Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Uskonto - syntyminen eri suuntiin

Raamatun Facts

509_babylon.jpg

Uskonto - syntyminen eri suuntiin

Lisätty: 02.11.2011
Näkymät: 196967x
Aiheet: Raamatun Facts
PrintTisk

Oletko koskaan miettinyt, mitä se on ja missä uskonto on peräisin? Joka on vanhin? Miksi niin monet muodot uskonto? Ja mihin suuntaan on oikea? Miksi ihmiset uskovat Jumalaan? Nämä ovat kysymyksiä, kullekin hänen Marbles bethink mies. Ehkä sanot, että et välitä, mutta jokainen ihminen tällä planeetalla, siis sinun, sinulla on jonkinlainen osallistumista. On olemassa erilaisia ​​perinteitä - perinteitä, loma, että jokainen meistä käytännön elämässään. Useimmat meistä viettää joulu, pääsiäinen, tai mene joogaa ...

Erittäin sana uskonto merkitsee - seurata joku. Haluaisin ajatella alusta uskonto, joka on täällä tänään. Voit tehdä sen näemme, me tarvitsemme Raamatun. Se on kirja, joka Mooses alkoi kirjoittaa noin 1500 eKr. ja todistaa totuuden hänen sanojen lukuisat arkeologiset löydöt. Se, että hänen sanansa ovat säilyneet muuttumattomina todistaa rullaa löytyi luolissa Qumran. Myös monet muut sivustot vahvista todenperäisyyttä tarinat on kirjoitettu Raamattuun. Tutustu siihen itse, avaa se ja tarkistaa sen totuuden.

Alku Religion - Seuraa - Jumala.

Man = Aatami ja Eeva luotiin Jumalan Luoja. Genesis 1,27

Heillä oli kaksi poikaa - Kain ja Abel. Genesis 4,1-16. Abel kuunteli Jumalalle (uskovaiset), Kain kuunteli Jumalaa, hän teki mitä halusi. Hän tappoi veljensä, joka oli ensimmäinen kuolema maailmassa (ei-uskonnolliset ihmiset).

Sen sijaan surmattiin Abel Aadamin ja Eevan oli poika jonka he Nimetty joukko, joka on taas totteli Jumalaa.

House Seto syntyi Nooa, joka oli kolme poikaa, Seem, Haam ja Jaafet Genesis 5.32.

Nimi täällä on tosi uskovia Jumalan nimessä Cham tarkoittaa uskottomia tosi Jumalan, joiden jumalia. Nimi Jafetin tarkoittaa vaeltava (uskovaiset ja uskottomat).

From jälkeläisiä Seemin Jumala valitsi ihmisiä, jotka kestäisivät oikeaa uskoa tosi Jumala. He olivat israelilaisia ​​- juutalaisia.

Juutalaisten - on lähtöisin Abraham, 1400 vuotta ennen Kristusta. Jumala kutsui Aabrahamin, joka on nimeltään Isä uskon. Jumala kuunteli ja tehnyt oikean viestin siitä tosi Jumala - Luoja. Genesis 11.10. Kahdeskymmenesseitsemäs (syntymästä Abraham), Genesis 12,1-9. 15. - (sopimus Jumalan ja Abrahamin). Jae 21 - (syntymän Isaac). Isaac oli Jaakobin ja Jaakob oli 12 poikaa sukupolven israelilaisia ​​(juutalaisia).

Kun Jumala toi hänen valitun kansansa Egyptin orjuudesta, antoi Moosekselle Siinain vuorella, Jumalan muuttumaton laki levyt. Monet kohdat tässä laissa on edelleen osa useimpien maallista, valtion lakeja.

Tämä laki on: 1 Älä ole muita jumalia kuin minä toinen ei synny epäjumalia muodossa tahansa kolmannes ei käytä Herran nimeä turhaan neljäs Muista lepopäivää pyhittää se viides Kunnioita isääsi ja äitiäsi kuudes Älä tapa seitsemäs tee aviorikosta kahdeksas Älä varasta yhdeksäs Älä valehtele kymmenes Envy

Kristityt - ovat saaneet alkunsa 2010 vuotta sitten. Heidän opetus perustuu Jeesuksen Kristuksen, joka oli Juutalainen, ja joka väitti, ja mahtava teot osoittivat, että Poika Korkeimman Jumalan. Se oli tärkeä hahmo historiassa, joka muutti hänen aikakaudella. Viittaa ihmisiä todellinen isä, joka on taivaissa (avaruudessa). Kristinusko on jatkoa juutalaisen uskonnon, joka johtaa tuntemaan tosi Jumala Poikansa kautta Jeesukseen Kristukseen. Hänen elämänsä, ja koko työ lunastuksen on kuvattu Raamatun evankeliumit. Miksi niin monet suuntiin kristinuskossa?

Toiselta Nooan poika Ham, joka perustuu edelleen suuntiin uskonnon.

Toinen ryhmä ovat muslimit - Islam - muslimeja. Se on itämaisten uskontojen. Ne ovat peräisin myös Abraham. Hänen poikansa Ismael, mutta hän oli poika Hagar Egyptiläinen piika nimi. Genesis 16,1-12. Näin tulee heimon Ham. Raamatun profetiat hänestä sanoo, "mies lannistumaton tahto. Hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja käsi on häntä vastaan ​​ja seison vastaan ​​kaikki hänen veljensä."

Pysyvät mellakat muslimien ja juutalaisten - Abrahamin jälkeläiset n velipuolet, ovat täyttää tämän profetian. He uskovat yhteen Jumalaan - Allah. Profeetta Muhammed vastannut 6. vuosisadan jälkeen Kristuksen. Allah ei anna ihmiselle mitään vapautta - työ ihmisen elämän kaikki rikkaus ja köyhyys, ilo, suru ja synti. He uskovat kuolleita jumalia - ihmisiä. Muslimit oikeuttaa perjantaina juhlan päivä.

Buddhalaiset - Se on itämaisten uskontojen. Sen perustaja on Buddha, syntyi 560 eKr. Intiassa lähellä Nepalissa. Alkuperäinen GUATAMA hänen nimensä oli. Nimi Buddha on jumala. Maailmamme on vain verho hänelle - toukokuussa. Hän julistaa:-elämä on kärsimystä ja kärsimystä on elämä. Buddhan opetus on 8 astetta, ja toisin kuin juutalaisten lakia, joka johtaa Jumalan, tämä johtaa itseään. Etiikka: 1 / todellisen uskon, 2 / oikea mielentila, 3 / oikea ottaen 4 / tosielämässä ja elämäntapa (ei tappaa, varastaa, älä elää irstas, ei valehtele ja juoda päihdyttäviä juomia). Buddha kysyy: 5 / rehellinen toimeentulo, 6 / oikea vaivaa 7 / oikea mielentila, 8 / oikea uppoutunut itse.

Hindut - itämaisten uskontojen - myös tulee perheen Ham. Se on Intian kansallinen uskonto. Sillä ei ole perustaja - Jooga - Yogi - laajalti maassamme. Tässä on paikka meille kaikille - se on uskonnollinen sekamelska. Intian sanoo, että Intiassa, ovat kaikki maailman uskonnot. Vertaa kanssani: 1 teistit - usko persoonalliseen Jumalaan maailman ulkopuolella, mutta ei Jumala paljasti Kristuksessa 2. Deismi - usko järjellistä syytä yhteen Jumalaan - joka loi maailman ja katsella kuin kelloseppä, hän saavutti heidät ja he hoitaa itse 3 monotheists - uskomme yhteen Jumalaan 4 polyteistejä - uskovat monia jumalia 5 ateisteja - kieltää usko Jumalaan kuudes kristinusko - on siellä tilaa Jeesuksen Kristuksen ja kristinuskon, mutta Jeesuksen oikeuden hylätä koko totuuden. Jeesus on yksi muiden joukossa. Intian pubit maalaukset roikkuvat vierekkäin jumala Krishna, Buddha, Jeesus ja Gandhi ....

Hindujumala - Gray - Jumalan hiljaisuus. He ovat 330000000 jumalia (eläimet, puut, vuoret ... Tämä uskonto juontaa juurensa 1250 eaa. Tiedettä - salaisuus kirjoituksia - runoja. Maailma Sunnuntai - päivä aurinko, rukoillen kohti aurinkoa.

Ateismi - moderni ja viime uskonto. Uskonto of Reason. Kirjassa Dictionary ateistien on kirjoitettu näin: "Jumala ei luonut ihmistä, vaan Jumalan mies, omaksi kuvakseen ja kaltaisekseen." Materialismi oli kohokohta Ranskan ateismin 18. vuosisadan.

Marxilainen ateismi - suurin muoto ateismi - "marxizmus on materialismi, kiivaasti vihamielisiä uskontoa ... jonka tehtävänä on poistaa henkilö uskonnollisten harhaluuloja ja ennakkoluuloja ... ja hänet vapaaksi kaikista yliluonnollista mies ... nostaa luottamusta omassa vahvuus ... ja mies on suurimman ollessa ihmiselle. (s. 275)-järjestö perustettiin vuonna 1925 Neuvostoliiton ja niminen yhdistys paha uskonto ... taisteli kaikin keinoin, kasveissa, tehtaissa, kolhoosien ja kouluissa. "

Näet olemassa eri ryhmien - uskontoa, joka jollain tavalla vaikuttaa meihin. Mihin uskonto me kuulumme, meidän on vastattava jokaisen ihmisen henkilökohtaisesti. Mitä, tai kenelle, mies laittaa tulevaisuus on meidän vapaasti päättää. Vapaa päätöksenteko on suurin lahja, jonka olemme saaneet Jumalalta.

Sokkelo on vain yksi tapa korjata, ja että joku on loistamaan. Tiesin, että valo on Jeesus Kristus, joka tuli taivaasta ja kutsuu meidät kotiin. Olemme eksyneet, ja ei voi kumota. Jeesus sanoo:

Joh. 8:12 - Jeesus heille jälleen puhui sitten: "Minä olen päivän valoa. Joka seuraa minua, ei enää kulje pimeässä vaan hänellä on oleva elämän valkeus."

Ja kuningas Daavid sanoi:

Ps. 119,105 - Kynttilä minun askeleeni on sana sinun valon tieltä.

Siksi haluaisin kutsua sinut kotiin, missä olemme odottaneet. Jeesus Kristus valmistaa meitä koteja, jotka vievät meidät missä hän on. Kun maa on puhdistettava ja loi kaikki uudet, tulee meidän kotiin, ihana paratiisi, sillä Herra tarkoitettu alussa luomisen.

He ovat maailman kaksi ihmisryhmät:

Rolling Stones - vaeltaa tämän maailman - Ei maalia - vain kuolema.

Pilgrims - vaeltaa tässä maailmassa, mutta he ovat tavoite - ikuinen elämä - Jumalan valtakunta.

M.G.

Jesaja 44,6 - Näin sanoo Herra, Kuningas ja Lunastaja Israel, Herra Sebaot: Minä olen ensimmäinen ja minä olen viimeinen, paitsi minua ei ole yhtäkään Jumalaa.

Jesaja 55,6 - etsivät Herraa, kun löytää sen, kutsuvat sitä, kunnes se on lähellä.

Jes 56, 6-7 - Ulkomaalaiset, jotka ovat yhteydessä Herra palvella häntä, rakastaa Herran nimeä ja oli palvelijoita hänelle kaikki, jotka suojaavat lauantaina ennen häpäisemistä ja pidätte minun liittoni teidän kanssanne kaikki tuo vuori hänen pyhyytensä ja oblažím on minun rukoushuone.

Tammikuu 14, 6-7 - "Minä olen tie, totuus ja elämä", Jeesus vastasi. "Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani. Jos tietäisit minut, tuntisitte myös minun Isäni. Nyt voit tuntea hänet ja olen nähnyt hänet!"

Joh. 3:16 - Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä


Liittyvät artikkelit ura - Raamatun Facts

Saatanan lopullinen petos, joka jäljittelee saapumista Jeesuksen Kristuksen

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Kaikki Raamatun profetia täyttyvät ja ehdottaa, että maailma on lopussa historiasta. Nykyinen maailman tapahtumat osoittavat, että olemme viime päivinä tämän maailman ja meidän tehtävämme on valmistella meidän kohdata Jumalan kanssa. Siksi ...
Lisätty: 06.05.2011
Näkymät: 286204x

Lähestymme tuomioistuin Jumalan - saada valmiiksi!

303_bozi_soud_milenium.jpg Monet ihmiset elävät eri tavalla, jos he ymmärsivät, että heidän elämänsä jonain päivänä arvioidaan koettelemus. Jumalan tuomioistuin on niin merkittävä tapahtuma, että se tulisi käsitellä kaikkia medioita ympäri maailmaa. Ihmiset osallistuvat ...
Lisätty: 04.01.2011
Näkymät: 135985x

Rikollinen ristillä - on jo taivaassa, tai kun toinen tuleminen?

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Luukas 23, 42-43 - Silloin Jeesus sanoi: "Muista minua, kun tulet valtakuntaan." Jeesus vastasi: "Totisesti minä sanon teille: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa."Todisteena siitä, että henkilö "jää kuoleman ...
Lisätty: 02.11.2010
Näkymät: 113361x

Prayer keskustelu Jumalan kanssa

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg Luke 11,1 - "Herra, opeta meitä rukoilemaan kuin että John opetti opetuslapsiaan."Luke 18,1 - Hän kertoi heille vertauksen, koska on vielä rukoilla ja ei anna periksi:Mikä on rukous?Jos haluat hengellistä elämää ...
Lisätty: 03.05.2011
Näkymät: 218321x

Miksi on pahaa?

59_snake.jpg Olen varma, että kaikki samaa mieltä siitä, että maamme on paha. On olemassa hyvin vahvaa ja aktiivista.Mistä he ovat kotoisin? Miksi?Raamattu puhuu kapinasta taivaassa. Tulenkantaja mahtava enkeli - Lucifer halusi olla ...
Lisätty: 02.08.2010
Näkymät: 117071x

Fi.AmazingHope.net - Uskonto - syntyminen eri suuntiin