Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Tarvitsemme herätystä ja reformaation elämässämme, ei vain sanoja!

Sign of kertaa, toinen Jeesus Kristus

528_oziveni_a_reformace.jpg

Tarvitsemme herätystä ja reformaation elämässämme, ei vain sanoja!

Lisätty: 04.01.2012
Näkymät: 151440x
Aiheet: Sign of kertaa, toinen Jeesus Kristus
PrintTisk

Uskolliset ihmiset hartaasti rukoilevat vuodatus Pyhän Hengen, joka on luvattu työ valmistui, ja Jeesus Kristus voisi tulla lopettaa historian pahan. Me kaikki haluamme helluntaihin pian uusiutunut, vaan kysy mitä. Kun Pyhä Henki lähetti alas, voin täyttää? Asun niin pyysin Jumalaa? Olin valmis eroon synnistä, itsekkyys, ylpeys ja riippuvuudet elämääsi?

En nähnyt, että kukaan voisi olla osallistuminen "virkistävä" kunnes voittanut kaikki heikkous, ylpeys, itsekkyys, rakkaus maailmassa ja yli jokainen väärä sana ja teoin. Siksi meillä on yhä enemmän lähempänä Herraa vakavasti ja pyrkivät valmiste, joka tarvitaan onnistua taistelussa capacitate Herran päivä. Anna meidän kaikkien muistaa, että Jumala on pyhä, ja ettei kukaan vaan pyhät olennot voi koskaan asua Hänen luonaan. (EW 71)

Huomasin, että monet laiminlyönti kaivattua valmisteluaikaa ja katsoin "virkistävä" ja "Latter Rain" kuin jotain, joka olisi capacitate jotka voisivat pärjätä Herran päivä ja asuivat hänen kasvojensa edessä. Voi, kuinka monta olen nähnyt aika pulassa ilman suojaa! Laiminlyötyjen tarvittavaa koulutusta eikä siksi voi hyväksyä virkistävää, jossa kaikkien on elettävä capacitate on edessä pyhän Jumalan. (Maranatha 2.2)

Olen myös nähnyt, että monet eivät ymmärrä, mitä heillä on oltava aikoina ongelmia he voivat elää ilman Jumalaa edessä ylipappi temppelissä. Ne, jotka saavat sinetin elävän Jumalan ja suojeltava aikana ahdistusta, peilikuva Jeesuksen täysin.

On oltava herätys ja uskonpuhdistus johdolla Pyhän Hengen. Elpyminen ja uskonpuhdistus ovat kaksi eri käsitettä. Recovery tarkoittaa palauttaminen hengellisen elämän elpyminen kyky mielen ja sydämen, ylösnousemus hengellisen kuoleman. Uskonpuhdistuksen tarkoittaa uudelleenjärjestely, muutos ajattelemaan käsitettä tapoja ja käytäntöjä. Uskonpuhdistus ei tuota hyvää hedelmää oikeuteen, ellei mukana elpymisen Hengen. Elpyminen ja uskonpuhdistus on päättänyt tehdä työtään ja sen suorituskyky on johdettava niiden fuusio. (1SM 128)

Apt 3,19 - tehkäät parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, kun virvoituksen ajat on tultava Herran;

Ilm. 3,19-21 - Teen kaiken rakastan minä nuhdelkaakin ja kouluttaa. Tuli siis ja tee parannus. Katso, minä seison ovella ja kolkutan.

Ilm. 3.3 - Muistakaa, mitä kuulit ja hyväksynyt, pysyä siinä ja katua. Jos heräät, minä tulen kuin varas! Myöskään tiedä, millä hetkellä minä sinun luoksesi.

1 Peter 2,9 - "Mutta te olette valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, erikoinen henkilöt (erityisesti ihmisten KJB), voit ilmoittaa ylistystä hänen, joka on kutsunut teidät pimeydestä ihmeelliseen valoon. "

Katsotaan itseämme mukava auto. Ulkona on kiiltävä, puhdas, kaunis näyttää ja odottaa, kunnes kuljettaja saapuu. Kuljettajan saapuu etsimään autoa, joka on kaunis, kiiltävä ja puhdas. Ohitus on saada parempi katsoa häntä, ja sitten haluaa ottaa sisälle. Kuljettaja avaa oven, mutta oven kaulitaan iso kasa roskia, roskia ja roskia. Kuljettajan zesmutní hyvin pettynyt ja sulkee oven ja mennä jonnekin muualle. Juuri näin voi tapahtua meille! Rukoilen vuodatus Pyhän Hengen, mutta kun se tulee, se löytää meidät puhdistaa sisältä? Tai kaulitaan meidän kokouksessa ei uskontoa synnit kasaantuvat tottumuksia, heikkouksia, joita emme voisi luopua itsekkyydestä ja huonoja tapoja syöminen, viihde ja vaatteet?

Kuvittele jälleen kaunis urheiluauto, se on eksoottisen näköisiä auton, joka maksaa tuhansia ja tuhansia dollareita. Kuljettaja alkaa auton moottori alkaa välittömästi tasaisesti. Kuljettaja on yksi nopeus, lisätään hitaasti kaasun ja esitetään. Nyt menee nopeasti. Palaa toimimaan rakastavasti ja alkaa pehmeällä liinalla pyyhkimällä kaunis turkki. Nyt nosta säiliö premium bensiinillä ja varovasti kaadetaan säiliöön.

Mikä tämä vaihtoehto?

Kuljettajan tulee kaunis auto ja heittää hänet halpaa bensiiniä. Sitten kaada pulloa virvoitusjuomia, kofeiinia juomat sekä tee-ja ison potin kahvia. Ram säiliöön paljon karkkia, hampurilaisia ​​päässä pikaruokapaikat, perunalastut, leipää höysteenä kanan ja kalkkunan lihaa (täynnä antibiootteja ja myrkkyjä) ja makkaraa. Sitten alkaa sataa kymmenen kilon pussi sokeria. Nyt kuljettaja ottaa pullon polttoaineen lisäaineita, jotka näyttävät vitamiineja ja laita ne säiliöön. Myöhemmin ohittaa auton ja kiinnikkeet. Yritetään käynnistää autonsa ja alkaa nykiminen, yskimistä ja spewing savua. Lopulta moottori tulipalot, ja jättää pois auton, ammunta ja tupakointi.

"Luoja tästä autosta koska se rakennettiin täydellisesti toimiva kone. Kuljettaja päätti panna säiliön sijasta parhaan polttoaineen pahin." Auto on menossa korjaamolle työstää sitä mekaanikko. Mutta automekaanikko korjaukset, ohjain uudelleen antaa hänelle enemmän huonoja asioita.

Emme tee kehomme aivan sama? Herramme on luonut uskomaton laitos ja täydellinen tapa. Itse jatkuvasti uudistetaan itse puhdistaa, jossa itse parantaa, mutta missä muodossa? Mistä saisimme ruumiin. Esimerkiksi, jos syömme paistettu ruoka plus paljon makeisia, kofeiini, muodostavat jokaisessa solussa pahaa ruokaa. Ja entäs työ? Ja ehkä Pyhä Henki asuu meissä ja vaikuttaa meihin oikein, kun runko on runsaasti myrkkyjä huono ruoansulatus ja myrkkyjä?

1 Kor 10,31 - No - joko syödä tai juoda, mitä teet, tee se kaikki Jumalan kunniaksi.

1 Kor 6,19 - Tiesitkö, että kehosi on temppeli Pyhän Hengen, joka on teissä, joista sinulla on Jumalalta? Emme ole omaa, olit kalliisti lunastettu! Siksi heidän ruumiinsa ettekö kunnioittaa Jumalaa.

Fil. 3,19 - Heidän loppu on kadotus, niiden jumala vatsa ja kunniaa heidän häpeän. Tällainen ajattelu vain maallisista

Sananlaskut 23,3 - Ei halua hänen herkkuja - on, että ruoka on petollinen!

Saatana ei pelkää mitään niin, että se vapauttaa Jumalan kansan tapaa ja poistaa kaikki esteet Herra vuodattaa Henkensä kirkko ja swooning karkaistu Assembly. (1SM 124)

Tunnusta syntisi Jumalalle

Rukoile nöyrä rukouksessa Jumalalle on armollinen muistuttaa teitä kaikkia väärin elämässäsi ja voit pyytää anteeksi. Tulette huomaamaan, että vanhat muistot eloon ja huomaat paljon syntejä sinä tunnustat Jumalalle. Jos satutat jotakuta, sinun täytyy pyytää anteeksi ja mies. Ehkä se näyttää oudolta, mutta ehkä se liikkuu hänen sydämessään ja alkaa ajatella voima, jota niin muuttunut. Jos teet syntiä julkisesti, mikä vaikutti ajatteluun monet ihmiset on tarve julkisesti anteeksi ja tunnustaa virhe. Sinun ei koskaan unohtaa, että käyttäytyminen vaikuttaa mieltä Jeesuksen Kristuksen, ja siten kohtaloon toisten. Olemme siis vastuussa niistä.

Reformaation ravinnon ja ruokavalion

Minulle näytettiin, että periaatteet, joita olemme aikaisemmissa päivät ovat niin tärkeitä tänään, että meidän pitäisi tarkastella niitä aivan niin totta kuin ennen. Jotkut eivät ole koskaan ajanut valoon hallituksen osalta. Nyt on aika vetää alta kbelce valon loistaa ja antoi selkeitä läpitunkevaa säteilyä. (CD 23)

Jumalalla oli ihmisille maailman luomista koskevan suunnitelman. - "Jumala antoi meille syömään muroja, hedelmiä, pähkinöitä, siemeniä ja kasviksia. Valmistaa heitä mahdollisimman yksinkertaisesti, ovat erityisen terveellisiä ja ravitsevia." (E.G.White - Life Happiness s. 69-70).

1 syödä elintarvikkeita niiden luonnollisessa tilassa kuin mahdollista. Syö paljon raaka hedelmiä ja vihanneksia, erityisesti tummat värit. Tumma tuotteet ovat terveimpiä ja kaikkein ravitsevia. Eläintuotteet voi korvata kokonaan vehnäjauhot ja pähkinät. Lopeta syöminen juuri ennen kuin tuntuu täysin. Yleensä suositellaan, odota vähintään 5-6 tuntia ennen seuraavaa ateriaa, syödä säännöllisesti kertaa päivässä eikä syödä mitään aterioiden välillä. Vältä syömistä klo 18.00 jälkeen.

Joskus on parasta syödä vain kahdesti päivässä. Vuoden alussa keskiajalla syötiin kahdesti päivässä, 11-luvulta, yleensä kolme kertaa vuorokaudessa. Tapana syödä kahden pääaterian (välipalat) ilmestyi vasta viime vuosisadalla ja yleistyi. Samalla suuresti lisätä sivilisaation sairauksia. Kokemukset klinikoilla osoitti, että vähentämällä aterioiden määrä kahteen päivässä on osoittautunut hyödylliseksi hoidettaessa sairauksia sivilisaation. (Kreikkalaiset filosofit pitivät ihmiset syövät enemmän kuin kaksi kertaa päivässä, että Barbara.)

Huonosti valmistettu ruoka heikentää elimet, joissa veri muodostuu. Elimen sitten on kaaos, joka johtaa pahoinvointia. Ihminen on ärtyisä ja on pahalla päällä. Älä juo alkoholia sisältävät kofeiinia, jotta suklaat, mausteet, sinappi, etikka, pitkälle jalostettuja ja jalostetaan elintarvikkeita, kuten valkoisia jauhoja ja sokeria, ja eläintuotteet.

Käytä luonnollisia anti-virus yrttejä ja elintarvikkeet: timjami, salvia, rosmariini, valkosipuli, inkivääri, sipuli, mansikat ja ituja. Hyödylliset luonnolliset tuotteet tukevat myös immuunijärjestelmää.

2. Kaikki prosessit kehossamme tarvitaan vettä. Vesi on myös käytetty menestyksellisesti hoitavana aineena. Päivän aikana pitäisi juoda kaksi kolme litraa puhdasta vettä.

3 Älä tupakoi tai juo kofeiinia tai alkoholijuomia. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että jo lievä tai kohtuullinen alkoholin käyttö aiheuttaa vähenemiseen aivoissa. Kofeiini on toinen aine, joka estää selkeän ajattelun. Eräässä tutkimuksessa todettiin, että vaikka osallistujat pystyivät yli-annos kofeiinia kirjoittamaan nopeammin, mutta silti teki viisi tai kymmenen kertaa enemmän virheitä. Kofeiini stimuloi, mutta ei edistä terveen ja raittiina pohdintaa.

4 Harjoitus vähintään 20-30 minuuttia päivässä, mieluiten raittiissa ilmassa ja auringonpaisteessa. Jos se ei riitä aurinko, käytä laatu täydentää D-vitamiinin

5 Sleep vähintään 6-8 tuntia joka yö. Paras aika ennen keskiyötä. Suurin myönteinen vaikutus voidaan saavuttaa, kun menet nukkumaan noin yhdeksän. Jos tallennat nukkua noin yhdeksän tuntia ja nukkuessa pimeässä, kehosi voi nauttia ennen puoltayötä, melatoniinin nousevat nopeasti. Aamuisin voit herätä aikaisin ja saada kiinni paljon työtä.

6 Rentoudu, ole onnellinen ja luottamus Jumalaan. Hänen keinot ovat parhaita! Olipa kohtaat mitään elämässä, luottamus, että Jumala johdattaa sinut, ettet anna mitään, mitä ei tehdä ja kaikki näyttää huonoa hyvään käyttöön lopulta. Laula ja ylistää Jumalaa, sillä laulu voi saada ihmeitä ihmisen mielen ja kannustaa sydämesi.

Kun ne, jotka tietävät virheensä, heillä on rohkeutta muuttaa tapojaan, he tietävät, että korjausta vaatii suurta taistelua ja peräänantamattomuutta. Kun henkilö luo oikean ympäristön ruokailutottumuksia, tunnustavat, että kulutus elintarvikkeiden aiemmin pidetty harmittomana, hitaasti, mutta varmasti perusteella huono ruoansulatus ja muita vaivoja. (9T 158-160)

Uskonpuhdistus vaatteet

1.Timoteova 2,9 - Naisille, onko muutettu koristella vaatteet, vaatimattomasti ja järkevästi, ei havaittavaa hiuksia ja kulta tai helmet tai kalliit puvut, vaan hyvät teot, kuten tällaisen naiset tunnustautuvat jumalisuutta.

Miten kukaan voi tyydyttää arvottomuuden ja mataluudesta muodin kun koskaan maistanut Kristuksen rakkaudesta? Mitä sattuu sydämeni nähdä elämää, jotka väittävät seurata hiljainen ja nöyrä Vapahtajamme, ja silti niin mielellään pysyä tason maallisen vaatteita. Huolimatta uskonnollinen hurskaus on lähes mahdotonta erottaa epäuskoisia. Iloitse jumalallista elämää. Heidän elämänsä ja rahaa on omistettu eksentrinen vaatteita.

Uskonpuhdistuksen koskevat viihde

Elämme aikaa ennennäkemätön halu viihdettä. Liiallinen irstailu ja extravagance kaikkialla vallitsee. Joukoittain innokkaita ajanvietteenä. Ajattelu heikkenee ja atrophies koska se ei ole tottunut pohtimaan, opiskelusta tai kurinalaisuutta. Tämän seurauksena ne ovat tyhmät halut. Jumala vaatii, että jokainen sielu oli koulutettu, puhdas, jalo-ja karkaistu. Ne ovat usein uhrataan arvokkaita tavoitteita esittämiseen muodin ja vapaa-ajan käyttöön. (MYP 357)

Jokainen hauskaa kun voi rukoilla uskossa siunaus, se on turvallista. Kuitenkin kaikki viihde jotka estävät yksityisen rukouksen, vie sinä omistautumista, tai pitää sinua rukouskokous, on vaarallista. (CT 337)

Lovers yhä pelata viihdyttävää teatteria, hevonen kilpa-ja kasinot. Kaikkialla vallitsee hupia ja jännitystä äärimmäinen, mutta koetuksen hetki on lopuillaan ja kaikki pian päätetään lopullisesti. Saatana tietää aikansa on jo lähellä. Hän laittaa kaikki voimavaransa voidakseen pettää ihmisiä ja hienostunut, että se kesti jotain ja hurmasi odotettaessa koepäivänä armon ja ovet kiinni ikuisesti. "DA 636, CHS 51 (katso myös FE 335).

Nyt sinun on osoitettava jatkuvaa vastustavat pahaa. Koko taivas ovat kiinnostuneita miehiä ja naisia, jotka hän arvosti Jumala, että Hän antoi rakkaan Poikansa kuolemaan ja lunastaa ne. (IHP 195)

"Jokainen heikko, taistelee ja epäilevä henkilö täysin antautua Jumalalle, tehdä suorassa suhteessa voimia joiden avulla hän saavuttaa voiton. On lähempänä taivasta, ja jokaisessa testissä ja saada kiireellistä tukea ja apua Angels of Mercy . "(AA 298-9)

"Vakava tosiasia on muistettava vain maailman ihmisiä, mutta myös oman seurakunnan, sinä päivänä Herra tulee yllättäen, odottamatta." FE 336.

"Kun armonaika päättyy, se tulee yllättäen, odottamatta - samaan aikaan kun kaikkien vähiten odottaa. Mutta nyt voimme olla puhtaat paperit taivaassa ja tiedämme, että Jumala on antanut meille ...." 7BC 989th

Jokaisen kirkon jäsen maailmassa edelleen lähettävät valoa, niin että ihmiset eivät tarvitse kysyä: Mitä nämä ihmiset tekevät eri tavalla kuin toiset? Pitäisikö ja sen on johdettava päättymiseen Rinnastaminen maailmaa ja esiintyy myös välttämään kaikkia pahaa, ei annetaan pilkkaaja mitään tekosyytä. (1SM 121)

Elpyminen tosi jumalisuutta meidän kiireellisin tarve. Tätä työtä on meidän ensisijainen tehtävämme. Me todella pyrimme vastaanottaa Jumalan siunauksen, ei sillä Jumala ei olisi halukas antamaan meille siunauksen, mutta koska emme ole valmiita hyväksymään ne. Taivaallinen Isämme on halukas antamaan Pyhän Henkensä niille, jotka pyytävät häntä kuin jos maallinen vanhemmat antavat hyviä lahjoja lapsille. Mutta meidän tehtävämme on uskon kautta, nöyryyttä, katumusta ja vilpitön rukous, että olosuhteet, joissa Jumala lupasi antaa meille siunauksensa. Elpymisen voidaan odottaa vain vastauksena rukoukseen. (1SM 121)


Liittyvät artikkelit ura - Sign of kertaa, toinen Jeesus Kristus

Syyt Kristuksen toista tulemusta maailmaan

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Jeesus Kristus kuolemalla meidän syntiemme, voitto pahasta - Saatana ja voitti hänet. Hän osoitti koko maailmankaikkeus, että Jumala on rakkaus, ja vaikka meillä on syntiä Jumalan lakia, niin meitä rakastanut, että ...
Lisätty: 08.11.2010
Näkymät: 116553x

Syntyminen väärien teorioiden kristinuskon loppuun asti maailman

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg VarhaiskristitytJeesus, kun hän asui täällä maan päällä on opettaa ihmisiä ja heidän oppilaansa kaiken, mikä on oikein ja mikä he huomauttavat. Hän tuli paljastaa luonteen Isän rakkautta ja täyttää lupauksensa lunastuksen. ...
Lisätty: 15.11.2010
Näkymät: 168454x
Suositeltava

Voimme määritellä päättymispäivä maailman ja Jeesus Kristus?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Viime aikoina jatkuvasti kasvava joukko ihmisiä, jotka ymmärtävät, että tulee meidän Lunastajamme Jeesus Kristus on hyvin lähellä. Ihmiset ajattelevat, opiskelu profetia ja yrittää erottaa eri merkkejä, joko raamatullisia tai epäraamatullinen.On Öljymäki ...
Lisätty: 09.10.2011
Näkymät: 191281x

Katastrofi on tulossa, kun Jumala ravistelee maata!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Raamattu selvästi varoittaa, että yksi viimeisistä merkeistä ennen Jeesuksen Kristuksen Jumala ravistelee maamme. Nykyään eniten toista tulemista jo täynnä, tai täyttää. Määrä rikollisuutta ja kapinaa Jumalaa vastaan ​​huipentuu. Dramaattisesti Luonnonkatastrofien määrä ...
Päivitetty: 18.02.2013
Lisätty: 02.04.2011
Näkymät: 242748x

Lähestymme tuomioistuin Jumalan - saada valmiiksi!

303_bozi_soud_milenium.jpg Monet ihmiset elävät eri tavalla, jos he ymmärsivät, että heidän elämänsä jonain päivänä arvioidaan koettelemus. Jumalan tuomioistuin on niin merkittävä tapahtuma, että se tulisi käsitellä kaikkia medioita ympäri maailmaa. Ihmiset osallistuvat ...
Lisätty: 04.01.2011
Näkymät: 135983x

Fi.AmazingHope.net - Tarvitsemme herätystä ja reformaation elämässämme, ei vain sanoja!