Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Valmistautuminen vuoden

Lähtökohta, mitä voin tehdä?

514_egw-country_living.jpg

Valmistautuminen vuoden

Lisätty: 23.11.2011
Näkymät: 119740x
Aiheet: Lähtökohta, mitä voin tehdä?
PrintTisk

"Kun joskus tulee aika kokeet, se kääntyy pois, jotka säätelevät elämän Jumalan sanan. Kesällä ei ole mitään eroa ikivihreitä ja muita puita niin ilmeinen. Mutta talven myrskyjä esiintyy, ikivihreitä puita säilyy ennallaan, lopun lehdet tulevat. Mitään virallisia Christian tänään on tunnistaa oikea, mutta lähestyy aika, jolloin ero näkyy. Juuri sitä, mitä on ilmeistä vihamielisyyttä, fanaattisuus ja suvaitsemattomuus kuninkaaksi, vaino alkaa. Zakolísají vähän uskoa ja teeskentelijöitä vastaan ​​ja luopua uskostaan. todellisia kristittyjä, kuitenkin vastustaa ja pysyä kiinteänä kuin kallio, heidän uskonsa on vahvempi ja kirkkaampi toivoo kuin toistaiseksi. "(suuri draama koskaan = suuria kiistoja, sivu 378) (Our käännös" Suuri taistelu "on eri sivunumerointi)

Tuolloin ahdistuksen johtaa meitä eteenpäin, vain Jumalan voima, mutta nyt voimme valmistaa neuvoja että Jumala antoi meille.

Tutkimus Jumalan Sanaa

Raamattu sisältää monia lupauksia, joita meidän pitäisi clamp, imprint ne muistiin ja henkilökohtaisesti on saarnata. Suosituimpia ovat psalmien Jesajan evankeliumit ja Kirjeessään filippiläisille. Myös 37. luvun suuri draama aikakausien (Ainoa varmuus) tarjoaa meille hyviä neuvoja. Kaksi lyhyitä otteita, monet ehdottavat. "Vain ihmiset, jotka fortifies hänen mielensä totuuksia Raamatun, nousee seisomaan ja viimeinen suuri taistelu." (Sivu 373) "suurin ja ensimmäinen velvollisuus kohtuullisessa olentojen on oppia pyhistä kirjoituksista, mikä on totta, niin mukaan elää ja kannustaa muita tekemään sitä." (Sivu 376)

Ajanvietto rukouksessa Jumalan kanssa

Säännöllinen yhteydessä Jumalaan säilyttää läheinen suhde hänen kanssaan. Luku rukouksen kirjan Matka Kristus, voimme auttaa paljon. "Mikä voima oli, että nuo aiemmin on vainottu Kristus? Se oli ykseys Jumalan kanssa, yhtenäisyyden Pyhä Henki, Kristuksen kanssa. Tämä intiimi suhde Vapahtajan ihmisiä Jumalan sitkeästi loppuun kertaa . (Faith minä elän 330. sivu)

Ovat ystävällisiä muille

Tiedämme naapurit ja ne, jotka ovat vaikutusvaltainen yhteiskunnassa. He tunnustavat, että olemme rehellisiä ja kunnollisia ihmisiä, että emme kuulu mihinkään lahkoon tai ääri-friikkejä. On myös erittäin hyvä kertoa heille kaikki suoraan. Hyviä neuvoja: "Samoin pitäisi Kristuksen seuraajia nyt, kun lähestytään ahdingon aikana, tekemään kaikkensa esitellä ihmiset oikeassa valossa ja hälventää ennakkoluuloja ja estää uhkaava vaara omantunnonvapaus." (Big Draama Ages sivu 387)

Auttaa levittämään Jumalan työn

Tiedämme, että mitä on valmistunut aika suhteellinen rauha, meidän on täydellinen hyvin vaikeaa aikaa. Meidän ei pitäisi tyhjäkäynnillä, sillä yö tulee.

Knowledge terveydenhuollon suuntaviivat auttavat sairaita

"Uskonnollisina aggressiota heikentää vapauden maamme, jotka kampanjan omantunnonvapautta saatetaan epäedullisempaan asemaan. Jos sinulla on mahdollisuus, niillä pitäisi olla toistensa saada tietoa sairauksista, niiden syistä, ehkäisystä ja hoitoon. kuka onnistuu, löytää työtä niiden laaja. Se on paljon sairastuneille jotka tarvitsevat apua, ei ainoastaan ​​jäsenet seurakunnassamme, mutta lähinnä niiden keskuudessa, jotka eivät tunne totuutta. "(Medical ministeriö sivu 321)

Kehitys yhtenäisyyden ja ystävyyttä muiden

Heprealaiskirje 10.25 neuvoo meitä enemmän ja useammin tapasivat yhteisiä tapaamisia ja kannustaa toisiaan, sitä enemmän näemme että Kristuksen päivään lähestyy. Silti meitä muistutetaan, että me "ralli". Ylösnousemuksen jälkeen Kristuksen opetuslapsilleen nähdä, että he rakastivat toisiaan.

Opettele olla omavarainen

Washington Post raportoi äskettäin, että 95% amerikkalaisista ovat täysin riippuvaisia ​​ruokavalioon ostettu kaupasta. Neuvomme on olla itsenäisempiä. "Köyhyys voi koskettaa ketä joka nykyään uskovat ja toimivat totuuden mukainen. Kristus kertoi meille, että he parjata. Kun on harjoittamisen totuutta, on tärkeää, että meillä hallitsee jokaisen ihmisen toiminnasta ja heidän perheensä kärsi tiedon puutteesta. Meidän pitäisi tunnustaa vuonna kauppa, rakentaminen, istutus ja kylvö. Tietäen kuinka viljellä maata, olisimme tätä työtä vaikeissa olosuhteissa helpompaa. Tällainen tieto tulee suuri siunaus, jopa vihollisiamme. (Käsikirjoitus Tiedotteet, Volume 19, sivu 26)

Go out of town

Tämä keskustelualue on tunnettu jo vuosia. Ei ole mysteeri meille, miksi saimme tämän neuvoja. Opimme rikollisuus, liikakansoitus, väkivalta, sairaus, köyhyys, melu ja stressi kaupunkielämään. Tietoja tästä aiheesta opimme enemmän esite Country Living (Life maassa)

Lähde: kirja "Sunnuntai on tulossa" G. Edward Reid

EG White toteaa: "Ei ole paljon aikaa, jossa joudumme pakenemaan kauko ja syrjäiseen paikkaan, kuten aikoinaan opetuslapsilleen. Kuten piirityksen Jerusalemin Roomalaisten armeija oli signaali juutalaiskristityt sekä vallanvaihtoja yli osissa maamme (Yhdysvallat) antamalla asetuksella, jossa valvoa paavin sapattia sunnuntaina varoitus meidän olevan. Sitten on aika lähteä suurkaupungin ja valmistelee lähteä kaupunkien kauko-koteihin eristetyillä alueilla vuorilla "(5T 464 465)

Toisin sanoen, kun Yhdysvaltain lakia, joka on velvollinen noudattamaan lepopäivä sunnuntaina, se on meille merkki lähteä kaupunkeihin ja muuta valmistelua.

Amerikkalainen saarnaaja Jim Buller http://www.preparingtostand.org/ verkkosivuillaan toteaa:

Kun armeija piiritti Jerusalemia, Jeesuksen seuraajien jättivät kaupungin! Olivatpa he olivat valmiita tai ei. Onko sinulla paikkaa minne mennä tai ei. Olen vain käveli ulos! Ehkä meidän täytyy tehdä samoin.

Sähköpostit että saan, puhua kaupunkien tiivistys (sulkeminen ulkomaailmaan) ja tiedän, että minun alueella on aiota tehdä tehty monta vuotta. Kuulostaa aivan kuin mitä voisimme lukea kirjanen Elämää maaseudulla 11 (myös 2SM 142). "Mutta pian tulee tällaisia ​​kiistoja ja sekaannusta kaupungeissa, että ne, jotka haluavat lähteä kaupunkiin ei voi. Meidän täytyy valmistautua näihin tapahtumiin. Tämä on valo, joka annettiin minulle."

Vaikka meillä paikassa maassa, meillä pitäisi olla evakuointisuunnitelma. Olemme laatineet paketin henkilökohtaisten tarpeiden eloonjäämisestä, peruselintarvikkeiden, camping tarvikkeet, kaikki on valmiina niin Saimme juuri kiinni ja voi mennä tietyntyyppinen asuminen, joka käyttää tavallisia puuta metsästä lämmitykseen ja ruoanlaittoon. Myös säännöllistä reittiä ja pysähtyy, mihin suuntaan me sinne.

"Muistakaa Lootin vaimo" Luuk. 17,32. Lisäksi on varauduttava henkisesti ja emotionaalisesti, pystyimme jättämään kaiken takana - anna meille meidän perheen ja ystävien menee tai ei.

Huomaa myös, että on olemassa kaksi osaa levottomuuksien. National sunnuntailaki alkoi ensimmäinen osa. Vaaliminen loppua ennen ensimmäisen osan. Toinen osa on aika ahdistuksen jälkeen hienostuneisuutta, vuodatetaan kun seitsemän viimeistä vitsausta. Jälkimmäisen ajanjakson aikana aiomme "täysin autio ja yksinäinen paikka" (Suuri taistelu sivu 626).

Joten ensimmäisen osan ahdistuksen ajan edelleen on voitava tehdä "lähetystyötä". Emme vain piilottaa vuorilla ja yrittää selviytyä. Meidän täytyy pitää mielessä, kun lähdemme kaupunkiin. Meidän on myös varauduttava tämän viimeisen suuren evankeliumin komissiolle. "Näinä viimeisinä tuntia crafting ihmislapsille, kun kohtalo jokainen sielu saadaan pian ratkaistua ikuisesti, on odotettavissa, Herra taivaan ja maan hänen kirkosta olla vihainen toimintaan kuin koskaan ennen." (Profeetat ja kuninkaat sivu 716)

Todennäköisesti joudumme turvautumaan muihin menetelmiin, evankelioinnin kuin voimme käyttää tänään. Ole monta "julkista evankeliumia." Sen sijaan se voi olla monta "Jumala johtamat kokouksissa." Rukoile Jumalan johtaa teitä niille, jotka haluavat jakaa heidän kanssaan. Lue, miten se toimii nyt.

Tarvitset myös olla Jumalan kansana kokosi yhteen. "Voi, monta kertaa, kun tuntui, että olin Jumalan läsnäoloa ja hänen pyhät enkelit, kuulin enkelin ääni, joka sanoi ralli, rallin rallin. Älä anna Saatanan heittää helvetillistä varjon välillä veljekset. Rally on yhteistyö on voimaa. Jumalan suunnitelma hänen kansa on aina ollut tehdä työtä yhdessä.

Asettuvansa maaseutualueiden on paljon työtä ja vie paljon aikaa. Mutta meidän täytyy olla päällä, jotta julistuksen viimeisin viesti ihmisille, jotka hyväksyvät hänet, ei vain oman selviytymisen. Siksi ainoa tapa elää on vapaaehtoista yksinkertainen elämäntapa, kuin Jeesus Kristus eli tehtäväni, ja työskennellä yhdessä ryhmänä.

Vaikka tunnemme kiireellisyyden Liikuntakoulutuksen henkinen koulutus on ensimmäinen paikka. Nyt on aika yhdistää syvästi Jumalan kanssa. Dwell Jeesukseen. Anna itsesi Hänen meille Pyhän Hengen täyttää ja Henki johdatti meidät. Näissä jakeissa Jumala lupaa meille, että me valmistelemme sen saapumisesta ja lopussa. Kun teemme työtä sen kanssa, mitä yritetään tehdä meissä ja meidän kauttamme, kertoo meille tällä kertaa. Kyse on luottamusta Jumalaan ja täydellinen antautuminen Hänelle minä hetkenä hyvänsä.

Fil. 1,6 - Olen varma, että Hän, joka alkoi hyvä työskentelet, johtaa loppuun asti, jona Kristus Jeesus.

1 Tess 5,23-24 - itse rauhan Jumala pyhittää sinua kokonaan, ja voi teidän henkenne ja sielunne ja ruumiinne täysin nuhteeton tykö tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen. Hän, joka teitä kutsuu on uskollinen ja hän tekee sen.

Jude 24 - Tom, jolla on valta suojella sinua putoamasta ja tuo sinut hänen kirkkautensa
puhdas ja onnellinen ...


Liittyvät artikkelit ura - Lähtökohta, mitä voin tehdä?

Sapatin muistomerkki luomiseen, koska suhteeseen Jumalan kanssa

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Katsotaanpa alusta Raamatun Mooseksen kirja. Täällä on kirjoitettu luomista maailmassa. Opimme, että Jumala loi tämän maailman kuuden peräkkäisen päivän ajan ja lepäsi seitsemäntenä päivänä. Hän oli lopettanut kaikki luovaa työtä lepäsi ...
Lisätty: 28.04.2011
Näkymät: 128180x

Muutokset Raamatun käännöksiä

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg Tšekin kielen äskettäin yhä useammat Raamatun käännöksiä. Lisäksi ekumeeninen käännös on paitsi täytettävä käännöksen ja tutkimus Tšekin Bible21, mutta myös Jerusalemin Raamattu, Raamattu ja Jehovan todistajat. Amerikkalaiset myös monia Raamatun käännökset ...
Päivitetty: 16.11.2011
Lisätty: 16.11.2011
Näkymät: 179110x

Jeesus Kristus, Hänen elämänsä, kuolemansa ja ylösnousemuksensa

275_jezis_kristus_2.jpg Ainoa keino sovitukseksi ihmisen synnin, jonka Jumala Jeesuksessa Kristuksessa. Hänen elämänsä on täydellistä kuuliaisuutta Jumalan tahtoa, hänen kärsimyksensä, kuolema ja ylösnousemus. Ne, jotka uskossa hyväksyä tämän sovituksen saisi iankaikkisen elämän ja ...
Lisätty: 25.11.2010
Näkymät: 184387x

Prayer keskustelu Jumalan kanssa

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg Luke 11,1 - "Herra, opeta meitä rukoilemaan kuin että John opetti opetuslapsiaan."Luke 18,1 - Hän kertoi heille vertauksen, koska on vielä rukoilla ja ei anna periksi:Mikä on rukous?Jos haluat hengellistä elämää ...
Lisätty: 03.05.2011
Näkymät: 214061x

Jeesus Kristus on Jumala tai luotu olento? - Osa 1

374_jezis_kristus_1.jpg Kaikki nämä säkeet ovat meidät ymmärtämään, että Jumala, Luoja ja kaiken elämän tuli henkilökohtaisesti tähän maahan miehen ruumiin, Jeesus Kristus kuoli meidän syntiemme. Hän, joka on universumin Herra, rakastanut meitä ja ...
Lisätty: 10.03.2011
Näkymät: 143464x

Fi.AmazingHope.net - Valmistautuminen vuoden