Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Lepopäivä, lauantaina tai sunnuntaina?

Raamatun Facts

60_sunday_saturday.jpg

Lepopäivä, lauantaina tai sunnuntaina?

Lisätty: 02.08.2010
Näkymät: 483426x
Aiheet: Raamatun Facts
PrintTisk

Mikä on oikea lepopäivä, lauantaina tai sunnuntaina?

Usein puhutaan kristillisissä kirkoissa, mikä on todellinen lepopäivä. Useimmat kirkot, kristilliset yhdistykset pyhittää sunnuntaina vain pieni kourallinen lauantaisin. Miksi maailma pieni kourallinen ihmisiä tässä maailmassa lauantaina ja väittää, että hän on oikeassa? Se on jostain Raamatun maininta loput on sunnuntai? Haluaisin tuoda, mitä nämä kysymykset Raamattu sanoo.

Olemme saavuttaneet oikean vastauksen, meidän täytyy aloittaa alusta. Meidän on aloitettava alusta historiaan maailman. Miten se kaikki alkoi? Kuutena päivänä Jumala loi tämän maailman sanansa, seitsemäntenä päivänä Jumala lepäsi. Siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska yksin hän lepäsi kaikesta työstään. Lepopäivä, joka ilmoittaa alussa Jumala on todiste luomisen tässä maailmassa.

Genesis 2,1-3 - Tämä oli valmiiksi taivas ja maa ja kaikki sateenkaaren värit. Seitsemäs päivä Jumalan työn loppuun hän oli työskennellyt seitsemäntenä päivänä hän lepäsi kaikesta heidän tekemästään työstä. Jumala siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska se Jumala lepäsi kaikesta työstä, sillä jos muodostetaan.

Alussa Raamatun voit lukea alkaa historiassa maailman. Heti alussa historiaan maailma on antanut meille mitä päivä ohjaamme Luojamme. Käymme hieman pidemmälle Vanhan testamentin. Saamme Mount Sinai, jossa Mooses sai kymmenen käskyä Jumalan käskyjä. Jos kymmenen käskyä annettiin oikeus, mutta se tietää, että monet kristityt katekismuksen.

Neljäs käsky kuuluu:

Exodus 20,8-11 - Muista lepopäivän, pitää se pyhänä. Kuutena päivänä tee työtä ja hoida kaikkia toimia, mutta seitsemäs päivä on sapatti Herran, sinun Jumalasi. Älä tee mitään työtä - sinä, poikasi eikä tyttäresi, sinun orjasi eikä sinun orjattaresi eikä karjasi maahanmuuttajien oman portit. Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan, meren ja kaiken niissä on, mutta seitsemännen päivän hän lepäsi. Siksi Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen.

Huomaa, miten Jumala on siunasi lepopäivän. Jumala hänen käskyjään, on lepopäivä niin paljon huomiota, että hän pyhimys! Mieti seuraavia säkeitä jossa Herra asettaa noudattamista erittäin tärkeänä lauantaina. Osoittaa, että sapatti oli säilyttää todisteita maailman luomisesta!

Exodus 31,12-17 - Herra sanoi Moosekselle: "Puhu sinä Israelin lapsille: Tue minun lauantaisin, koska se on merkki minun ja teidän koko teidän sukupolville, te tiedätte, että minä olen Herra, teitä pyhitän . Karsi lauantaisin, oletko pyhimys. Kuka häväistä se kuolee. Joka työskenteli tuona päivänä on leikattu pois kansastansa. Kuusi päivää työtä tehdään, mutta seitsemäs päivä on lauantai, pyhä sapatti Herran. Jokainen, lauantai tekee joitakin toimia, on kuoltava. Onko Israelin lapset pitää sapattia sekä lauantaina osin kuin ikuinen liitto heidän sukupolville. Se on ikuinen merkki minun ja israelilaisten. kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan, mutta seitsemännen päivän hän lepäsi ja ottaa hengitys. "

Jätämme Vanhan testamentin ja tutkia Uuden testamentin, kunnes Jeesus Kristus. Mikä lepopäivä, Jeesus Kristus noudatetaan, mitä hän sanoi lainsäädäntöä, voi muuttaa tai vahvistaa? Kun luet uutta lakia ilmi, että Jeesus elämänsä pyhittänyt seitsemäs lepopäivä lauantaina.

Luukas 4,16 - Kun hän tuli Nasaretiin, jossa hänet kasvatettiin kuin oli tapansa mukaan tuli lauantain päivän synagogaan ja nousi lukemaan.

Nyt tiedämme, että Jeesus Kristus on todella pitää sapattia lepopäivänä, joka näkyy Vanhan testamentin maailman luomisesta ja kymmenen käskyä. Kymmenen käskyä Jumalan käskyn = lakia. Merkitystä lain ja muutoksia hänen Jeesus sanoi:

Luukas 16,17 - vaan taivas ja maa katoavat, kuin päättyä yksi tittelin lain!

Matteus 5,17-19 - "Älkää luulko, että minä olen tullut poistamaan lain tai profeettoja. En ole tullut kumoamaan ne vaan täyttämään. Totisesti, minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat ei pienin kirjain, ei yksi tittelin lain, ennen kuin kaikki tulee totta. Voisi poistaa yksi näistä vähiten käskyt ja opettaa ihmisiä taivasten valtakunnassa pidetään pienin. Mutta kukaan olisi täytetty ja opettaa heille tulee olla taivaan valtakunnan pidettiin hyvinä.

Kuten tiedämme, Jeesus elämänsä aikana pitää sapatti. Nyt saamme tietää, että selvästi viittasi lain, joka on voimassa ja on edelleen voimassa. Katsokaa opetuslapset mitä he tekivät kuoleman jälkeen ja sen jälkeen Jeesuksen ylösnousemuksen, pitää sapattia tai sunnuntaina? Disciples pitää sapatin. Jälleen siitä, miten voimme vakuuttaa tarpeeksi huolellisesti tutkia Raamattua.

Säädökset 13,42-44 - Kun hän lähti synagogasta, paikalliset pakanat ovat pyysi heitä kertomaan näistä asioista ensi lauantaina. Kun kokoonpano hajosi, monet juutalaiset ja harras proselyyttejä jälkeen Paavali ja Barnabas. Niitä sitten kehotetaan haastattelussa, he pysyvät Jumalan armossa. Ensi lauantaina hän kuuli Jumalan sanan kokoontui lähes koko kaupunki.

Säädökset 16,13 - Kävimme lauantaina kaupungin joki, jossa oli tapana rukoilla. Me istuimme siellä ja puhui naisille, jotka olivat kokoontuneet sinne.

Säädökset 17,1-2 - huolimatta Amfipolis Apolonia ja sitten he tulivat Tessalonikaan, jossa oli synagoga. Paul siellä oli tapansa mukaan, ja meni kolme viikkoa puhu niitä pyhiä kirjoituksia.

Säädökset 18,1-4 - Niin Paavali nousi Ateenasta Korintin. Siellä hän löysi Juutalainen nimeltä Aquila, kotoisin Pontus, joka yhdessä vaimonsa Priscilla äskettäin muuttaneet Italiasta (keisari Claudius määräsi, että kaikki juutalaiset on lähdettävä Rooma). Paul liittyi niitä, koska hänen veneet, koska ne olivat ompelu teltoissa. Niinpä hän asui ja työskenteli heidän kanssaan lauantaisin ja puhui synagogassa, ja suostutteli juutalaisia ja kreikkalaisia.

Nyt katsotaanpas mitä Jumala kertoo meille Raamatun kautta, että päivä juhlii uuden maan. Yritä arvata lauantaina tai sunnuntaina?

Jes 66,22-23 - Koska uusi taivas ja uusi maa, joka tekee, pysyy minun edessäni, sanoo Herra, ja jäävät nimesi ja jälkeläisiä. Vuodesta uusi kuu uusikuu, lauantaista lauantaihin saapuvat kaikki ihmiset palvomaan minua, sanoo Herra.

Raamattu, opimme ymmärtämään tekemistä, Jeesus ja hänen seuraajansa pitävät Jumalan käskyt lauantaina. Herra Jeesus Kristus jätti meille esimerkin seurata hänen jalanjälkiään.

1 Joh. 2,4-7 - Kuka sanoo: "Tunnen hänet," pitäen hänen käskynsä, hän on valehtelija, eikä totta. Mutta joka pitää hänen sanansa, että Jumalan rakkaus todella täyttyvät. Mukaan tunnustettava, että olemme siinä. Kuka sanoo pysyy hänessä on elää, koska hän asui. En kirjoita teille, rakkaat, ei uutta käskyä, vaan vanhan olet ollut alusta asti - se on vanha käsky on se sana, te kuulleet alusta alkaen.

Joten miten oli sunnuntai, joka oli keksinyt ja miksi?

Monet kristityt väittävät, että sunnuntaina alkoi juhlia Jeesuksen Kristuksen ylösnousemus opetuslapsia. He alkoivat juhlia sitä todisteena ja juhlia ylösnousemuksen Herran Jeesuksen Kristuksen sunnuntaina. Kuten olemme Raamatusta, mutta se voi pitää sapattia opetuslapset Luojamme. Raamattu on koskaan kirjoitettu sunnuntaina, missään ei kirjoita sapatti oli siirretty sunnuntaihin. Päinvastoin, me selitettiin, mitä Jeesus sanoi laki on yhä voimassa.

Toinen argumentti, jotka pitävät sunnuntaita Jeesuksen lausumat:

Mark 2,27-28 - Sitten hän lisäsi: "Sapatti on ihmistä varten, ei ihminen sapattia varten. Ihmisen Poika on Herra jopa sapatin."

Matteus 12,8 - Ihmisen Poika on Herra jopa sapatin.

Jeesus sanoi nämä lausunnot, mutta on ymmärrettävä oikein. Monien mielestä tämä on osoitus suuri vapaus, että voimme käsitellä, lauantaisin harkintansa ja luopua vanhasta muotoja. Joten voit helposti havainnollistaa näitä lausuntoja tehdä selväksi, miten se aikoo Jeesuksen lauantaisin.

Tuolloin Jeesuksen, papit, fariseukset vaarantamatta toimia valtava kuormia. Laita kaikki tällaiset asetukset ja asetusten, jotka olivat erittäin vaikea havaita. Kuormataan ihmiset tällaisia rasitteita, jotka olivat merkityksettömiä ja eivät kuuluneet Jumalan lakia.

Matteus 12,1-5 - Yksi sapattina Jeesus läpi viljan. Hänen opetuslapsensa olivat nälkäisiä, ja alkoi nyppiä tähkiä ja syödä. Kun fariseukset sen näkivät, he kertoivat hänelle: "Katso, sinun opetuslapsesi tekevät, mitä ei ole lauantai," Hän sanoi heille: "Oletteko lukeneet, mitä Daavid teki, kun hänen miehensä olivat nälissään? Miten sovi Jumalan huoneeseen ja söi leivän tuotannosta, jota ei saa syödä hänet ja hänen miehensä, mutta vain papit yksin? Ja ettekö ole lukeneet lakia tai että papit hänen lauantain työtä temppelissä epäpyhää sapattina, ja ovat syyttömiä?

Jeesus halusi muistuttaa, että lauantaina on lepopäivä, miettiminen, keskustelu Jumalan kanssa, elämään ilon päivänä kun luulet Jumalan ja lähimmäistensä. Ei siksi, että olemme kiduttaa, suorittaa merkityksetön perinteet, jotka on luotu mies.

Toinen suosikki väite monien että vihitty edeltävästä sunnuntaista, antiikin ajoista lähtien. Kyllä, olen samaa mieltä monien. Sunnuntai on oikeastaan enää pyhää muinoin pakanat, pyhät ja auringon jumala modlářskému.

Ensimmäinen vihje säilyttäminen ilmestyi sunnuntaina kirkossa Roomassa, jossa suurin osa uskovaisia eivät olleet juutalaisia. Pääomasta imperiumin tuolloin vaikutti voimakkaasti antisemitistisiä suuntauksia, ja siksi kristityt kuin juutalaiset arvostetuimpia. Keskinäinen korvattavuus on tapahtunut erityisesti lauantaihin - samana päivänä palvelun. Täältä tulee ensimmäinen yrittää juhlia toinen päivä, kuin säilyttää juutalaisia.

Joissakin paikoissa kristityt yrittävät ottaa käyttöön uuden päivän jumalanpalveluksessa, mutta suurin osa kristityistä koko valtakunnan pyhä kunnes 5 luvun lauantaisin.

Sokrates historioitsija 5. vuosisadan kirjoitti: Lähes kaikki kirkot maailman harjoittavat seremoniat lauantaisten, mutta kristityt Roomassa ja Aleksandriassa perustuvat vanhaan perinteeseen, se lakkasi seurata.

Kun iso ja julma vaino kristittyjä, kristinuskon tuli kirkkaampi kertaa. Kristinusko oli virallisesti tunnustettu ja 7. maaliskuuta vuonna 321 keisari Konstantinus antoi asetuksen, joka muutti sapattia lauantaista sunnuntaihin. Konstantinus oli uskovainen pakana auringon jumala, siis määräsi juhlia auringon päivä. Aikaan asetuksella ei seuraaja Jeesuksen Kristuksen kaste on syytä luopua kuolinvuoteellaan. Hänen asiansa on perustettu sunnuntai muistomerkki Jeesuksen ylösnousemuksesta, vaan kuten juutalaiset huolimatta.

Constantine on sunnuntaina laki: Anna Auringon kunnioitettava viranomaisia ja asuvat kaupungeissa muualla, ja ne ovat kaikki liikkeissä suljettu. Kuitenkin maaseudun viljelijät voivat edelleen käsitellä heidän toimeentulonsa.

Kirkko seurasi laki Constantinen neuvoston kokouksessa Laodikean on 364th vuosi synnytti ensimmäisenä sunnuntaina uskonnollisen lain. 29.kánon säätänyt, että kristittyjen pitäisi juhlia sunnuntaina, ja jos mahdollista, ei tule tämän päivän töihin, he eivät saisi olla jouten lauantaina, mutta tänä päivänä pitäisi toimia.

Vuonna 538, mikä on tyypillistä alussa hallituksen kirkon maailman herätti tiukempaa lainsäädäntöä. 28.kánon Neuvosto sanoi sunnuntaina, että voisi jopa lykätään viljelijöiden toimintaan niin, että ihmiset estettiin osallistumasta jumalanpalveluksiin.

Kohde katolinen katekismus 1977, jos löydämme seuraavat joukon kysymyksiä ja vastauksia: K: Mikä päivä on lauantai? Vastaus: Lauantai on seitsemäs päivä, lauantai. K: Miksi sunnuntain sijaan lauantaina? Vastaus: Sunnuntai säilyttää paikka lauantai, koska katolinen kirkko siirsi pyhyyttä sapatin sunnuntaina.

Itse asiassa, voi muuttaa Jumalan lakia?

Ne teistä, jotka lukevat tämän artikkelin edes muistaa, että yksi lepopäivä on lauantai Luojamme. Lauantai tulee olemaan loppuun pilarin maailman testi uskoamme. Jokaisella on päättää, mille puolelle mennä, joko Jumala, Luojamme, joka on rakkaus ja elämä, tai sivulle lohikäärme, että vanha käärme, joka on perkele ja saatana.


Jos seuraavaksi? - Liittyvät tähän aiheeseen

Uusi lepopäivä - Fake Lunar Sabbath

302_lunar_sabbath.jpg Maailman ensi lauantaina ja sunnuntaina fake oli toinen lepopäivä. Monet katkera Raamattupiiri tuli outo johtopäätös. Todellinen lepopäivä, pyhä israelilaisten on lauantai, joka on meidän kalenteriin, mutta ns kuun lauantaina. Maailmassa etenkin ...
Lisätty: 28.12.2010
Näkymät: 122011x

Liittyvät artikkelit ura - Raamatun Facts

Mihin uskomme - 4 Ihmisluonto

166_cemu_verime_prirozenost_cloveka_bible.jpg 7. Human NatureMies ja nainen luotiin Jumalan kuvaksi, yksilöllisyys, ja niissä on kyky ajatella ja toimia vapaasti. Vaikka ne ovat syntyneet ilmaiseksi olennot, ovat riippuvaisia Jumalan elävä ja hengittävä ja kaikkea ...
Lisätty: 07.10.2010
Näkymät: 86675x

Raamattu, Jumalan sana - miksi emme luota häneen?

285_bible.jpg Raamattu on kirja, joka on luotu 16 pitkä vuosisatoja, ja se osallistui kirjallisesti 40 kirjoittajat täysin eri ikäisiä, ammatit, koulutus, ympäristö, osallisuus ja maailmankuva. Ja vielä kristittyinä me tunnustamme, että Raamattu ...
Lisätty: 07.12.2010
Näkymät: 158394x

Hän uhrasi kaiken pelastaa meidät

445_jesus_christ.jpg Jumala teki Poikansa kautta Jeesuksen Kristuksen, meidän maa ja antoi meille elämän. Herra Jeesus Kristus, Luoja äärettömässä maailmankaikkeudessa. Hän antoi meille elämän kaikkeen tarvitsemme. Hän loi meidät, loi jokaisen linnun, joka ...
Lisätty: 04.07.2011
Näkymät: 139109x

Lähestymme tuomioistuin Jumalan - saada valmiiksi!

303_bozi_soud_milenium.jpg Monet ihmiset elävät eri tavalla, jos he ymmärsivät, että heidän elämänsä jonain päivänä arvioidaan koettelemus. Jumalan tuomioistuin on niin merkittävä tapahtuma, että se tulisi käsitellä kaikkia medioita ympäri maailmaa. Ihmiset osallistuvat ...
Lisätty: 04.01.2011
Näkymät: 135982x

Saatanan lopullinen petos, joka jäljittelee saapumista Jeesuksen Kristuksen

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Kaikki Raamatun profetia täyttyvät ja ehdottaa, että maailma on lopussa historiasta. Nykyinen maailman tapahtumat osoittavat, että olemme viime päivinä tämän maailman ja meidän tehtävämme on valmistella meidän kohdata Jumalan kanssa. Siksi ...
Lisätty: 06.05.2011
Näkymät: 286194x

Fi.AmazingHope.net - Lepopäivä, lauantaina tai sunnuntaina?