Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Jumalan laki on muuttumaton, se on edelleen voimassa!

True kymmenen käskyä

501_bozi_zakon_je_nemeny.jpg

Jumalan laki on muuttumaton, se on edelleen voimassa!

Lisätty: 24.10.2011
Näkymät: 162108x
Aiheet: True kymmenen käskyä
PrintTisk

Totuudet Hänen sanansa, Jumala paljasti ihmisille. Kaikille niille, jotka saavat heidät, ovat kilpenä Saatanan petoksia. Unohtaminen nämä totuudet, joka on nyt uskonnollisessa maailmassa niin yleistä, se avaa oven kaiken pahan. Ihmiset kadotettu suurilta osin olemus ja merkitys Jumalan lain. Väärä käsitys laadusta ja vakavuudesta pysyviä voimassaolon Jumalan laki johtaa vääriin näkemykset kääntymyksen ja pyhityksen ja aiheuttaa lasku hurskauden kirkoissa. Täällä etsiä salaisuus, miksi oživeneckých liikkeitä aikamme tavata Jumalan Hengen ja hänen valtansa.

Eri kirkoissa ihmiset ovat tunnettuja niiden hurskaus, jotka tietävät ja huolissaan yli status quo. Professori Edwards A. Park luetellaan vaarat että nyt uhkaavat kirkon ja osuvasti kirjoittaa: "Eräs lähde Vaarana on, että pöntöstä ei korostavat Jumalan lakia. Ennen vanhaan käytettiin kaiku ääni omantunnon, saarnatuoli ... Suurin saarnaajat antoivat saarnata ainutlaatuinen arvokkuus että mallinnettu Master vyzvedali Jumalan lakia, hänen käskynsä ja hänen varoituksensa. toistetaan kaksi suurta periaatetta, jonka mukaan laki on osoitus Jumalan täydellisyydestä, ja mies, joka rakastaa oikeutta, ei rakasta evankeliumia, koska laki - sekä evankeliumi - se on peili, joka heijastaa Jumalan luonnetta. Tämä johtaa toiseen vaara, että on aliarvioida vakavuus synti, sen leviämistä ja kuolleisuutta. merkitys tottelemattomuus lakia suoraan verrannollinen merkitystä lain ...

Kun edellä mainitut vaarat liittyvät riskit aliarvioitiin Jumalan oikeudenmukaisuutta. Tällä hetkellä saarnaajat ovat yleensä erillisiä oikeuden Jumalan hyvyydestä, älä dramatisoida Jumalan hyvyydestä kuin periaatteessa, mutta vähentää sen pelkkään tunteeseen. Nämä uudet teologinen mielipiteitä jakaa, mitä Jumala on yhdistänyt. Jumalan laki on hyvä tai huono? Se on hyvää. Sitten oikeus on hyvä, koska he yrittävät täyttää lain. Tavan vuoksi aliarvioida Jumalan lain ja oikeuden, valikoimasta ja kuolleisuutta ihmisen tottelemattomuuden on helppo tapana aliarvioida Jumalan armo, joka tuo syntien anteeksiantamus. "Evankeliumi on ihmisten mielissä menettää arvoa ja merkitystä, ja nämä ihmiset ovat todella valmiita antamaan pian Raamatun syrjään.

Monet uskonnolliset opettajat väittävät, että Kristus hänen kuolemaansa kumonnut lain ja että koska ihmiset eivät täytä lain. Toiset pitävät lakia raskas taakka, ja toisin kuin sitovaa lainsäädäntöä korostaa vapautta evankeliumin.

Profeetat ja apostolit kuitenkin arvioidaan pyhän Jumalan lakia eri tavalla. Daavid sanoi: "Lahjaksi Kävelen määräysten kysymyksiisi." (Ps. 119,45) Apostoli Jaakob, joka kirjoitti kuoleman jälkeen Kristuksen, kutsutaan kymmenen käskyä "kuninkaallinen laki" ja "täydellisen vapauden laki" (James 2.8, 1.25). Ja Johannes, yli puoli vuosisataa ristiinnaulitsemisen jälkeen, lausutaan siunaus niille, "jotka toimivat mukaan hänen käskynsä, ja pääsevät elämän puusta ja portit kaupungin" (Ilm. 22.14).

Väite, että Kristus hänen kuolemansa poistetaan Isänsä laki puuttuu perusteettomana. Jos olisi mahdollista muuttaa tai kumota laki, niin Kristus ei kuollut pelastaa ihmiskunnan rangaistus synnistä. Kristuksen kuolema lähes häiritä laki, osoittaa päinvastoin, että laki on muuttumaton. Jumalan Poika tuli "korotettu ja suurennettu lain" (Jesaja 42,21). Hän sanoi: "Älkää luulko, että minä olen tullut kumoamaan lakia ... ennen kuin taivas ja maa katoavat rahtuakaan tai yhden tittelin lain." (Matteus 5,17.18) itse, Herra Jeesus sanoi: "täyttämiseksi minun Jumalani, sinun tulee on haluni, sinun lakisi on minun sydämessäni." (Ps. 40.8)

Jumalan laki on pääosin muuttumaton. Se on ilmestys tahtoa ja luonnetta lainsäätäjä. Jumala on rakkaus ja Hänen lakinsa on rakkaus. Kaksi suurta lain periaatteita tulee rakastaa Jumalaa ja rakastaa ihmisen. "Rakkaus on täyttää lain." (Room. 13:10) Jumalan luonne on oikeutta ja totuutta, se on myös pohjimmiltaan Jumalan lain. Psalmin kirjoitti: "Sinun laki on totuus ... Kaikki käskyt ovat vanhurskauden." (Psalmi 119 142 172) ja apostoli Paavali sanoi: "laki on pyhä ja käsky pyhä, oikeudenmukainen ja hyvä." (Room. 7:12) lain, joka ilmentää Jumalan mielen ja tahdon Jumalan täytyy olla yhtä pysyvä kuin lainsäätäjä.

Muuntaminen ja pyhitys sovittaa yhteen ihmisiä Jumalan kanssa, joka saa heidät noudattamaan periaatteita Jumalan lain. Alussa elänyt ihminen luotiin Jumalan kuvaksi täydellisessä sopusoinnussa Jumalan luonteen ja laki. Oikeuden periaatteita oli kirjoitettu hänen sydämeensä. Synti kuitenkin mies vieraantunut Luoja. Sitten ei toteuttanut Jumalan kuvaksi. "Kehollinen ajattelu (keskittyä itse) on vihamielinen Jumalaa, koska he haluavat tai eivät voi totella Jumalan lakia." (Room. 8,7) Todellakin, "niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa," että voi sovittaa Jumalan kanssa. Kiitos Jeesus Kristus, voimme jälleen mukautettava Luojaansa. Ihmisen sydän on käännyttävä Jumalan armosta, täytyy hyväksyä uuden elämän Jumalalta. Tämä muutos on uudestisyntyminen, jota ilman - kuten Jeesus sanoi - ei kukaan "ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa."

Ensimmäinen askel kohti sovintoa Jumalan kanssa on vakaumus oman syntisyyden. "Synti on lainvastaista." "Laki tulee synnin tunto." (1. Joh. 3,4; Room. 3:20) Jos syntinen oppia hänen syyllisyydestään, on tuomari hänen luonteensa Jumalan oikeudellisista menettelyistä. Laki on peili, joka näyttää täydellisyyteen Jumalan vanhurskaan luonteen ja antaa ihmisille mahdollisuuden tunnistaa puutteensa.

Laki osoittaa ihmiselle hänen syntinsä ei tarjoa mitään ratkaisua. Se lupaa elämän tottelevainen, mutta osoittaa, että kohtalo lainrikkojia on kuolema. Vain Kristuksen evankeliumin voi vapauttaa henkilön rangaistus synnistä tai pilaantumisen synnin. Heidän on osoitettava katumusta Jumalan edessä, jonka lakia rikkonut, ja uskovat Kristukseen ja hänen sijais uhrinsa. Hänen syntinsä anteeksi, "tulee jumalallisesta luonnosta" (2. Piet 1,4). Siitä tulee Jumalan lapsi, koska se vei hengen lapseus, voiman huutaen: "Abba, Isä!" (Room. 08:15)

Voit vaihtaa junaa Jumalan laki? Apostoli Paavali kirjoitti: "Niin tämä tyhjiö lain uskon kautta? Ehdottomasti ei. Päinvastoin, vahvistaa laki." "Teimme Sin kuoli - miten voimme jatkossakin asua siellä?" Ja apostoli Johannes sanoo: "On Jumalan rakkautta että pidämme hänen käskynsä ja hänen käskynsä eivät ole raskaat." (Room. 3,31, 6,2, 1 Joh. 5:03) uudelleensyntymisen ihmissydämen tasata Jumalan kanssa, koska se on samansuuntainen Jumalan lakia. Kun syntinen tässä paikassa, radikaaleja muutoksia, siirtynyt kuolemasta elämään, synnistä pyhyyteen, tottelemattomuuden ja kapinan tottelevaisuus ja uskollisuus. Vanha elämä ovat vieraantuneita Jumala päätti, hän aloitti uuden elämän sovinnon, uskon ja rakkauden. Sitten "oikeudenmukaisuuden lain edellyttämissä tilanteissa" on "täyttyy meissä, jotka eivät hallinnoi omaa tahtoani, vaan tahdon Hengen" (Room. 8:04). Ihmisen sydän ilmaisee: "minä rakastan sinun lakiasi. Joka päivä ajattelen sitä." (Ps. 119,97)

"Herran laki on täydellinen, elämää ylläpitävää." (Ps. 19:8) ilman lakia, ei voi oikein ymmärtää Jumalan puhtautta ja pyhyyttä, tai oman syyllisyytensä ja saastaisuutta. Ole vakuuttunut synnistä ja mitään tarvetta, että hän katuisi. He eivät näe sitä syntiä Jumalan laki on menetetty, ja tajuamatta, että hän tarvitsee sovituksen Jeesuksen Kristuksen veri. Se ei saa toivoa pelastaa syvällisen muutoksen sydämen ja muuttaminen elämän. Siksi niin monet pinnallisesti ylösalaisin, joten kirkko tulee niin monia ihmisiä, jotka eivät tulleet Kristuksen.

Nykyaikaiseen uskonnollisia liikkeitä myös vallalla väärinkäsityksiä on omistautumista, jotka perustuvat unohdetaan tai hylätä Jumalan lakia. Nämä teoriat ovat vääriä uskomuksia ja vaarallista käytännön seurauksia. Koska se nauttii niin suurta suosiota, on kaksin verroin välttämätöntä, että jokainen tietää tarkalleen, mitä Raamattu opettaa siitä.

Oppi pyhitys on raamatullisen. Apostoli Paavali kirjoitti tessalonikalaisille laskentataulukossa: "Tämä on Jumalan tahto, teidän pyhitys." Ja hän rukoili: "Jumala itse rauhan pyhittäköön teidät kokonaan; anna." (1 Tess 4,3, 5:23) Raamattu opettaa selvästi, mitä pyhitys on ja miten se voidaan saavuttaa. Vapahtaja rukoili hänen opetuslapsilleen: "Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus." (Joh. 17:17) Apostoli Paavali opettaa, että uskovien tulisi "pyhittää Pyhän Hengen" (Room. 15:16). Mitä on Pyhä Henki? Jeesus sanoi opetuslapsilleen: "Kun hän tulee, totuuden Henki johtaa teidät tuntemaan koko totuuden." (Joh. 16:13) Psalminkirjoittaja kirjoitti: "Sinun laki on totuus." Jumalan sana ja Jumalan Henki ihmiset tuntevat suurta oikeuden periaatteita ilmaistaan ​​Jumalan lakia. Koska Jumalan laki on "pyhä, vanhurskas ja hyvä", koska se on osoitus Jumalan täydellisyyttä, tästä seuraa, että merkin muodostama kuuliaisuus tässä laissa on pyhä. Täydellinen esimerkki on luonne Jeesus Kristus, joka sanoi: "Minä olen pitänyt Isäni käskyt." "Emme vielä mikä miellyttää häntä." (Joh. 15,10; 08:29) Jeesuksen seuraajat, hän tulee muistuttaa - Jumalan armo muokata hänen luonteensa johdonmukaisesti periaatteita Jumalan pyhän lain. Tämä on raamatullinen pyhitys.

Pyhitys toteutuu vain uskon kautta Jeesukseen Kristukseen, Jumalan Henki toimii mies. Apostoli Paavali nuhtelee uskovia: "peläten ja vavisten antaa teko hänen pelastuksensa. Sillä Jumala, joka toimii sinulle, että haluat ja teet mitä haluaa." (Fil. 2,12.13) Christian kokemuksia kiusauksia synnin, mutta jatkuvasti taistelevat sitä. Tämä tarvitsee Kristuksen apua. Ihmisen heikkous on liitetty Jumalan voima ja usko huudahtaa: "Kunnia olkoon Jumalalle, joka antaa meille voiton Herramme Jeesuksen Kristuksen!" (1 Kor 15,57)

Ote kirjasta Suuri taistelu - ote luvusta 27 Modern Herätysliikkeet


Liittyvät artikkelit ura - True kymmenen käskyä

Lepopäivä, lauantaina tai sunnuntaina?

60_sunday_saturday.jpg Mikä on oikea lepopäivä, lauantaina tai sunnuntaina?Usein puhutaan kristillisissä kirkoissa, mikä on todellinen lepopäivä. Useimmat kirkot, kristilliset yhdistykset pyhittää sunnuntaina vain pieni kourallinen lauantaisin. Miksi maailma pieni kourallinen ihmisiä tässä maailmassa ...
Lisätty: 02.08.2010
Näkymät: 483428x
Suositeltava

Kymmenen käskyä oli ristiinnaulittu?

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Raamattu sanoo, että Jumala antoi lain - kymmenen käskyä, joka oli kirjoittanut sormi Jumalan kivitauluihin, ja se tuli liitonarkin.Toiseksi seremoniallinen Mooseksen lain, joka oli viereen liitonarkin. Se on seremoniallinen laki kumottiin ...
Lisätty: 02.02.2011
Näkymät: 139395x

Jumalan laki - kymmenen käskyä oikeus

585_desatero_bozich_prikazani.jpg Lue Jumalan kymmenen käskyä, koska Jumala antoi Moosekselle Siinain vuorella. Tämä on oikea järjestys ja sanamuoto kymmenen käskyä.Kukaan ei saa tehdä muutoksia lain kukaan, ei uskonnollisen auktoriteetin tai perinteen. Kuka kuunnella ...
Lisätty: 19.04.2011
Näkymät: 640561x
Suositeltava

Seitsemäs muutos Sydän - Usko ja laki - Tie Kristuksen

273_cesta_ke_kristu.jpg "Kuka on Kristuksessa, on uusi luomus. Mikä on vanha on kadonnut, uusi on tullut" (2. Kor 5:17).Yksi ei voi sanoa tarkkaa aikaa ja tarkasta sijainnista, tai jättää mainitsematta ketjun johtaneet olosuhteet ...
Lisätty: 22.11.2010
Näkymät: 99871x

Sapatin muistomerkki luomiseen, koska suhteeseen Jumalan kanssa

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Katsotaanpa alusta Raamatun Mooseksen kirja. Täällä on kirjoitettu luomista maailmassa. Opimme, että Jumala loi tämän maailman kuuden peräkkäisen päivän ajan ja lepäsi seitsemäntenä päivänä. Hän oli lopettanut kaikki luovaa työtä lepäsi ...
Lisätty: 28.04.2011
Näkymät: 131679x

Fi.AmazingHope.net - Jumalan laki on muuttumaton, se on edelleen voimassa!