Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Nälänhätä maailmassa

Nykyinen maailman tapahtumiin

158_hladomor_ve_svete.jpg

Nälänhätä maailmassa

Lisätty: 01.10.2010
Näkymät: 326652x
Aiheet: Nykyinen maailman tapahtumiin
PrintTisk

YK: lukumäärä nälkäisiä maailmassa yli miljardi ja koska talouskriisin

Yhdistelmä ruoka-ja talouskriisi on aiheuttanut useita nälkää maailmassa on yli miljardi. Viime vuoteen verrattuna määrä kasvoi 100000000-1,02 miljardia, sanoi elintarvike-ja maatalousjärjestö, YK: n erityisjärjestöt. Tämä on huonoimmat neljäkymmentä vuotta. Lähes kaikki nälkää näkevistä asuu kehitysmaissa.

Miljardi kaksikymmentä miljoonaa. Niin monet ihmiset maailmassa kärsii kroonisesta aliravitsemuksesta. Eniten, 642 miljoonaa, suurin osa Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Saharan eteläpuolisessa Afrikassa 265 miljoonaa nälkää näkevää ihmistä Latinalaisessa Amerikassa ja Karibian alueella 53 miljoonaa. Lähi-idän ja Pohjois-Afrikassa 42 miljoonaa. "Vain" viisitoista miljoonaa nälkää näkevää ihmistä asuu kehittyneissä maissa, raportissa todetaan.

Viime vuonna kasvoi pelottava sata miljoonaa nälkä, ja saldo on pahin maailmanlaajuisen ruokakriisin vuonna 70 vuotta.

Lisää pelottavaa kuivien Niger nälänhätä. Ruoka on miljoonia

Yli puolet 12,5 miljoonaa ihmistä Nigerissä nälänhätä uhkaa, varoittaa humanitaariset järjestöt. Syyttää huonon sadon aiheuttaman kuivuuden. Niger mukaan YK on pahinta ruokakriisin historiansa.

Kärsivät ravinnon puute, noin seitsemän miljoonaa ihmistä - 400000 heistä on lapsia, jotka ovat jopa viisi vuotta, hälyttävää brittiläinen humanitaarisen järjestön Oxfam ja Pelastakaa lapset, joiden välittömän avun noin kaksi miljoonaa ihmistä.

Tilanne pahenee joka päivä, mutta jo saavuttanut kriisin mittasuhteet suurempi kuin kuivalla kaudella vuonna 2005. He pyysivät kymmenen miljoonaa dollaria (207 miljoonaa) tuen saamiseksi kuivuudesta kärsiville alueille.

Mukaan johtajan YK Nigerin, nykyinen kriisi on pahin vielä maan historiassa. Mutta YK on tällä hetkellä vain puolet tarvittavista varoista poistamiseksi kuivuuden ja varmistaa riittävä ruoan.

Ruoka kriisin puhjettua Niger puutteesta sateiden ja siten huonon sadon viime vuonna. Tilannetta pahentaa ruoan hinta nousee, monet ihmiset ja ei ole rahaa edes kovin peruselintarvikkeita, kuten jyvät, BBC kertoi verkkosivuillaan, että tulee seuraava sato syyskuussa.

Nälkä tappaa lapsen joka viides sekunti. Maailman johtajat eivät välitä

Huippukokouksessa elintarviketurvaa järjestämä Maailman elintarvike-ja maatalousjärjestö, joka pidettiin täydellinen välinpitämättömyys maailman poliitikkojen ja toi vähän edistystä nälän torjuntaan, mikä oli sen tärkein tavoite. Kuitenkin maailmassa kuolee aliravitsemukseen viiden sekunnin välein, yksi lapsi, yli 17000 päivässä ja yhteensä 6 miljoonaa euroa vuodessa.

Esimerkiksi johtajat taloudellisesti vahvojen maiden, ns G8, mutta hänen sanansa kuuluviin. Huippukokous ei ole saapunut. "On pettymys, että johtajat suurimmista ja rikkaimmista maista tuli", hän sanoi Gawain Kripke on brittiläinen hyväntekeväisyysjärjestö Oxfam. "Ilman niitä on erittäin vaikea kuvitella, miten maailma paavinusko näihin haasteisiin." Niistä 192 valtion-ja hallitusten ne lopulta osoittautui alle kolmasosa ja jopa monien maiden lähetti maatalousministerit sijasta johtajia.

Lähde: http://zpravy.idnes.cz/

KOMMENTIT

Nälänhädät aiemmin monta kertaa, mutta ei koskaan niin laajasti kuin viime vuosikymmeninä. Koskaan aikaisemmin oli pulaa maailmassa satoja miljoonia ihmisiä kärsii nälästä ja aliravitsemuksesta.

Täyttää Raamatun profetian, että Jeesus Kristus sanoi. Kaikki tämä on tulossa yhä uudestaan ja lopettaa kärsimys tässä maailmassa. Raamattu puhuu selvästi ja niille, jotka ovat opiskelleet ja verrataan historiaan tarkemmin. Ei ole parempaa ja uskottavaa profetian, ja ei ole parempi lähtökohta kuin Jeesus Kristus.

Matti 24,7 - puhkeaisi eri paikoissa nälänhätää ja maanjäristyksiä.

Mark 13, 8 - eri paikoissa nälänhätää ja maanjäristyksiä puhkeaa. Mutta ne ovat vain alkua syntymän kipuja.

Matteus 24,27 - tulo Ihmisen Poika tulee kuin salama - syttyy taivaalle idästä länteen.


Liittyvät artikkelit ura - Nykyinen maailman tapahtumiin

Mitä tapahtuu arabimaissa - on toinen exodus?

370_arabske_zeme.jpg Suuri hallituksen vastaisia mielenosoituksia osuman kahden viime kuukauden aikana suuressa osassa Lähi-itää. Mielenosoittajat protestoivat huonot elinolosuhteet, poliittinen korruptio, korkea työttömyys, rajoittaminen ihmisoikeuksien ja tiedonvälityksen vapauden.Suurimmat mellakat ovat nyt Lyby. Joidenkin arvioiden ...
Lisätty: 25.02.2011
Näkymät: 148749x

Maailman aika, kuinka moni tässä maailmassa?

157_world_clock.jpg Mietitkö, kuinka moni tässä maailmassa? Haluatko tietää, kuinka monet ihmiset ovat syntyneet, kuinka monta ihmistä kuolee vuodessa tai tällä hetkellä? Haluatko tietää mitä rikosten määrä Yhdysvalloissa raakaöljyn maailman valtion ruoka?Tutustu tämän ...
Lisätty: 30.09.2010
Näkymät: 304808x

Kiina evangelizing muualla maailmassa - liikkeen (takaisin Jerusalemiin)

284_china_globus_vlajka.jpg Jotta takaisin Jerusalemiin visio tuhansia kiinalaisia ovat valmiita kuolemaan. Ainakin meidän pitäisi selvittää, miksi. Napoleon sanoi kerran: "Kun Kiina liikkuu, se muuttaa kasvot." Tänään nämä sanat tulee todellisuutta ansiosta voimakas henkinen ...
Lisätty: 06.12.2010
Näkymät: 167011x

Tulossa suuri taloudellinen kriisi on väistämätön

478_graf-down.jpg Koko maailma on vastassaan yhä suurempia taloudellisia ongelmia. Monet ihmiset alkoivat ymmärtää, että tämä noidankehä valtava julkinen velka ei johda tietä ulos. Se on vain lyhyen ajan kysymys ennen kuin rahoitusjärjestelmä ...
Lisätty: 13.09.2011
Näkymät: 172571x

Dramaattisesti määrä maanjäristyksiä!

392_katastrofykont.jpg Yhä useammat maanjäristykset eri puolilla maata. Monet näkevät muutoksen ja poikkeavuus luonnon ja alkaa ymmärtää, että kaikki ei ole kunnossa. He ymmärtävät, että jotain on tapahtumassa, mitä historia on. Joka kerta ...
Lisätty: 11.03.2011
Näkymät: 277166x

Fi.AmazingHope.net - Nälänhätä maailmassa