Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Raamatun merkkejä Kristuksen tulemisen ja End of the World - osa 1

Sign of kertaa, toinen Jeesus Kristus

260_znameni_doby_prichod_krista_part_1.jpg

Raamatun merkkejä Kristuksen tulemisen ja End of the World - osa 1

Lisätty: 11.11.2010
Näkymät: 376105x
Aiheet: Sign of kertaa, toinen Jeesus Kristus
PrintTisk

Raamatun merkkejä Kristuksen tulemisen ja End of the World - Osa 1

Useimmat meistä tänään tuntuu, että maailma on jotain tapahtuu, jotain erilaista kuin ennen. Se on väkivaltaa, katastrofit, lisää pelkoa ja uhkia. Useita perheitä hajoamassa, lapset kuuntelevat vanhempiensa ja halveksuntaa vanhimmat. Nousu kauhean sairauden ja nälän toisin revelry ja frivol ruokaa ja rahaa. Ihmiset ovat itsekkäitä vain mennä itseni, riippumatta muista. Luonto on nyt niin autio, että vaikka tutkijat ennustavat, että mikään valtio ei voi pitkään kestää. Muuttaminen ilmasto, ovat katoamassa yhä enemmän eläin-ja kasvi-ja aurinko alkaa polttaa enemmän ja enemmän, ja tulvia eri paikoissa yleistyvät. Raamattu on kaikki, mutta ennustaa. Raamatun merkkejä Jeesuksen Kristuksen selvästi täyttää aivan silmiemme edessä.

2. Timoteukselle 3, 1-5 - Varmista, että viimeisinä päivinä vaikeita aikoja tapahtuu. Ihmiset rakastavat vain itseään ja rahaa, ovat kerskailijoita, ylimielinen, herjaavaa, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epäpyhää, sydämetön, leppymätön panettelijoita, sitoumuksia, hillitön, hyvän vihollinen, pettureita, piittaamaton, ylimielinen, ystäville iloa kuin Jumalaa rakastavia. Julkisesti he ovat kirjattu hurskaus, mutta sen teho on estetty. Tällaisista käänny pois.

Jeesus Kristus, opetuslapset tulivat suoraan kysymykseen, mikä on merkki Hänen toista tulemistaan ja maailmanloppua. Kolme evankelistaa sitten kirjataan mitä Jeesus sanoi. Nämä merkit löytyi kirjattu Matteuksen luvussa 24, Mark 13 ja Luukas luvun 21 lukua ja kirjoista Ilmestyskirjan ja Danielin ja Johanneksen muut. Näissä luvuissa, Kristus puhuu samalla myös Jerusalemin tuhon vuonna 70. On tarpeen erottaa tekstin, jossa puhutaan Jerusalemin mitä hän puhuu maailman loppu.

13,32-33 Mark - päivä ja tunti kukaan ei tiedä - ei edes taivaan enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä. Ole varovainen, valvokaa. Emme tiedä, milloin se aika koittaa.

Emme tiedä, milloin päivä Kristuksen kunniakas paluu, tarkoittaako tämä, että jos emme välitä? Joka tapauksessa! Päivämäärä ja aika (mitattuna faktatiedot) Hänen tulemisensa ei kukaan voi ennustaa. Kuitenkin "aika" Hänen tulemisensa (merkityksessä tietyn ajan) voidaan selvästi tunnistaa monet prophetize "allekirjoittaa". Yksi monista syistä kristinuskon ja täyttäessä ennustettu merkki Kristuksen tulemisesta. Aivan kuten fariseukset tunnistaa merkit aikansa, Jeesus odottaa, että me tiedämme merkkejä hänen välitön tuotto.

Signs of Second Coming voidaan jakaa kahteen ryhmään - maininta luonnon ja merkit yhteisö.

1 JAKSO KIRJAUDU luonteeltaan - profetiat alkoivat täyttää päivän jälkeen suuresta ahdistuksesta

MAJOR toteutumisesta yritti - Matthew 24.21 - Tuolloin on suuri ahdistus, joka siihen asti oli maailman alusta, ja mitä ikinä tule olemaankaan. Jos nämä päivät lyhennetään, eikä se pelastaa ketään. Kuitenkin, koska valitsee ne päivät lyhennetään.

Matteus 24,15,21 - "Kun näet pyhä paikka valtion järkyttävä skandaali", joka puhui profeetta Daniel (anna lukija ymmärtää) - (me tutkimme muut ennustukset) Tuolloin ei on suuri ahdistus, kuten ajan alusta alkaen maailman ja mitä koskaan tulee olemaan.

Uskonnolliset ihmiset alkoivat vainotaan, mutta koettelemusten ja olivat suurimmillaan vuonna pimeällä keskiajalla, kun pakanallinen kirkko ja sen inkvisition vainotaan uskovat 538 - ja 1798, koko 1260 vuosi. Vuoden loppuun mennessä, jonka jälkeen ahdistuksessa oli useita ennustaa merkin.

Great maanjäristys - Revelation 6,12 - kun hän avasi kuudennen sinetin, näin minä kuinka siellä oli suuri maanjäristys. Kun aurinko tuli musta jouhi laukku täysikuu oli kuin verta ja taivaan tähdet putosivat maahan kuin viikunapuu kun ravistellut suuri tuuli pudottaa myöhään viikunat.

01 marraskuu 1755 oli massiivinen tuhoisa maanjäristys liittyy tsunami, joka iski paljon Euroopassa, Afrikassa ja Amerikassa. Se tunnetaan Lissabonin maanjäristys, mutta jälkijäristykset havaittiin myös esimerkiksi Grönlannin ja Länsi-Intiassa, Norjassa, Ruotsissa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Se vaikuttaa ala on vähintään 4 miljoonaa neliökilometriä.

Lissabonin maanjäristys toi valtavia aineellisia tappioita ja uhreja, mutta oli myös suuri vaikutus ihmisten mielissä. Se tuli alkaessa "Valistuksen ja syy, kun ihmiset vastustavat Jumalaa ja siksi nähtiin osoitus Jumalan vihan ja profeetallinen merkki loppuun. Hengellisyys tämän tapahtuman vasemmalle polku ihmisten syvempiä vaurioita. People ovat palaamassa Raamatun ja tutkia profetiaa.

Lissabonissa oli maan uumenissa kuulla kurnia kuin ukkonen. Sitten tuhosi suuren osan väkivaltaisen mullistuksen. Kuuden minuutin tappaen 60 tuhatta ihmistä. Meri ensimmäinen väistynyt, riisuttu leveä kaistale hiekkaranta jonkin aikaa, mutta veden nousun pyyhkäisi takaisin. Hyökyaalto näyttää 15 tai enemmän jalkaa normaali vedenkorkeus. Jotta poikkeuksellinen tapahtuma, joka Lissabonissa tämä katastrofi on tapahtunut, voi olla puuttuva uuden laiturin, joka on rakennettu suurin kustannuksin marmoria. Tämän esteenä on iso joukko ihmisiä juoksi siinä uskossa, että on turvassa romahtamisen rakennuksista. Quay kuitenkin yhtäkkiä syöksyi mereen ja kaikki ihmiset, jotka olivat sitä, kuoli, pinnalla ei nousta ruumiin. "(Sir Charles Lyell, periaatteet Geologia, s. 495)

"Tämän seurauksena maanjäristyksen seurauksena sekaisin kaikki kirkot ja luostarit, useimmat suuret julkiset rakennukset ja yli neljäsosa koteja. Noin kaksi tuntia maanjäristyksen jälkeen puhkesi eri puolilla kaupunkia voimakas tulipalo, joka on alle kolmen päivän , kaupungin tuhoa. maanjäristys sattui loma, jossa kirkkoja ja luostareita olivat täynnä ihmisiä, muutamat tallennetaan. "(Encyclopedia Americana, salasana, Lissabon)

Ja varmasti ei täällä keskustella määrä maanjäristyksiä viime vuosina jyrkässä nousussa maailmanlaajuisesti. Jo se usein ei edes havaita. On hämmästyttävää, mitä tilastot osoittavat.

Aurinko pimenee - Matteus 24, 29 - "Välittömästi niiden päivien ahdistuksen aurinko pimenee.

On 19 toukokuu 1780 oli erityisen auringonpimennys, joka tunnetaan nimellä "Big synkkä päivä Pohjois-Amerikassa." "Dark Day 19 toukokuu 1780 on varmasti salaperäinen ilmiö lajissaan, jos ei ole ainutlaatuinen. Se oli täysin arvaamaton ja salaperäinen eclipse koko näkyvä taivas New England." (RM Devens, ensimmäinen Century, s. 89)

Samuel Williams Harvardin raportoi, että pimeys "eteni pilviä lounaasta kymmenen-yksitoista aamulla ja kesti keskellä ensi yönä." Kansan valtasi pelko, ahdistus, pelko pyhä. Naisten seisoi ovella ja katsoin pimentynyt maiseman. Miehet olivat palaamassa työn aloilla, hylätäänkö työkaluja puuseppiä, seppiä alasin vasemmalle, kauppiaiden pöydät. Lopeta koulujen ja pelotti lapsia juoksi kotiin. matkamies turvautua lähellä asutusta. Kaikki kysyy, mitä tapahtuu. Vaikutti siltä, että maakunta oli liian tai jos pyörremyrsky oli tulossa maailman loppu. "

KUUKAUSI lakkaa toimimasta - Mark 13.24 - "In päivän jälkeen ahdingon, aurinko pimenee ja kuu ei pala ...

Kun suuri synkkä päivä oli todistamassa monia täysikuu, mutta se oli tumma keskiyöhön asti, sitten meni veren punainen kuu.

Ilm. 6.12 - kun hän avasi kuudennen sinetin, näin minä kuinka siellä oli suuri maanjäristys. Kun aurinko tuli musta jouhi laukku täysikuu oli kuin verta.

"Vaikka yön pimeys oli kuitenkin ilmiömäinen ja pelottava kuin tumma päivän aikana. Vaikka se oli melkein täysikuu, hän ei ilman keinovaloa tunnistaa esineitä. Vaikutti siltä, ettei keinotekoista valoa naapurimaiden kotona tai syrjäisillä seuduilla voi ei läpäise pimeydessä, ikään kuin se oli Egyptin pimeys. "(Jesaja Thomas Massachusetts Spy Magazinen Vol. 10, nro 472 päivätty 25 toukokuu 1780)

Silminnäkijä kertoi: "Se tapahtui minulle, että pimeys ei voisi olla parempi, vaikka kaikki valoisa elinten tilaa kääritty läpitunkematon huntua tai lakannut olemasta ... ... arkki valkoista paperia muutaman tuumaa kaukana silmä oli lähes huomaamaton mustin samettia. (List. dr. Tenneye Samuel Exeter, New Hampshire, joulukuussa 1785 julkaistu Massachusetts Historical Society kokoelmat, 1792, Vol.. I, osa 1, s. 97)

Tähdet putoavat taivaalta - Matthew 24.29 - "Välittömästi niiden päivien ahdistuksen aurinko pimenee ja kuu ei anna valoa, tähdet putoavat taivaalta.

Käytössä 13 marraskuu 1833 oli merkittävä meteoriitin putoamista samassa määrin kuin koskaan ennen. On arvioitu, että tarkkailija voisi nähdä keskimäärin 60000 meteoriitit tunnissa. Ilmiö näkyi Kanadasta Meksikoon, Atlantilla Tyynellämerellä.

Silminnäkijä kuvaili tapahtumaa seuraavasti: "tuskin olisi löytänyt paikkansa taivaalla, joka oli aina tulvinut tähdenlentoja. Joskus putosi ryhmiin - esitti ajatuksen viikunapuu varistaa jo viikunoita, vaikkakin voimakas tuuli ravistelee sitä. "(American Journal of Science and Arts, 1834, s. 385) Monet uskoivat, että tulossa maailman loppu ...

Ilm. 6.13 - ja taivaan tähdet putosivat maahan kuin viikunapuu kun ravistellut suuri tuuli pudottaa myöhään viikunat.

Pauhu meren roll - Luke 21.25 - "aurinko, kuu ja tähdet erityinen ilmiö. Maan päällä ahdistus kansakuntien joukossa, avuton ennen raivonnut meren surffailla.

Ja tämä ennustus oli täyttynyt, ja tyydyttävämpää. Tsunami melkein kaikki tietävät tänään. 24 elokuu 1883 oli valtava tulivuoren Krakatoa. Pilvi tuhkaa ja vulkaanista pölyä nousi korkeuteen 27 km. Purkaus aiheutti tsunamin korkea neljä-kolmekymmentä jalkaa, toissijainen aallot kirjattiin vain Englanti Channel. Ääni räjähdyksen kuului jopa useita tuhansia kilometrejä - kuten Mauritius ja luoteisrannikolla Australia. Seurauksena räjähdys ja tsunami tappoi yli 36 000 ihmistä, 165 kaupunkeja ja kyliä tuhoutui täysin ja toinen 132 vakavasti vaurioitunut.

26 joulukuu 2004. Erittäin voimakas maanjäristys, joka tapahtui Intian valtameren aiheutti tsunamin, joka saavutti jopa kolmekymmentä metriä korkea. Tämä suuri aalto iski keinona ja turistikohteissa monissa valtioissa. Arvioitu uhrien määrän vaihdella sen mukaan CTK-tapahtuman kustannusten 228000 ihmishenkiä ja miljoonia ihmisiä heitetty köyhyyteen.

Mukaan National Oceanic and Atmospheric Administration tutkijat ovat havainneet vuodesta 1900, yhteensä 1096 tsunami.

Toimivalta taivaat järkkyvät - Luke 21.26 - Ihmisiä kuolee pelosta silmällä, mitä on tullut maailmaan, koska toimivalta taivaat järkkyvät. Ilm. 6.14 taivas katosi kuin suljettu kirja, ja kaikki vuoret ja saaret sekoitettiin istuimeltaan.

Tämä profetia on vielä täytettävä. Aika nähdä loppuun tulevat vähitellen jo pitkään, miksi luulet, että Jeesus Kristus tulee pian? On monia muita ennustuksia sosiaalialalla, joka kokoontuu tällä hetkellä. Viimeinen 20-luvulla oli aivan erilainen kuin aikaisemmin, ja keskustella näiden merkintöjen 2 osassa. On enemmän profetiat puhuu maan tilanteesta ennen Jeesuksen Kristuksen.

Aurinko on polttava - Johanneksen ilmestys 16,8 - neljäs vuodatti maljan aurinko ja sai polttaa ihmisiä tulella. Ihmiset ovat olleet polttava kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, joka on valtaa nämä vitsaukset, he eivät tehneet parannusta antaa hänelle kunnian.

Että aurinko alkaa polttaa enemmän ja lisää enää puhua. Solar säteet ovat tulossa terävämpi ja käsite ilmaston lämpeneminen tietää jo lähes kaikki. Lähes ei kestä aurinkoa ilman suojalaseja ja voiteet ja tieteelliset arviot eivät ole ruusuinen, ennustaa voimakasta kasvua auringon aktiivisuuden.

Vuonna 2013, uhkasi NASAn Maan voimakas Auringon aktiivisuus, joka tuottaa erittäin aurinko myrsky voi lamauttaa sekä viestintä-ja navigointisatelliittien, mutta myös sähkö-, kuljetus-ja pankkialan ja henkilötietojen elektroniikka, kuten tietokoneet tai matkapuhelimet.

Vaikuttavat ympäristö - Jesaja 24, 5 - Earth murtuukin, haihtumassa, koko maailma katoaa loppuun, köyhdytettyä ja kerma kansakunnan. Maa on saastainen sen asukkaat, koska se ylitti lakeja, ja jättää säännökset iankaikkisen liiton.

Se, että maamme kuihtumassa on silmiinpistävää. Hän on väsynyt meitä ihmisiä valtaukseen tähtäävä käyttäytyminen häntä kohtaan. Kunkin alueen maasta on vaikuttanut ja jos Jeesus Kristus ei tullut pitkä maa ei kestä. Onko meri, ilmakehän, ekosysteemin, tai maa, kaikki tämä pätee erityisesti viime vuosisadalla, häiriintynyt ja kärsimystä.

Maanjäristyksiä monin paikoin - Matteus 24, 7 - puhjeta eri paikoissa nälänhätää ja maanjäristyksiä.

Mielestäni on nyt kaikille selvää, että määrä maanjäristysten ja luonnonkatastrofien suhteettomasti suurempi kuin koskaan. Aina on katastrofeja, mutta ei koskaan niin numeroita tällaisessa mittakaavassa.

Yhdysvaltain geologinen Suvrvey sanoi, että vuodesta 1990 lähtien yhteensä maanjäristysten kirjannut tutkijat ympäri maailmaa kasvaa jatkuvasti. Ja vaikka mittaus vaihtoehdot ovat vielä saman tänä vuonna. Vuonna 2004 oli yhteensä 31 201 maanjäristysten, mikä on lähes kaksi kertaa niin paljon kuin vuonna 1990. Kuten tiedetään, maanjäristys 2004 aiheutti 284012 kuolemantapausta.

Matteus 24,33-34 - vain nähdä tämän kaiken, tietäkää, että se on jo lähellä jo ovella! Totisesti minä sanon teille, että tämä sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki tämä tapahtuu.

Matteus 24,44 - Sentähden olkaa tekin valmiit, Ihmisen Poika tulee tällä odottamaton hetki. Paha palvelija olisi sanoo sydämessään: 'Herrani on pitkään poissa, ja hän olisi ehkä hänen palvelijansa yhdessä ja syödä ja juoda ja juoppoja. Hänen isäntänsä, mutta tulee päivä, jolloin se ei odota tunti ja et tiedä, oivaltaa ja löytää hänet ulos tekopyhien. Siellä itketään ja kiristellään hampaita. "

Mitä me olemme palvelijoita kuin odotat, tai jotka ovat tunnoton ja eivät ymmärrä Kristuksen sanan?


Jos seuraavaksi? - Liittyvät tähän aiheeseen

Raamatun merkkejä Kristuksen tulemisen ja End of the World - osa 2

261_znameni_doby_prichod_krista_part_2.jpg Raamatun merkkejä Kristuksen tulemisen ja maailman lopun - Osa 220. vuosisadan maailman historiassa ainutlaatuinen. Kun hän aloitti, kukaan ei ole vielä ollut lentokoneessa, kukaan ei ole autolla pitkin valtatie, kukaan ei ...
Lisätty: 11.11.2010
Näkymät: 188672x
Suositeltava

Liittyvät artikkelit ura - Sign of kertaa, toinen Jeesus Kristus

Saatanan lopullinen petos, joka jäljittelee saapumista Jeesuksen Kristuksen

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Kaikki Raamatun profetia täyttyvät ja ehdottaa, että maailma on lopussa historiasta. Nykyinen maailman tapahtumat osoittavat, että olemme viime päivinä tämän maailman ja meidän tehtävämme on valmistella meidän kohdata Jumalan kanssa. Siksi ...
Lisätty: 06.05.2011
Näkymät: 286194x

Kiina evangelizing muualla maailmassa - liikkeen (takaisin Jerusalemiin)

284_china_globus_vlajka.jpg Jotta takaisin Jerusalemiin visio tuhansia kiinalaisia ovat valmiita kuolemaan. Ainakin meidän pitäisi selvittää, miksi. Napoleon sanoi kerran: "Kun Kiina liikkuu, se muuttaa kasvot." Tänään nämä sanat tulee todellisuutta ansiosta voimakas henkinen ...
Lisätty: 06.12.2010
Näkymät: 134943x

Lähestymme tuomioistuin Jumalan - saada valmiiksi!

303_bozi_soud_milenium.jpg Monet ihmiset elävät eri tavalla, jos he ymmärsivät, että heidän elämänsä jonain päivänä arvioidaan koettelemus. Jumalan tuomioistuin on niin merkittävä tapahtuma, että se tulisi käsitellä kaikkia medioita ympäri maailmaa. Ihmiset osallistuvat ...
Lisätty: 04.01.2011
Näkymät: 135981x

Miksi Kasvavat yliluonnollisia ilmestyksiä kaikkialla maailmassa?

355_ufo_china.jpg Maailmanlaajuisesti lisääntymisestä eri paranormaaleja kokemuksia, ilmiöitä ja spiritismi. Ei ole epäilystäkään siitä, että he eivät ole fiktiota, vaan se, että ihmiset eivät pysty selittämään. Osa heistä on tapahtunut ja media ja ...
Lisätty: 15.02.2011
Näkymät: 179166x

Syntyminen väärien teorioiden kristinuskon loppuun asti maailman

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg VarhaiskristitytJeesus, kun hän asui täällä maan päällä on opettaa ihmisiä ja heidän oppilaansa kaiken, mikä on oikein ja mikä he huomauttavat. Hän tuli paljastaa luonteen Isän rakkautta ja täyttää lupauksensa lunastuksen. ...
Lisätty: 15.11.2010
Näkymät: 168453x
Suositeltava

Fi.AmazingHope.net - Raamatun merkkejä Kristuksen tulemisen ja End of the World - osa 1