Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Jeesus Kristus on Jumala tai luotu olento? - Osa 2

Lähtökohta, mitä voin tehdä?

375_jezis_kristus_2.jpg

Jeesus Kristus on Jumala tai luotu olento? - Osa 2

Lisätty: 10.03.2011
Näkymät: 116549x
Aiheet: Lähtökohta, mitä voin tehdä?
PrintTisk

Aikaisemmissa työtä me kirjoitti runoja, jotka todistavat jumaluuden ja luovan voiman Jeesuksen Kristuksen. Nämä jakeet osoittavat, että Jeesus oli ennen maailman perustamista ja että hänen kauttaan kaikki asiat tehtiin. Ne osoittavat, että se on sama Jumala, mutta tuli ihmiseksi pelastaakseen meidät ja pelastaa.

Hepr 1, 1-3 - monet ja eri tavoin Jumala puhui kerran isille profeettain, mutta näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän nimitti kaiken perilliseksi, jonka kautta hän loi maailman. Hän on hänen kirkkautensa säteily ja ilmentävät sen ydin, sen voimakas sana tekee kaiken. Hän hoiti puhdistuksen synneistä, ja sitten istuu oikealla puolella Majesteettinsa on korkea.

On monia muitakin jakeita osoittaa Kristuksen jumaluuteen.

Isä Jumala ja Jeesus Kristus on ainoa rock

Jesaja 44,8 - Onko Jumala minun lisäkseni? Ei, ei toista rock, en tiedä mitään!

1 Kor 10,1-4 - I veljet, ette tiedä, mitä tapahtui meidän isä. He olivat varjosti pilvi ja kaikki kulkivat meren poikki. Kaikki kastetut pilvessä ja meriyhteys Mooseksen kanssa. Me kaikki söivät samaa hengellistä ruokaa ja joivat samaa hengellistä juomaa, ne joivat hengellisestä kalliosta, joka liittyy heille, ja että rock oli Kristus.

Reach "ensimmäinen ja viimeinen" viittaa Jumalan Isän ja Pojan

Herra Vanhassa Testamentissa on esitetty Luojaa, joka yksin kantaa otsikkoa "ensimmäinen ja viimeinen." Uudessa testamentissa, jonka otsikko on "ensimmäinen ja viimeinen" kohtaavat Ilmestyskirjassa John useissa paikoissa kuin Jeesus Kristus.

Jesaja 41, 4 - Kuka aiheutti ja tehnyt? Kuka soittaa alusta ihmiskunnan? Minä olen Herra (JHVH), ensimmäinen, I'll olla sama kuin lopussa!

Ilm. 2.8 - "seurakunnan enkelille Smyrnan kirjoittaa: 'Näin sanoo ensimmäinen ja viimeinen, joka oli kuollut ja elää:

Ilm. 1.17 - Kun näin hänet, kaaduin hänen jalkoihinsa kuin kuollut. Sitten laitan oikean käteni ja sanoi: "Älä huoli. Minä olen ensimmäinen ja viimeinen (JHVH), elävä. Minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti.

Ilm. 1,8 - Katso, se tulee pilvissä ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, nekin, jotka hänet lävistivät. Kaikki heimot maan hänelle itkeä. Kyllä, todella. "Minä olen Alfa ja Omega, sanoo Herra Jumala, joka on kuka ja kuka oli tuleva on, Kaikkivaltias.

Ilm. 22.13 - "Katso, minä tulen pian ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin tekojensa mukaan hänen tekonsa. Minä olen Alfa ja Omega, alku ja loppu ensimmäinen ja viimeinen."

Jeesus Kristus on Jumalan poika - Isän ja Pojan ikuisuudesta

Hepr 10,1-10 - Poika paljon suurempi kuin enkeleitä, enemmän arvostettuja, mikä nimi hänelle annettiin. Millä enkelit kun Jumala sanoi: "Sinä olet minun Poikani, minä olen sinun isäsi nyt? Ja vielä:" Minä olen isä hänelle ja hän on minun poikani. "Ja vielä, tuo esikoinen kun maailma sanoo "Adore häntä kaikki Jumalan enkelit", sanoo enkelit sanovat: "Se tekee hänen profeettansa tuulet, hänen palvelijansa liekeissä" Mutta poika sanoo: "Sinun valtaistuin, Jumala on aina ja iankaikkisesti: valtikka oikeus on valtikka oman hallituksen.

Rakastat vanhurskautta ja vihaavat pahaa, sillä sinä Jumala, sinun Jumalasi, voidellut öljyllä ilon edellä sinun seuralaisia. "Ja:" Alussa sinä, Herra, maa on perustettu, työn kättesi ovat taivaat. Hän ei enää ole, tulet aina olemaan kuten kaikki vaatteet määrä. Svineš on kuin viitta ja kaapu voidaan muuttaa, mutta ne ovat samalla - niin kesä loppuu: "Ja mitä enkelit, kun hän sanoi:" Istu minun oikealle puolelleni, vihollisesi ennen kuin he pyytävät jalat?

John 10,38 - Jos se tekee, vaikka et usko minua, usko toimii, tiedät, ja tietäen, että Isä on minussa ja minä hänessä. "

Alkuperä Son - Miika 5,2 - "Mutta sinä, Betlehem efrats, hieman kesken Juudan, teiltä, ​​vain tule luokseni joka tulee hallitsija Israelissa, jonka alkuperä on antiikin, päivistä ikuisuuden. "

Alkuperä Isä - Psalmit 93,2 - Oma valtaistuimelle oli perustettu aikaisemmin kuin aika - ikuisesta sinä yksin!

Poika Isä, Poika on, mutta pohjimmiltaan kyse on edelleen Jumalan - Jumalan Henki on Kristuksen hengessä

Pojan kanssa Isän täydellinen koko, ikään kuin "yksi ruumis". Kaikki täyteys Jumaluuden asuu tasapuolisesti Isä, Poika myös. Jumaluus ei ole jotain mitä voi saada, tai menettää sen. Se johtuu pohjimmiltaan on.

Maaperässä esimerkiksi isä ja poika on hierarkia. Isä on pojan ja poika on alisteinen hänen isänsä. Mutta se ei tule hänen ihmisluontoa. Taivas on niin niin. Poika, Jeesus Kristus on alisteinen Isälle. Mutta se ei tule heidän Jumalan luonnetta.

1 Kor 11,3 - Haluan kuitenkin huomaat, että jokaisen miehen pää on Kristus, naisen pää on mies ja Kristuksen pää Jumalan.

Roomalaiset 8,9 - teissä asuu Mutta jos Jumalan Henki, niin et asu lihassa, vaan Hengen. Kuka on Kristuksen Henkeä, hän ei hänen.

Kunnia Herran = Kristuksen kunniaksi

Kun Kristuksen ylösnousemus, hänen isänsä palasi saman kirkkauden kuin oli ennen, kun maailma oli ohi ja oli nöyryytys hänen kansansa. John todistaa Kristuksen profeetta Jesajan (kirjallinen Herra JHVH) mainetta, ja näki hänet myös puhui.

John 17,5 - Nyt minun, Isä, anna hänelle kirkkauden, joka minulla oli sinun tykönäsi, ennenkuin maailma olikaan.

John 12,37-41 - Vaikka monet ennen heitä ovat tehneet ihmeitä, ei usko häntä. Näin täyttyy sana profeetta Jesajan kirjassa: "Kuka, Herra, uskoi meidän raportti? Kuka on Herran käsivarsi ilmestyi ?"...... Se sanoi Jesaja kun hän näki hänen kirkkautensa ja puhui hänestä.

Jesaja 6,5 - Sitten huudahdin: "Voi minua - nyt kadotukseen! Olen saastaiset huulet, elää kansan keskuudessa on saastaiset huulet, ja vielä omin silmin kuningas, Herra Sebaot!"

Exodus 33,18 - Mooses sanoi: "Näytä minulle kirkkautesi!" Sitten hän lisäsi: "Voit nähdä minun kasvojani. Kukaan ei voi nähdä minua ja pysyä hengissä."

Kaikki nämä säkeet ovat meidät ymmärtämään, että Jumala, Luoja ja kaiken elämän tuli henkilökohtaisesti tähän maahan miehen ruumiin, Jeesus Kristus kuoli meidän syntiemme. Hän, joka on universumin Herra, rakastanut meitä ja antanut itsensä minun ja sinun. Kun ajattelen eniten uskomattoman suurta rakkautta, kaipaan yhden. On läsnä Luojansa ja Lunastajamme, polvistua hänen eteensä ja kiittää minua. Ja sinä?

Gal 2,20 - elämäni lihassa minä elän uskossa Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antanut itsensä minun.


Jos seuraavaksi? - Liittyvät tähän aiheeseen

Jeesus Kristus on Jumala tai luotu olento? - Osa 1

374_jezis_kristus_1.jpg Kaikki nämä säkeet ovat meidät ymmärtämään, että Jumala, Luoja ja kaiken elämän tuli henkilökohtaisesti tähän maahan miehen ruumiin, Jeesus Kristus kuoli meidän syntiemme. Hän, joka on universumin Herra, rakastanut meitä ja ...
Lisätty: 10.03.2011
Näkymät: 146503x

Liittyvät artikkelit ura - Lähtökohta, mitä voin tehdä?

Syyt Kristuksen toista tulemusta maailmaan

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Jeesus Kristus kuolemalla meidän syntiemme, voitto pahasta - Saatana ja voitti hänet. Hän osoitti koko maailmankaikkeus, että Jumala on rakkaus, ja vaikka meillä on syntiä Jumalan lakia, niin meitä rakastanut, että ...
Lisätty: 08.11.2010
Näkymät: 116551x

Sapatin muistomerkki luomiseen, koska suhteeseen Jumalan kanssa

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Katsotaanpa alusta Raamatun Mooseksen kirja. Täällä on kirjoitettu luomista maailmassa. Opimme, että Jumala loi tämän maailman kuuden peräkkäisen päivän ajan ja lepäsi seitsemäntenä päivänä. Hän oli lopettanut kaikki luovaa työtä lepäsi ...
Lisätty: 28.04.2011
Näkymät: 131677x

Seitsemäs muutos Sydän - Usko ja laki - Tie Kristuksen

273_cesta_ke_kristu.jpg "Kuka on Kristuksessa, on uusi luomus. Mikä on vanha on kadonnut, uusi on tullut" (2. Kor 5:17).Yksi ei voi sanoa tarkkaa aikaa ja tarkasta sijainnista, tai jättää mainitsematta ketjun johtaneet olosuhteet ...
Lisätty: 22.11.2010
Näkymät: 99871x

Kolmas Penance - Tie Kristuksen

165_cesta_ke_kristu.jpg KatumusMiten yksi tulemme vanhurskaiksi Jumalan edessä? Miten voidaan perustella syntinen? Vain Kristus voi tuoda meidät mukainen Jumala, pyhyyden. Mutta kun saamme Kristuksen?Todellinen parannus kuuluu vilpittömän pahoillani synnistä ja poispäin synnistä. Synti ...
Lisätty: 07.10.2010
Näkymät: 98024x

Jeesus Kristus, Hänen elämänsä, kuolemansa ja ylösnousemuksensa

275_jezis_kristus_2.jpg Ainoa keino sovitukseksi ihmisen synnin, jonka Jumala Jeesuksessa Kristuksessa. Hänen elämänsä on täydellistä kuuliaisuutta Jumalan tahtoa, hänen kärsimyksensä, kuolema ja ylösnousemus. Ne, jotka uskossa hyväksyä tämän sovituksen saisi iankaikkisen elämän ja ...
Lisätty: 25.11.2010
Näkymät: 187895x

Fi.AmazingHope.net - Jeesus Kristus on Jumala tai luotu olento? - Osa 2