Fi.AmazingHope.net (Sivuilla) Fi.AmazingHope.net

Tärkeä kokous vihollisemme

Raamatun Facts

495_zabava.jpg

Tärkeä kokous vihollisemme

Lisätty: 12.10.2011
Näkymät: 124550x
Aiheet: Raamatun Facts
PrintTisk

Mitä saatana on suunnitellut? Kuten me, kristityt, haluat saada? Ajattele näitä rivejä, kirjoittanut Jim Hohnberger teoksessaan Escape Jumalalle. Tämä päättely ei ole kaukana totuudesta, ja jokainen meistä varmasti huomaamaan, että hänen heikko kohta. Mutta älä anna periksi ja rakentaa aidosti vain elämäsi Jeesukselle Kristukselle. Kysy itseltäsi: näyttö Kristuksen elämääsi? Elämme kuin Kristus? Puhumme kuin Kristus? Ja kaikki me haluamme olla Kristuksen kaltainen? Jos ei, saatanan kokous oli menestys toistaiseksi.

Heidän kerääminen oli suurin maailma on koskaan nähnyt. Joka kolkasta maa tuli pelotella edustajia, jotka olivat vaarassa tuhoutua. Tämä ilta tulee olemaan avain heidän lisätyötä. Sen järjestävät täällä oman johtajan. Edustajat puhuvat hiljaa keskenään ja toistuvasti ilmaissut toivovansa, että joku muuttaa tilannetta. Ehkä se saavuttaa tiedottaja illalla.

Kunhan muistat, oli heidän johtajansa. Ja on sellainen jokainen haluaa matkia. Hän on molemmat. Kiintymyksensä ja uskollisuutensa. Vuosien saatossa tullut heidän jumalansa. Ylivoimainen suosionosoituksia delegoi lähti spontaanisti, kun ne näyttävät ennen heitä ja ottaa paikkansa lavalla. Hän katsoo mereen innokkaita, ylösalaisin kasvot ylöspäin, ja poliitikkona Kyllästä tunnustamista joukosta. Kuten suosionosoitukset rauhallinen, vetäkää syvään henkeä ja alkaa.

"Kuunnelkaa, te perkeleet! Et voi kieltää kristittyjä mennä niiden kirkkojen. He käyvät siellä! Et voi estää heitä uskomasta heidän oppinsa tai huusi heidän rukouksiinsa. He tekevät sen! Meidän on muutettava taktiikkaa, jos aiomme nauttia menestys. Aika on avain menestykseen, ystäväni. Annamme heille oppi, heidän rukouksensa ja vierailut seurakunnissa, jos me hallitsemaan aikaa. Aika on olennainen ainesosa, koska ilman häntä koskaan löydä säästävän liitännän Kristuksen kanssa ", hän sanoi, ja raa'asti sylki viimeinen sana.

Saatana jatkoi: "luuletteko, ne tallennetaan. Tulemme edelleen hallita aikaa ja heistä tulee kuin ne, jotka eivät koskaan asettaa jalka kirkossa. Miten se suorittaa? Yksinkertaisesti. Työllistävät vain keskeiset elämän ja täyttää mielensä lukemattomia suunnitelmia . Kannusta heitä viettää, kuluttaa, kuluttaa ja sitten työtä, työtä, työtä, jotta se voisi maksaa. Täytä postilaatikot tarjoavat luottokortteja voi maksaa kaikkea.

Opettakaa heille, että ilo tulee asioita Kysy aviomiehet työskennellä kahdeksan, kymmenen, kaksitoista tuntia päivässä, kuusi tai seitsemän päivää viikossa. Anna on kahta työtä tarvittaessa. Tee selväksi vaimojaan, on välttämätöntä työtä. Kerro heille, että ei ole muulla tavalla, jos he haluavat säilyttää standardin heidän perheilleen. Sitten niin, että vaimoja työskennellyt pitkään, oli paljon velvollisuuksia kotona illalla ja ei ollut energiaa puolisolle tai lapsille.

Erimielisyydet edistää mielen kaikki, jotka kuulivat Jeesuksen kuiskaa omaatuntoaan. Kotitalouteen työpaikan ja kaupan strafe aistejaan pelaamalla musiikkia. Iskeytymistä on huonoja uutisia joka päivä, kaikkialla käännyt. Käytä sanomalehdet, aikakauslehdet, radio ja televisio ympäri vuorokauden.

Rikkovat moraalinen rakenne avioliiton ja nuorten aistillinen symboleja, jotka herättävät epäpuhdasta ajatuksia. Aseta ne ilmoitustauluilla, elokuvissa, on etusivulla sanoma-ja aikakauslehtiä sekä tietysti television. Käytä TV "talk show" kuten osoittavat useimpien poikkeava yhteiskunnan jäseninä heidän olohuonetta. Anna nälkäisesti kyllästää likainen yksityiskohdat moraalitonta käyttäytymistä kunnes ne alkavat nähdä pahaa vain toinen vaihtoehto.

Anna hänen hoitaa hölynpölyä, pikkumaisuus ja maailman ongelmiin. Analysoi virheitä rikas ja kuuluisa. Kääntävät mielen vakavasta elämän realiteetit ja turhia toiveita vetoja, arpajaisia ​​ja kasinot. Täytä hyllyt kirjoja ja lehtiä. Keskimääräinen aika, ja enemmän aikaa he viettävät lukeminen, vähemmän aikaa he viettävät Jumalan kanssa. Täytä heidän kotitietokone ja pyhitä heidät sähköisessä maailmassa, jossa hallitsevat enemmistöä lähteistä. Lähetä heille paljon sähköpostiviestejä. Upota niitä "murskata" loputon tietoa. Anna heille "Notebook" jatkuvaan käyttöön. Varmista jokaisella on matkapuhelin, myös lapsia.

Täytä päivän puheluita, uutiset urheilu ja musiikki. Täytä heidän arveluttavaa Cinestar elokuvalaji. Tee kiireinen poliittinen ja sosiaalialalla. Anna heille langaton ja-puhelimet, helpompi pitää puhua. Huolehtimaan niiden puhelinvastaajien koneet olivat täynnä viestejä.

Sisällytä lasten toimintaa, urheiluohjelmissa koulussa ja koulun jälkeen, tanssi, baletti, partio, klubit, soittotunnit, puolueet ja puolue. Stressi on kasvava määrä kotitehtävät aikaisemmin ja nuorempana. Lähetä ne taimitarhat ja ohjelmia lapsille ja erottaa ne vaikuttavat vanhempien. Anna heidän elää niin paljon toisistaan, että ei ollut mitään tekemistä minun äiti tai isä, kun he kasvavat. Stresujte heitä etsimään paeta seksuaalista toimintaa, käytettiin savukkeita, alkoholia tai muita huumeita.

Kannustaa aikuisia ovat liioiteltuja niiden virkistys. Lähetä niitä kalliita loma, joka sitten työläästi takaisin. Asettaa niille taakkaa kiinnitykset ja lainat kaikenlaisten enemmän työtä ja oli aikaa perheelleen. Mennään, mene, mene, palata niiden virkistys loppuun, hajamielinen ja valmistautumaton tulevan viikon. Älä anna heidän mennä maaseudulle. Sen sijaan, lähettää ne huvipuistot, urheilutapahtumia, konsertteja ja elokuvateattereita. Anna motto tämä lausunto: Holidays käy riittävän uhanalaisia ​​ja köyhät tarpeeksi on taas töihin!

Jos paeta näitä häiriöitä, käytä niitä heidän kirkkonsa. Anna heille mahdollisimman paljon ministeriön, vastuut ja ongelmia ratkaista, jotta ei viettää aikaa hyviä tekoja. Kun he kokoontuivat hengellinen yhteisö, syyllistämättä heitä juoruja ja vähän puhetta, että vasen vaikeuksissa omaatuntoa ja laskeutumattomista tunteita. Tuo kriisi jälkeen kriisin heidän kirkkoja, työnteon sammuttamaan tulipaloja ja jätettiin ne ole aika sytyttää liekin evankeliumin oman sydämensä. Rohkaise heitä opiskelemaan oppeja ja evankeliumin. Voi osallistua seminaariin, pää suuri kirkon konferenssiin.

Yksinkertaistaa suurten kansallisten kirkon yleiskokouksen uudistamista. Varmista, että ensimmäinen puhuu asemasta perheessä, noin perheen arvoja. Sitten Palkatkaa suuria yhteiskunnallisia aiheita, kuten aborttia. Anna heille heidän konservatiivinen elämäntapa. Mutta sen jälkeen kaikki hinnat ja pidä sitä millään tavalla, sillä syntiset, kun he tarvitsevat pelastusta ja mene Raamatun ja Jumalan. Jos se, meille kaikille oli menetetty. Aika on meidän isot aseet ja meidän paras ystävä, ystäväni. Käytä sitä viisaasti ja anna ihmisten nukkua enää heidän valheeseen. Sitten maailman seurakunnassamme ja saamme iankaikkisen voittoon! "

Molemmin käsin kehottaneet hänen kätyrinsä saatanan: "voittoon! Voittoon! Voitto," Echo ja tulokset jännittävä kokous tänään luoksemme. On tärkeää kokousta! Ehkä arvasin kaikki yksityiskohdat, mutta sinä tuomitset tuloksia. Pahat enkelit menivät innokkaasti tavata hänen aikataulu. Kaikki työskenteli kristityt palkkatyöhön, palveluksessa, palveluksessa ja hoppu siellä täällä. Emme elää yksinkertaista elämää, ystäväni. Elämämme ovat liian täynnä. Koko järjestelmä on konevoimalla. Se oli paholainen tähän järjestelmään onnistuu?

Saatana onnistui saamaan koko maailman nopeasti liikkuvaan junaan. Tämä juna menee nopeammin ja nopeammin joka päivä. Saatana ei halua hidastaa tätä juna, niin että joku voisi tulla kuulluksi. Tässä junassa, vietin yli kolmekymmentä vuotta elämästäni ja mitään en tiennyt tästä matkasta.

Lähde: Kirja Hohnbergera Jim - "Escape to God" löytyy täältä: on tarina siitä, kuinka kristitty perhe jätti kilpailun menestys, jotta löydettäisiin oikea kristinuskon ja yksinkertainen elämä.


Liittyvät artikkelit ura - Raamatun Facts

Profetia, että Jeesus on Messias ennustettu

191_jezis.jpg Yksittäiset kirjat Vanhan testamentin kirjattiin vuosina 1400-425 eKr. ja löysi heidät noin 60-270 suurten ja pienten messias profetiat koskevat syntymä, elämä ja kuolema Jeesuksen Kristuksen. Tässä on vain muutamia tärkeimpiä profetiat ...
Lisätty: 24.10.2010
Näkymät: 196863x

Mihin uskomme - 4 Ihmisluonto

166_cemu_verime_prirozenost_cloveka_bible.jpg 7. Human NatureMies ja nainen luotiin Jumalan kuvaksi, yksilöllisyys, ja niissä on kyky ajatella ja toimia vapaasti. Vaikka ne ovat syntyneet ilmaiseksi olennot, ovat riippuvaisia Jumalan elävä ja hengittävä ja kaikkea ...
Lisätty: 07.10.2010
Näkymät: 86677x

Rikollinen ristillä - on jo taivaassa, tai kun toinen tuleminen?

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Luukas 23, 42-43 - Silloin Jeesus sanoi: "Muista minua, kun tulet valtakuntaan." Jeesus vastasi: "Totisesti minä sanon teille: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa."Todisteena siitä, että henkilö "jää kuoleman ...
Lisätty: 02.11.2010
Näkymät: 113362x

Kymmenen käskyä oli ristiinnaulittu?

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Raamattu sanoo, että Jumala antoi lain - kymmenen käskyä, joka oli kirjoittanut sormi Jumalan kivitauluihin, ja se tuli liitonarkin.Toiseksi seremoniallinen Mooseksen lain, joka oli viereen liitonarkin. Se on seremoniallinen laki kumottiin ...
Lisätty: 02.02.2011
Näkymät: 139401x

Jeesus Kristus on Jumala tai luotu olento? - Osa 1

374_jezis_kristus_1.jpg Kaikki nämä säkeet ovat meidät ymmärtämään, että Jumala, Luoja ja kaiken elämän tuli henkilökohtaisesti tähän maahan miehen ruumiin, Jeesus Kristus kuoli meidän syntiemme. Hän, joka on universumin Herra, rakastanut meitä ja ...
Lisätty: 10.03.2011
Näkymät: 146506x

Fi.AmazingHope.net - Tärkeä kokous vihollisemme