniallinen Mooseksen lain, joka oli viereen liitonarkin. Se on seremoniallinen laki kumottiin ...
Lisätty: 02.02.2011
Näkymät: 139397x

MP3 - Call - 1000 dollaria ja yksi Raamatun jae osoittaa noudattamista sunnuntaina.

321_1000_dolaru.jpg Baptist saarnaaja Tony Mavrakos sai erityisen kutsun ja tarjouksen yksi mies. "Minä annan sinulle 1000 dollaria yhdestä Raamatun jae, joka osoittaa, että sunnuntai on kristillinen päivä, palvoa. Tämä oppi sapatti, joka ...
Lisätty: 24.01.2011
Näkymät: 105787x

Mitä hän kirjoitti adventistien protestantteja?

363_reforma-protestante.jpg Mitä velkaa adventisti? - Evankelis Weekly - Constance Sparks 19 syyskuu 2007 - No 25/2007 - yhdeksäskymmenestoinen painosAdventismi määrittelee itsensä jatkoa uudistusmielisen liikkeen, joka pyrki Euroopassa, Hus, Luther, Calvin, kun sitten ...
Lisätty: 20.02.2011
Näkymät: 104800x

Jumalan laki on muuttumaton, se on edelleen voimassa!

501_bozi_zakon_je_nemeny.jpg Totuudet Hänen sanansa, Jumala paljasti ihmisille. Kaikille niille, jotka saavat heidät, ovat kilpenä Saatanan petoksia. Unohtaminen nämä totuudet, joka on nyt uskonnollisessa maailmassa niin yleistä, se avaa oven kaiken pahan. Ihmiset ...
Lisätty: 24.10.2011
Näkymät: 162109x

Mikä on seitsemäs viikonpäivä on lauantaina ja sunnuntaina?

278_kalendar.jpg Mikä on seitsemäntenä kalenteripäivänä lauantaina tai sunnuntaina? Hän oli tehnyt muutoksia?Monet maat nykyisessä, seitsemän kalenteripäivää sunnuntaina. Monet ihmiset eivät tiedä, että lauantaina on vain luoda maailman seitsemäntenä päivänä.Kun katsomme historiaa, huomaamme, ...
Lisätty: 29.11.2010
Näkymät: 491996x

Fi.AmazingHope.net - Jatka uskonpuhdistuksen meidän innokas esi