Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Vaino uskollisia uskovia lopun aikaan

Sign of kertaa, toinen Jeesus Kristus

498_pronasledovani.jpg

Vaino uskollisia uskovia lopun aikaan

Lisätty: 17.10.2011
Näkymät: 251655x
Aiheet: Sign of kertaa, toinen Jeesus Kristus
PrintTisk

Jokainen, joka tutkimusten aiheena ajan ja lopussa sunnuntain lakeja, heidän täytyy tietää, että kovat ajat ovat edessä. On olemassa useita jakeita että vainoa esiintyy, mutta huomaa, että jokainen näistä jakeista on kaksi osaa - Jumala ennustaa, että siellä on vaino, ja sitten lupaukset Jumalan uskollinen. Vaino oli mukana eri ammoisista ajoista lähtien. Kaikki ne, jotka palvelevat Jumalaa, tavata opposition Saatanan ja hänen apulaisensa. Ja nyt Saatana on hyvin rajoitetun ajan, ja hän tietää on lyhyt aika. Ilm. 12.12.

Daniel 12,1 - Tuona aikana syntyy, Michael, suuri ruhtinas ja suojelija kansanne. Ahdingon aikana tapahtuu, kun mitä on ollut vuodesta tulossa kansakunta. Tuolloin sinun kansasi on tallennettu - jokainen, joka on kirjoilla kirja.

Matteus 24,9-13 - Sitten tulee huolehtia ja tappaa, koska nimeni ja Sinua tullaan vihaamaan kaikki kansat. Tuolloin monet lankeavat pois, ja kavaltavat toisensa ja vihaavat, ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta. Ja koska levitä pahuutta, monien rakkaus on jäähtynyt. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

Ilm. 2.10 - mitään pelättävää, mitä ovat kokeneet. Katso, paholainen heittää jotkut teistä vankeuteen, testata, joudut ahdistus kymmenen päivän ajan. Ole uskollinen kuolemaan asti, ja minä annan sinulle elämän kruunun.

Jeesus kärsi paljon kuin hän loi. Ja jos me kärsimme, me olemme meidän Jeesukseen, joka kärsi meille. Lainaus Ellen Gould White (lainaus): "Yksikään asukkaista ei ollut niin väärin ja parjattu kuin Ihmisen Poika. He pilkkasivat häntä ja pilkkasivat häntä, koska hän tunnollisesti täyttää Jumalan pyhää lakia. Vihasivat häntä ilman syytä. Hän seisoi hiljaa kuitenkin vihollistensa edessä, ja sanoi että nöyryytyksen ja häpeän ovat osa kulttuuriperintöä kristityt. Hän neuvoi seuraajiaan vastustamaan vihaa, ja hän kehoitti heitä neochabovali jahdata. "(pojat ja tyttäret Jumalan, s.308 )

Luuletko tulemme vainoamaan uskonnollisten ihmisten ja rikollisia? Mutta Raamattu on ennustanut, että kaikkein julma vaino on peräisin "kristityt" jotka edes ajatella, että hän on Jumala.

John 16,1-4 - Tämä kerroin teille teitä harhaan. Julistaa pannaan sinut seurakunta. Kyllä, tulee aika, jolloin joku tappaa sinut, ajattelee, että palvelemalla Jumalaa. He tekevät sen, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua. Olen kertonut teille, että muistat tuolloin, että sanoin.

Useiden vuosisatojen ajan, saatana vainotaan alkuseurakunnan kautta pakanuuden. Mutta kun kirkon varjolla Jumalan palvelemista suostunut kompromissiin pakanuuden, tuli kovempia ja vaarallisempia vihollinen. Roomalaiskatolinen kirkko uskoo, että Jumala antoi hänelle oikeuden hallita omaatuntoa, määritellä, mikä on harhaoppi, ja rankaisee häntä. Tämä on yksi syvälle juurtunut paavin virheitä. Mitä se on vuoden ajan? Lainaus: "vaino protestantismin Roomassa, joka lähes tuhosi uskonto Jeesuksen Kristuksen, on vielä pahempaa, yhdistää kanssa paavinvallan protestanttisuutta." (Maranatha, 194)

Vaino on ennustettu Raamatussa ja profeetallinen henki on paljon enemmän kuin vain stressiä ja ahdistusta. Joissakin tapauksissa on kidutus ja kuolema. Lainaus: "Koska totuuden kannattajat kieltäytyvät palvoa sunnuntaita sapattina, monet heistä ovat vankilassa, toiset karkotettiin maasta, toiset kärsivät orjina. Tänään löydämme jotain tällaista mahdotonta. Kerran peruttu, mutta ihmiset Jumalan Henki, joka suojelee heitä, ja kun he jättivät Saatanan voima, joka vihaa Jumalan käskyjä, ne ovat epätavallisia asioita tapahtuu. Ihmisen sydän voi olla hyvin julma kun se katoaa Jumalan rakkautta ja kunnioitusta. (suuri draama of Ages, 381, 382)

Jotkut menetti omaisuutensa. Monet kokevat köyhyyttä sen julkaisemisen jälkeen, että se, joka seuraa Jumalan sapatti, ei voi ostaa eikä myydä. Mutta kaikkein hankalinta jaetaan perheessä ja rakkaimmat ystävät vieraantumisen.

Matthew 10.36-37-Man on vihollisia omassa perheessä. Kuka rakastaa isäänsä tai äitiänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias. Kuka rakastaa poikaansa tai tytärtänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias.

Tärkein syy vainon Jumalan uskolliset ihmiset eivät halua sopeutua rikkoa komento ja raamatullinen sapatti, pyhä lepopäivä. Hyväksyminen tai hylkääminen sunnuntai jumalanpalveluspäivä lähitulevaisuudessa, olennainen pelastukseen. Raamattu viittaa tähän prosessiin pedon hyväksymisestä tai hyväksymisen Jumalan sinetti. (Lue lisää artiklassa 666. peto, pedon merkki ja Jumalan sinetin)

Quote: "Tulee aika, jolloin Jumalan kansa tietää koko vaikutus vainon, koska kunnioittaa pyhyyttä seitsemäntenä päivänä .... Mutta Jumalan kansan olevan täysin sille ilmoittamista. Ja Herra toimii niiden hyväksi ja todistaa, että hän on Jumala ennen kaikkea jumalat. "(Chritsian Service, 156)

Harkittaessa todisteita yhteistyötä Yhdysvaltojen ja Vatikaani, tiedämme, että tällä kertaa ei ole kaukana.

Lainaus: "Tiedämme, että" kun kirkko maamme yhdistää yhteen pistettä tunnusti uskonsa, vaikuttaa Yhdysvaltain valvoa sen asetukset ja sen tuki-instituutiot, sitten protestanttinen Amerikka luo kuvan Roman hierarkiassa. Tosi kirkko on alttiina vainoa, Jumalan kansana aikaisemmin. "(Profetian henki, Volume 4, 278)

Myös meille kerrottiin, että kovat ajat ei kestä kauan. Lainaus: "Me seisomme kynnyksellä suuri ja vakavia tapahtumia. Profetia on täyttynyt. Viimeinen suuri taistelu tulee olemaan lyhyt, mutta kauhea .... Kauanko se kestää? Vain hetkeksi aikaa." (Selected Messages, svazek3 , 419)

Jumala lupasi suoja

Luotamme varmuuteen siitä, että Jumala rakastaa meitä, ja anna tapahtuipa mitä tahansa, jäädä luoksemme ja johdattaa meidät kirkkauden valtakuntaa. Meillä ei tarvitse olla huolissaan tulevaisuudesta, sillä Jumala on luvannut, että se on meidän kanssamme. Quote: "On aina mahdollista, että me joutua vaikeuksiin ja henkilökohtainen vaara, mutta emme lannistu, emme Jumalan kansana lisäämään ponnistelujaan ja toivoa. Sillä kun on aika riski Jumalan kansan on aika Jumalan annettava selkeä todiste hänen voimansa. "(Maranatha 194, 191)," Jumalan kansa ei tarvitse huolehtia. Saatana ei voi ylittää sallittua rajaa. Jumala suojelee kansaansa. "

Ellen White kirjoitti monia artikkeleita, jotka liittyvät aikaan, kun se pannaan täytäntöön sunnuntailaki. Jos pidättäytyä työstä sunnuntaina, me kiinnittää sunnuntai lähetystyö vähän aikaa riisua heidän vihollisensa. Sunnuntaihin mennessä keskitymme tehtävän saa pedon merkin.

Kauhistuksella varoittaa meitä

Matteus 24,15-22 - "Kun näet pyhä paikka valtion, kauhistuttavaa kauhistus", joka puhui profeetta Danielin (Lukija ymmärtää), anna ne, jotka Juudeassa ovat pakenemaan vuorille. Kuka on katolla, ei tullut alas ottaa mitään ulos talosta, ja joka alalla, myös palata takaisin takki. Valitettavasti noihin aikoihin raskaana olevien ja imettävien. Rukoile, että et suorita talvella tai lepopäivän. Tuolloin on suuri ahdistus, kuten vasta maailman alkua, ja mitä koskaan tulee olemaan. Jos ne päivät lyhenivät, ei pelastaa ketään. Koska valitsee ne päivät eivät lyhentää. "

Nämä jakeet E. White sanoo: "Ei paljon aikaa, jossa joudumme pakenemaan kauko ja syrjäiseen paikkaan, kuten aikoinaan opetuslapsilleen. Kuten piirityksen Jerusalemin Roomalaisten armeija oli signaali juutalaiskristityt sekä kuin takavarikointi valtaa osissa maamme (Yhdysvallat) antamalla asetuksella, jossa valvoa paavin sapatin sunnuntaina varoitus meidän olevan. Sitten on aika lähteä suurkaupungin ja valmistelee lähteä kaupunkien kauko- asuntoja syrjäseuduilla vuorilla "(5T 464 465)

Toisin sanoen, kun Yhdysvaltain lakia, joka on velvollinen noudattamaan lepopäivä sunnuntaina, se on meille merkki lähteä kaupunkeihin ja muuta valmistelua.

Jumala äärettömässä viisaudessaan vaatii lepoa ennen vainoa, jotta sen ei tarvitsisi kokea vainoa. Monet tallennetaan hautaan ennen pelätty tentti kärsimällä osuu maailman. Siksi meidän pitäisi aina olla rukouksessani pyytää puheenvuoroa: "Ei minun tahtosi (Luuk. 22:42). (Neuvoo Terveys 375)

Miksi Jumala sallii vainon?

On monia myönteisiä syitä, jotka vainon tuo. Se todellakin kääntyy Saatanaa vastaan, koska positiivinen vaikutus sekä vainotaan, sekä niille todistajia.

Ensimmäinen muodostumista merkki - Lainaus: "Jumalan Hänen suuren rakkautensa haluaa meitä kehittämään harvinaisia ​​lahjoja hänen henkensä. Se antaa meille mahdollisuuden voittaa esteet, vainoa ja vaikeuksia, ei kirous, mutta suurin siunaus elämässämme. Joka kiusauksen voittaa, joka kärsii meillä kesti urheasti, tuo meille uusi kokemus muodostumista meidän luonnetta. "(ministeriö colporteur, 67)

Toinen osoitus maailmalle - Lainaus: "Aina kun on vaino, kokevien joko päättää Kristus tai häntä vastaan." (Desire of Ages 442) Kunnes entisestään liikkeen valvoa sunnuntaina jotkut pidätetään ja tuodaan oikeuden eteen. "Ihmiset, jotka ovat komeilla tuomioistuimissa, voimakkaasti puolustaa totuutta. Monet niistä, jotka kuulevat se päättää pitää kaikki Jumalan käskyt. Joten tutustua totuuden, tuhansia ihmisiä, jotka eivät muuten kuulla siitä." (Big Draama Ages 381)

Kolmas Expressions Jumalan armon - kärsimyksen kautta ja vaino uskolliset ihmiset hänen osoittaa hänen maineensa ja luonne. Katsojia oli selvää, että Jumala oli marttyyrit joita kidutettiin ja tapettiin. Monet sijasta kirouksen ja epätoivoinen itkee kun kuolema rukoili ja lauloi ja todisti jatkuvaa Jumalan läsnäoloa ja suuri armo.

Neljäs asettaa meidät roolia palvelun ja siunaus - Lainaus: "Hyväksymällä että Johannes karkotettiin saarelle Patmos, Kristus rakensi opetuslapsiaan paikkaan, jossa hän voisi saada arvokkain oikeus ohjeistaa seurakuntia vainon .... John oli keino armon ... En koskaan oppinut niin paljon Jeesuksesta. koskaan kuullut niin monta kohottavaa totuus. "(Our korkea kutsumus 315)

Evankeliumin levittämiseksi - Ihmisillä on tapana yhdistää siirtomaita. Lainaus: "Mutta Herra haluaa kansaansa olla hajallaan ympäri maata. Ei tarvitse liittää yhteen paikkaan. Jeesus sanoi: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnata evankeliumia kaikille luoduille. Kun apostolit päättivät jäädä suurempien numerot Jerusalemissa, tuli heidän päällensä vainon ja olivat hajallaan jokaiseen kolkkaan asutun maailman. "(8T 215)

Viides Todiste seuraavista Jumala - Saatana yrittää kovasti luopumaan Jumalan kansaa. Siksi vaikeudet ja lähetti ovat todiste siitä, että olemme Jumalan puolella. Lainaus: "Kun ihmiset yrittävät sovittaa Jumalan kanssa, tietää että nöyryytyksen ristin jatkuu. Voimat ja pahuuden voimia hyökätä kaikkia niitä vastaan, jotka pitävät Jumalan lakeja. Sen sijaan, että vaino Kristuksen opetuslapsia murheelliseksi, jos ne aiheuttaa iloa. Se osoittaa, että kävely jalanjälkiä isäntäänsä. "(ajatuksia Mount Beatitudes 29)

Kun myrsky on meille tullut vaino, monet lankeavat pois, ja eivät halua kärsiä, mitä he uskovat ja lisää puolelle vihollisen. Quote: Mutta toisaalta, tosi lampaat kuulevat äänen heidän todellisen Shepherd. Suunnattomia omistautumista pyrkii pelastamaan menetetty ja monet niistä, jotka ovat eksyneet karjasta, ja palaa seuraamaan Suuri Shepherd. Jumalan kansaa ralli vihollista vastaan ​​ja perustaa yhteinen rintama. Näkökulmasta yhteinen vaara yli kiistoja ylivoimainen asema. Hän ei puhu kuka olisi pidettävä korkeimmalla. "(Maranatha 194)

Famous palkita

Kuuluisa, palkkiot vuodelta uskolliset työmiehet, kerätä noin Jumalan valtaistuin ja Karitsan. Kun John hänen kuolevaisen ruumiin, hän näki Jumalan kirkkauden laski kuolleeksi, pysty kestämään näky. Mutta, Jumalan lapsina, puettuna kuolematon, katso "hänet sellaisena kuin hän on." (1. Joh. 3:02) He seisoisi valtaistuimen edessä, myönsi rakkaan. Kaikki heidän syntinsä pyyhkiytyi, poistivat kaikki heidän rikkomuksensa. Nyt he voivat tarkastella paljastettiin Jumalan kirkkauden valtaistuimelta. Osallistumme Kristuksen kanssa hänen kärsimystä, ja hänen kanssaan työskentelevät lunastussuunnitelman ja hänen kanssaan myös iloita silmissä sielujen tallennettu Jumalan valtakuntaan, että siellä ikuisesti kiittäen Jumalaa. (9T 285)

Rukoilen sinua, saada valmiiksi Kristuksen tulossa taivaan pilvien päällä. ... Valmistaudu tuomioistuin, niin että kun Kristus tulee, vietettiin kaikki, jotka uskovat Häneen, saattaa olla niiden joukossa, jotka tapaavat hänet rauhassa. (9T 285)

Peräisin kirjasta G. Edward Reid - "Sunnuntai on tulossa", käännetty Englanti alkuperäinen "sunnuntai tulee! Saatavana julkaisu Jupos

Suosittelemme, että luet kirjaa suuria kiistoja Ellen Gould White.


Liittyvät artikkelit ura - Sign of kertaa, toinen Jeesus Kristus

Bible Prophecy - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bible Prophecy - patsas Daniel, katsaus maailman historiassaHerra Jumala on meidän maapallomme historia tiukasti käsissään, ja maamme on suuria suunnitelmia. Kaikki oli kokemusta kahdesta profeetallinen Raamatun kirjoista - Danielin kirja ja ...
Lisätty: 18.10.2010
Näkymät: 239705x

Perustaminen Adventismu, EG White - Prophecy Daniel 8, 9 luvun

299_egw-vision-with-bible2.jpg Valitse päivä Aatami ja Eeva vasemmalle portin, itku, Garden of Eden, Jumala odottaa Herran kansa, joka rikkoo vallan Luciferin ja palauttaa maanpäällinen paratiisi on menetetty ja jotka syntiin. Second Coming Herran ...
Lisätty: 25.12.2010
Näkymät: 121817x

Video - väärät opetukset viime päivinä

441_video_falesny_mesias.jpg Tekstitykset videoon:Raamattu ennustaa moraalisella tasolla ihmiskunnan lopun aikaa. Olemme todistajat oikein?Jeesus sanoi Matteus 24, 4-5, viime päivinä monet tulevat Hänen nimessään, ja he väittävät olevansa Kristus, ja he eksyttävät monta.Parin viime ...
Lisätty: 03.06.2011
Näkymät: 124990x

Kun he sanovat rauha ja turvallisuus, sitten tulee sekaannuksia - ja ehkä puhua turvallisuudesta nyt?

437_usa_v_proroctvi.jpg 1 Tess 5,2-6 - "Tiedät hyvin, että päivä Herra tulee kuin varas yöllä. Kuten sanotaan:" Ei rauhaa, ei uhkaa meitä, on yhtäkkiä voittaa kohtalo nainen työ kipua, ja paeta. Mutta te, ...
Lisätty: 24.05.2011
Näkymät: 122719x

Lisäämään merkittävästi Luonnonkatastrofien määrä - varoittaa meitä!

435_zemetreseni.jpg Raamattu ennustaa maan tilanteesta löytää, ennen kuin Jeesus Kristus palaa. Maa on käytetty loppuun ja monet luonnonkatastrofien. Ihmiset ovat jopa kuolevat pelosta ennakoiden, mitä maailma on tulossa. Monet ihmiset ovat alkaneet ...
Lisätty: 12.05.2011
Näkymät: 162144x

Fi.AmazingHope.net - Vaino uskollisia uskovia lopun aikaan