Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Mikä on spiritismi ja okkultismi?

Supernatural, UFO

473_spiritismus_okultismus.jpg

Mikä on spiritismi ja okkultismi?

Lisätty: 05.09.2011
Näkymät: 168906x
Aiheet: Supernatural, UFO
PrintTisk

Spiritismi opettaa, että henget kuolleen voi tehdä yhteyden ihmisten kanssa median välityksellä. Media ovat puhuminen, kirjoittaminen, piirtäminen, parantuminen, jne.

Kirjoitusten mukaan tiedetään, että "kuolematon sielu" ei ole olemassa, ne eivät ole kuolleiden henkien, mutta ne ovat ilmentymiä laskenut (paholainen) enkeli

Saarnaaja 9,5 - elävät tietävät, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään. Ei kosto on jo kyennyt saamaan edes pelkkä muisto niistä menehtyi.

Meediot ovat itse petetyksi, jos he uskovat, että median kautta puhuminen henget kuolleiden henkilöiden.

Ensimmäinen käärme oli keskipitkän

Käärme oli viisain kaikista luoduista ja paha, koska se käyttää välittäjä, "medium" ja hänen kauttaan toi miehen synti.

Genesis 3:1-6 - älykkäin kaikista kentän eläimet Herra Jumala oli tehnyt. Nainen sanoi: "Totisesti Jumala on kieltänyt teitä syömästä yhtään puuta pihalla?" "Hedelmät puutarhan puiden syödäksemme", nainen vastasi käärme. "Mutta sen puun hedelmästä, keskellä puutarhassa Jumala sanoi: 'Älä syö siitä eikä koskettaa sitä, muutoin sinä kuolet." "On käärme sanoi naiselle:" Sinä et kuole! Mutta Jumala tietää, että heti siitä syötte siitä puusta, avaa teille silmät ja te tulette niinkuin Jumala: te tiedätte hyvän ja pahan. "Kun nainen näki, että puu oli hyvää ruokaa ja houkuttelevaa katsoa puun toivottavaa saada ymmärtämään, otti sen hedelmää ja söi. Hän ja hänen miehensä, joka oli hänen kanssaan, ja hän myös söi.

Devil myös antajan opin kuolemattomuuden ihmisen ("kuolematon sielu") Tämä väärä oppi jo saarnasi ensimmäisenä ihmisiä "kuolee, mutta te tulette niinkuin Jumala ..."

Se on oppi Saatanan, sanoo jos kuolema on todellista kuolemaa, mutta se on eräänlainen siirtymävaiheen elämässä. Valitettavasti tämä opetus uskotaan lähes kaikki uskonnot, kuten jotkut kristilliset kirkkokunnat.

Kun Saatana onnistui viettelemään ihmisiä syntiin, ei enää tarvitse kommunikoida ihmisten kautta alemman olentoja, mutta aina, että käyttävät ihmiset, jotka olivat tietoisesti tai tiedostamatta meni hänen käsiinsä.

Raamattu kieltää ennustamisen ja kutsuvan henget

) Mutta etsimään kuolleita

Jesaja 8,19 - Totta kai sanoa, "Kysy näkijöitä ja Ducharme, jotka supisevat ja Twitter." Se ei pyydä ihmisiä heidän Jumalansa? Että kuolleet elää?

Pyydämme siis kuollut, vaan Jumala itse. Jos me tiedämme, että kuolleet eivät tiedä mitään ja ihmiset, vaikka nimenomaista kieltoa Jumalan kyselemällä kuolleiden henkien, sitten tulee perkele ja henget ihmiset joutuvat vaarallista ja kohtalokasta harhaluuloja.

B) ei oraakkelit ja ennustajat

Moos. 18,9-12 - Kun menet siihen maahan, jonka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle, sinä et opi toimia näiden kansojen hirveä tavalla. Olitpa löytää yksi poikasi tai tyttäresi tehnyt tuleen! Samoin ei näkijä, ennustaja, ennustajat, taikuri, käärme, meklarin henget, selvänäkijä eikä joka kuulee kuollut. Joka tekee niin asia on vastenmielinen Herralle! Juuri tällaisia ​​kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi karkoittanut sinut.

Jo ihmisiä Israelin Herra oli käskenyt kärsiä Oraclen ja velhoja.

Tänään ne ovat mutta vain jotkut kristityt, jotka etsivät taikureita ja diviners, ja jopa he turvautuvat spiritistic Seance.

C) Israelin kuningas Saul kuoli suoraan neuvoja oman Jumalan turvautuivat psyykkinen - keskipitkän

Kun Jumala vasen Saul hänen syntinsä, Saul meni kuulla "hengen Oracle." Hän käveli yöllä on oraakkeli Endorin ja pyysi häntä nousemaan hänen kuolleen profeetta Samuelin, voi selvitä siitä. Oracle on näennäisesti pystyy tuottamaan "henkeä" kuolleen profeetta. Itse asiassa se ei ollut hänen henkensä, mutta se oli Saatana, joka on ottanut muodon profeetta, ja jäljitteli hänen äänensä.

Koko tarina on kirjoitettu Raamattuun: 1 Samuel 28,3-19

Saatana on voima muuttaa jopa valkeuden enkeliksi ja siksi melko helppo jäljitellä sekä ominaisuuksista kuolleen, koska se oli tässä tapauksessa. Toinen Kor. 11.14

Saulin tapauksessa ja jopa tänään Saatana ja hänen langenneet enkelinsä käytetään tehokas työkalu sen petoksen ja totuus joskus.

Osoituksena säkeet 1 Samuel 28,15-19. Mj. Saul oli "henki", ilmoitti, että hän ja hänen poikansa kuolee seuraavana päivänä. Ja niin tapahtui. Mutta Saul kuoli vain koska ne keskustellut "profeetallinen henki" ...

1 Chronicles 10,13-14 - Saul kuoli, koska hän petti Herra. Huomioimatta, koska hänen sanansa, ja meni jopa niin pitkälle kuin kuulemaan profeetallinen henki, eikä ota Herran kanssa.

Spiritualismin tänään

) Nykyaikainen spiritismi alkunsa 19th century, Fox perheen talo Hydesville. Läsnäollessa Foxin kaksi tytärtä talossa tuli sellainen nakutuksen joka herätti huomiota. Kysymykset voitaisiin kuulla enemmän koputtaa vastaukseksi. Tuosta ajasta lähtien spiritismi levinnyt ympäri maailmaa.

b) Land laajentamiseen kirkon ja spiritismin ovat laatineet leviämistä pakanallinen oppi "kuolemattomuuden ihmisen sielun." On kirkoissa kanssa spiritismi ja okkultismi leviää kulovalkean tavoin. Monissa tapauksissa heidän hengellinen tai myönnä oppeja spiritismin, joka liittyy siihen.

c) spiritualismin on kaksijakoinen: spekulatiivinen ja uskonnollinen. Vuonna spekulatiivinen, mihin rahat välittäjänä eri vastauksia, on olemassa monia yksinkertaisia ​​petoksen ja viekkauteensa. Seurauksena on, että monet ajattelevat, että koko spiritismin on huijaus. Tämä ei vastaa todellisuutta.

d) yleisin uskonnollinen spiritismi

Istunnot alkavat yleensä rukouksella ja Raamatun lukemiseen ja joskus (!). Vasta sitten tulee joitakin ns trance keski - tai itse asiassa se tulee hengessä paholaisen (demoni, Fallen Angel)

Ja koska monia ennusteita voidaan täyttää ovat spiritualisteja uskoa, että se on oppia Jumalasta ja se on paras tapa, jonka jälkeen ihmiskunta on mennä. Jumalan sana meille kuitenkin selvästi ja nimenomaisesti, että se on pirullista oppi.

Säädökset 16,16-18 - Kerran, kun menimme rukoilemaan, tapasimme orja, joka oli henki divination ja toi hänet Masters valtavia voittoja ennustaminen. Hän aloitti Paul ja voimme kävellä ja huusi: "Nämä miehet ovat palvelijoita Korkeimman Jumalan! Ilmoittaa teille pelastuksen tien!" Kun se kesti monta päivää, Paul voinut enää kestää sitä, joten hän kääntyi ja sanoi itsekseen: "minä käsken teitä Jeesuksen Kristuksen nimessä, tule ulos siitä!" Tuolloin hän oli poissa.

Tyttö, joka on viesti näissä jakeissa, apostolit puhuivat mitään vikaa, kun puhumme heille totuuden, mutta Henki puhui hänen kauttaan pirullinen. Niin oli myös heti lopettaa toimintansa, henki, jota hallitsi, ei tunnistettu Hengellä, jonka nimissä apostolit työskentelivät.

Road to Perdition

Spiritismi johtaa ihmiset kadotukseen, koska se on estetty ja vääristyminen lunastus Jeesuksessa Kristuksessa.

Mukaan opetuksia spiritismin ovat miehiä tallennetaan ja jopa itse paholainen. Joka asui täällä huonosti, on mahdollisuus ylläpitää Syyllisyyden elämässä, ja lopulta siitä tulee täydellinen olento.

Tämä opetus on suoraan ristiriidassa Kristuksen sanoja: "Joka uskoo pelastuu, jotka uskovat, se tuomitaan kadotukseen".

Spiritualistit myös hylätä opetusta Raamatun enkeleistä ja väittävät ne ovat kuolleiden henkien, eivät usko ylösnousemukseen, vaikka Raamattu osoitteet uskollinen vain toivoa ylösnousemuksesta.

Mitä on okkultismi?

Occult tarkoittaa - salaperäinen ja piilossa. Okkultismi on siis joskus kutsutaan "salaperäinen tiedettä", koska se käsittelee salaperäinen, yliluonnollisia asioita. Tämä ei ole tiedettä missään varsinaisessa merkityksessä, vaan edelleen ilmentymiä hengellisen vaikutuksen laskenut olentojen (Satanic voimat).

Okkulttinen on hypnoosi, telepatia, astrologia, selvänäköisyys jne. ...

Se on paikka suorasta toiminnasta henkivallat, jotka ovat vihamielisiä Jumalaa ja ihmisiä. Jeesus ennusti, että viimeisinä päivinä monet tekevät suuria ihmeitä ja ihmeitä, niin pettää jopa valitutkin jos mahdollista. Matteus 24,24-25

Spiritismi ja okkultismi tuo sekä miesten ikuiseen kuolemaan, mutta myös monia muutoksia, tuhoaa ne ja tuo lääkärit, jotka eivät auta heitä.

Johtopäätös: Varokaa okkultismin ja spiritismin!

Älä lue kirjoja, jotka käsittelevät näitä asioita, ei varmasti osallistu Seance. Mnoho ihmisiä heidän uteliaisuutensa ja kärsi seuraukset ovat tunne tänään. Tämä sisältää monia nuoria vierailulla istuntoon levottomuuden tunne, ovat pahoja unia yöllä nähdessään henkiolentoja jne. Ainoa ulospääsy näistä ongelmista on Jeesus Kristus! Pidetään Raamattua ainoana vertailukohtana kuvataan yhtä todellista Jumalaa ja laittaa koko Jumalan sota-asuun - Ef. 6.11 -17.

Ef 6,11-12 - Laita koko Jumalan sota-asuun, jotta voit seistä paholaisen juonia. Meidän taistelu ei ole verta ja lihaa vastaan, vaan vastaan ​​hallitukset ja valtuudet maailman hallitsijoita läsnä pimeydessä, vastaan ​​hengellinen pahuuden voimia vastaan ​​taivaan valtakunnassa.

Ote verkkosivuilta: www.dobakonce.cz


Liittyvät artikkelit ura - Supernatural, UFO

Paranormaalit kokemukset

66_nadprirozene_zazitky.jpg Onko sinulla paranormaaleja kokemuksia?Liikkuu sinut kotiin maalaus, valokuva niiden kuolleiden? Tuntuuko sinusta, että olet halunnut puhua yhteyshenkilön, joka ei ole enää elävien kirjoissa? En tiedä mitä ajatella?Artikkeli Miksi on olemassa pahaa ...
Lisätty: 11.08.2010
Näkymät: 124554x

Mikä on UFO ja ulkomaalaisille?

110_ufo.jpg Ketkä ovat ulkomaalaisten ja UFO?Nykyään monet ihmiset eivät ole tarkastellut kysymystä siitä, ovatko ne ulkomaalaiset, mutta kuka niitä.UFOt ovat todellisuutta, joka ulottuu syvälle ihmiskunnan historiaa ja nykymaailmassa ei tunnu tietävän, mitä ...
Lisätty: 23.09.2010
Näkymät: 166548x

Apparitions Neitsyt Marian - totuus Marian ilmestykset

267_pope_virgin_marie.jpg Tänään, katolinen kirkko on ilmiö, ilmestykset ja Neitsyt Marian, itkien patsaita, paranemista jouset. Nämä paikat ovat pyhiinvaelluskohde ja käynyt miljoonien uskovien maailmassa. Emme voi sitä kieltää, sillä näitä ilmestyksiä nähnyt monet ...
Lisätty: 16.11.2010
Näkymät: 212889x

Väärän messiaan New Age ja Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "New Age" näillä sanoilla, vuodesta 1984 yhä kohdattu kaikissa sanomalehdissä ja uutisohjelmat. Ihmiskunta kaipaa, koska tämä ei ole enää maan päällä meidän viimeiseksi. Jotain täytyy tapahtua. Raamattu puhuu toista tulemista Jeesuksen ...
Lisätty: 26.11.2010
Näkymät: 146037x
Suositeltava

Palvelemaan mayat, nimetty maailman loppu vuoteen 2012 mennessä?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Tämä kysymys varmasti kyseenalaistaa ketään, joka välittää tästä asiasta. Meidän on tunnustettava, voimia, jotka ovat tässä maailmassa. Se on Jumalan - rakkaus, hallitsija universumin, mutta Lucifer, joka tuli maahamme niiden valvonnassa, ...
Lisätty: 12.01.2011
Näkymät: 157512x

Fi.AmazingHope.net - Mikä on spiritismi ja okkultismi?